Glem å lære fransk på skolen: Londonere reiser opp språklige småbarn hjemme

Innhold

På grunn av hvor multikulturell kapitalen vår er, kan et økende antall smårollinger nå snakke i flere språk

Vi vet alle at det å lære et språk er enklest når du er en tote da barn antas å være bedre til å etterligne lyder. Men det ser ut som at flere og flere småbarn oppdratt i London, lærer flere språk på en gang. På grunn av den flerkulturelle naturen i London blir et stort antall småbarn i hovedstaden oppvokst av foreldre som snakker et annet språk enn engelsk hjemme. De kan også ha et au pair som snakker et annet språk til dem, og de snakker og hører engelsk i barnehagen eller når de er ute og om. Snakk om utdannet!

På grunn av Londons flerkulturelle karakter øker et stort antall småbarn i hovedstaden av foreldre som snakker et annet språk enn engelsk hjemme

Nick Cleggs familie er en slik flerspråklig familie. Lib Dem-lederne snakker på engelsk og spansk med sin kone og barn, på nederlandsk med slektninger, og familiens au pair er spansktalende, ifølge Kveld Standard. Helene Pfeil, fra Institute for Strategic Dialogue, sier at den største fordelen med en bakgrunn på forskjellige språk er at den raser en naturlig appetitt for å hente mer. Men det er liten ulempe - trespråklige barn kan ha en tendens til å "kode-shift", en setning som språkanalytikere gir til å slippe ord fra forskjellige språk til en setning. Susanne Barron-Hauwaert, en forsker som for tiden ser på erfaringene fra trosspråklige familier, sier, "Det er veldig forskjellig fra tospråkighet siden de tre språkene ikke kan balanseres på samme måte som to." Det er ikke ofte at et barn ville snakk alle tre språk med like dyktighet og ett språk vil ha en tendens til å mangle. Men når en skole begynner, har barna en tendens til å endre sitt morsmål raskt for å passe resten av klassen, noe som betyr at engelsk pleier å være det sterkeste språket for barn i Storbritannia - selv om det ikke er hva de snakker hjemme. Hvilke ferdigheter lærer du barnet ditt? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar