Fire fotball skyting øvelser for å gjøre deg til en bedre Marksman

Innholdsfortegnelse:

Fire fotball skyting øvelser for å gjøre deg til en bedre Marksman - øVELSER 2023
Fire fotball skyting øvelser for å gjøre deg til en bedre Marksman - øVELSER 2023
Anonim

Det er mange måter å forbedre spillet på i trening, men ingen av dem er like morsomme som skyting øvelser. Og det gjelder for deg hva din posisjon er. Praktiserende etterbehandling kan være viktigere for streikere å fokusere på, men det betyr ikke at venstrebacks ikke gir sjansen til å bytte sprintøvler for sprengningsballer i nettet, eller til og med godt av det.

Selv profesjonelle fotballspillere elsker skyting øvelser, som denne videoen fra Southamptons treningsbane viser. Mario Lemina, Sofiane Boufal og Guido Carrillo takler fire skytespor designet av England FA-trener Allan Russell, skaper av Superior Striker coaching-programmet. En av øvelsene er et forsøk på å gjenskape Luminas wondergoal mot West Brom fra tidligere i sesongen, og alle fire danner en ny utfordring, Beat The Stat, i Sure Deodorants Pressure Series.

The Beat The Stat utfordringen bruker data fra Opta stats som viser hvor sannsynlig en Premier League-spiller skal score fra et bestemt sted på banen. Utfordringen er da å score oftere enn staten antyder du burde. Nedenfor finner du Russells fire øvelser, sammen med hvor ofte de blir scoret i Premier League, slik at du kan prøve å bevise deg selv som en topp-fly-spiller.

Sørg for at du har en keeper som er villig til å delta i øvelsene - du kan ikke bare kaste ballen i et tomt nett og hevde å være den neste Harry Kane. Videoen viser også hvordan Russell har satt opp sine forsvarsdummier for å gjøre hver drill mer realistisk. Hvis du ikke har utstyret selv, eller til og med nok hoppere, bare prøv å sørge for at du beveger deg til rett sted før du skyter hver gang.

ANBEFALT: 5-a-siders fotballtips, taktikk og treningsøkt

1. Long Shot

Motta ballen utenfor D-feltet, ta en berøring for å styre den, flytte til D-siden og brann deretter bort. Southampton fans - det kan være best å ikke se Carrillo forsøk.

Bare 8% av disse skuddene blir scoret i Premier League.

2. En-på-en

Avsluttende en-mot-en tester din nerve så mye som din ferdighet, så det er vanskeligere å gjenskape i trening, men dette boret bør bygge den tillit og roen som trengs for å komme seg hjem når det virkelig betyr noe. I Premier League er disse sjansene ferdig med 50% av tiden. Spill en en-to som tar deg inn i boksen og prøver å fullføre. Ekstra poeng hvis du replikerer Boufals regnbueflick.

3. Første gangs slutt

Alltid vanskeligere å trekke av enn det ser ut - bare 15% av disse skuddene går inn i Premier League - og det kommer med den ekstra risikoen for å savne en sitter og ser en idiot. Få noen til å levere noen forskjellige kryss til like utenfor seks-yard-boksen, og prøv å avslutte første gang. Og hvis ballene ender i rad Z flere ganger enn nettet, er det kanskje ikke den beste posisjonen for deg.

Bonusrunde: Match Mario

Leminas tordnende lang rekkevidde mot West Brom har blitt identifisert som den vanskeligste sjansen scoret i Premier League denne sesongen - med bare en 1,06% sjanse til å score fra den posisjonen. I utgangspunktet får du ballen noen få meter unna D-boksen D og treffer den så hardt som mulig. Sikt mot øverste venstre hjørne for å matche Mario. Eller tenk det inn i øverste høyre hjørne hvis du, som Carrillo, ikke lyttet til instruksjonene.

Populært emne