Fremme nettverk og støttesystemer tilgjengelig for deg

På samme måte som noen form for foreldre, kan det være utrolig tøft til tider å være pleier. Heldigvis er det mange støttealternativer tilgjengelig for deg, så når du er på vitsen din og føler at du kan eksplodere, er det alltid noen der å lene seg på

Når du ser etter noen, er det viktig at noen ser etter deg også - som er hvor fremmende støtte kommer inn.

Det er mange forskjellige måter du kan motta støtte på, enten du foretrekker å snakke om dine erfaringer til noen du er nær eller fortrolig med noen du ikke kjenner.

Når du er i en tøff lapp, er det best å velge støttestilen som passer deg best.

Personlig støtte

Som enhver personlig situasjon kan dine venner og familie være den beste gruppen av mennesker som støtter deg følelsesmessig gjennom din fremmende reise.

Velg vennene du kjenner gi deg det grunnleggende rådet du trenger når du sliter eller mister perspektiv

«Familie og venner kan være veldig hjelpsomme under stressetid og kan også bidra til å holde føttene på bakken,» sier Alan Wood, direktør for British Association for Adoption and Fostering. «De vet åpenbart deg best og kan låne både praktisk og følelsesmessig støtte. '

Velg vennene du kjenner gi deg det grunnleggende rådet du trenger når du sliter eller mister perspektiv. Din familie, i mellomtiden, vil være flott for å samle rundt og hjelpe deg med ting som barnehagen.

Profesjonell støtte

Byrået du jobber for, vil gi deg en sosialarbeider som vil besøke deg en gang i måneden for å sjekke hvordan alt går.

'De fleste byråer tilbyr 24-timers støtte - bør det være en nødsituasjon med barnet du oppfordrer,' forklarer Alan. "Lokal myndighet og uavhengige organer er pålagt å tilby kontinuerlig opplæring for pleiemannere, som er utformet for å hjelpe deg i din oppgave å være pleiemester og setter deg i kontakt med andre pleiemannere."

Byrået vil også gi dekning når du trenger en pause, ferie eller bare litt "meg" tid. Ikke føl deg skyldig i dette - en pause kan ofte gjøre deg mer nyttig i lang tid.

Støtte grupper

Bli med i en støttegruppe er en fin måte å dele dine problemer og bekymringer i et helt ikke-dømmende miljø. Det er grupper over hele landet, og byrået ditt vil kunne finne nærmeste for deg.

'Byråer gir nesten alltid muligheten til å delta i støttegrupper for pleiemannere, sier Alan. 'Støtte og råd fra andre omsorgspersoner kan være uvurderlig, siden du kan dele ideer og se på mulige løsninger på problemer som er felles mellom mange omsorgspersoner.'

Online fora

Hvis du ikke kan komme deg ut av huset for å møte og chatte med andre pleiemannere, kan du bruke et forum for å chatte med andre mennesker i din situasjon.

"Det er noen nettfora som kan vise seg å være en fin måte å lytte til andres erfaringer og dele med seg selv, sier Alan. "Men det er veldig viktig å respektere konfidensialiteten til barnet du ser etter."

Ikke bruk de virkelige navnene til deg eller fosterbarnet og avstå fra å dele informasjon og historier som er veldig personlige med fremmede.

Mest av alt er det viktig å ikke føle seg som en fiasko hvis du trenger støtte som pleiepleier. Alle involverte vil forstå og være stolte av å støtte deg i den fantastiske jobben du gjør.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar