Panne Kiss: Hva det betyr, og hvorfor det er så spesielt for alle

Noe som vil gjøre nesten alle smelter med glede er pannen kyss. Men hvorfor er dette spesifikke kysset så spesielt og hva betyr det egentlig?

Da jeg var liten, lengtet jeg mer på en panne kyss enn et faktisk kyss på leppene. Jeg hadde sett det gjort i filmer og syntes det var den mest søte tingen noensinne. Og jeg var ikke alene. Saken er, ingen av oss visste virkelig hvorfor det var de kyssene vi ønsket mest.

Jeg trodde aldri et forhold var offisielt før jeg hadde det søte pannen kyss. Jeg spurte en kjæreste til å gjøre det mer fordi jeg likte det så mye. Det er mange mennesker som verdsetter denne typen kyss over andre, og jeg tror det har alt å gjøre med meningen.

Ulike kyss har spesifikke betydninger

Ikke alle kyss er skapt like. Jeg tror at så mye som helst kan finne ut. Et kyss på kinnet er mye annerledes enn et fransk kyss. Og det betyr at hvert kyss har en bestemt betydning.

Det avhenger også av hvem som gjør kyssingen. Du kan få samme type kyss, men det vil ha en helt annen mening som kommer fra noen andre. Men med en panne kyss, vil det generelt bety det samme. [Les: 19 typer brutale kyss som du aldri vil ha]

Hva en panne kyss betyr og hvorfor det er så spesielt

Hvis du er en fan av panne kyss, er du ikke alene. Av en eller annen grunn, alle elsker dem og ønsker å få dem fra folkene nærmest dem. Her er hva det betyr når du får et panne kyss og også hvorfor det er så spesielt.

# 1 Det viser at de tenker på deg. En panne kyss er fantastisk fordi det er en veldig liten gest som viser at din partner tenker på deg på en søt måte. Dette er ikke å vise at de tenker på hvor flott strupen din ser i jeans.

De tenker på deg og hvor mye de bryr seg om deg. Når de er i den tankegangen, er et kyss på pannen det som får dem til å få disse tankene overfor deg. [Les: Alle tegnene dine ex tenker fortsatt på deg]

# 2 Det viser en følelsesmessig forbindelse. Kyssing på pannen har absolutt ingenting å gjøre med noe seksuelt. Dine foreldre og venner og besteforeldre kan kysse deg på pannen og det ville ikke være upassende.

Og det er fordi et panne kyss handler om følelser. Noen som føler seg følelsesmessig glad eller nær deg i det øyeblikket vil plante et lite kyss på pannen.

# 3 Det er en rask måte å vise takknemlighet på. Hvis du ønsker å få forholdet ditt til å fungere med noen, må du vise noen form for forståelse. Du kan ikke forvente at de holder fast hvis du ikke setter pris på dem.

Din partner og menneskene i ditt liv vet dette. Det er derfor de gir deg et lite kyss på pannen. Det er en veldig rask måte å si, "Jeg setter pris på deg," uten å si noe. [Les: 25 måter å vise takknemlighet uten å si noe]

# 4 Det er mer intimt enn et enkelt kyss på kinnet. Et kyss på kinnet er mer vanlig blant familie og venner, mens en panne kyss er definitivt sett mer mellom et par. Jo, noen kan virkelig gi deg et panne kyss, men det er litt mer intimt.

Det viser en dypere forbindelse til noen når du gir dem et panne kyss. Og det er det som gjør det ekstra spesielt. Det er en søt, enkel måte å være intim uten å være grov.

# 5 Det viser deg deres forpliktelse til deg. Dette kan være noe som ikke er så klart, men det er definitivt nøyaktig. Når noen kysser deg på pannen - spesielt foran andre mennesker - viser de deg hvor forpliktet de er.

De forteller deg i utgangspunktet at de bryr seg om deg og er i det for lang tid. Det er en veldig søt, romantisk kyss som betyr mye selv for den personen som gjør kyssingen. [Les: 14 tegn for å vite om du bare er dating eller i et forhold]

# 6 Det får deg til å føle deg elsket. Dette er en av de viktigste årsakene til en panne kyss betyr så mye for deg. Det gjør at du føler deg elsket og verdsatt på en slik subtil måte. Du kan ikke engang innse hvor mye du liker det først.

Men da vil du legge merke til når du ikke får disse kyssene, og du vil savne dem. Følelsen av kjærlighet og takknemlighet du får er addicting, og det vil bidra til å styrke ditt forhold.

# 7 Det smeder et dypere band. Når du stadig får oppmerksomhet og takknemlighet du trenger, kan forholdet ditt vokse og du kan styrke båndet ditt. Og panne kyss gjør bare det.

Det kan være noe lite og enkelt, men det har en svært drastisk effekt på forholdet ditt. Uten den følelsen av kjærlighet, ender du med å stille spørsmål om forholdet ditt og til og med partnerenes intensjoner. [Les: Hvordan bygge sterkere følelsesmessige band med mennesker]

# 8 Det er en enkel form for PDA. Jeg vet hvor mye folk ikke liker PDA. Mens noen par synes det er bra, gjør andre ikke i det hele tatt. Og sannelig kan det bli et problem hvis du og din signifikante andre har forskjellige meninger.

Derfor er panne kyss stor. Ja, de er PDA, men de er veldig subtile og til og med smakfulle. Du kan enkelt kompromittere for dem, og det vil vise hvor mye partiet bryr seg om deg i en offentlig innstilling. Og for noen mennesker er det viktig.

# 9 Det er en ikke-seksuell måte å vise sin attraksjon på for deg. Det er helt fint å bli tiltrukket av noen seksuelt og å vise den attraksjonen, men noen ganger er det bedre å vise dem hvor mye du liker dem uten den seksuelle siden.

Det er derfor din partner gir deg pannen kyss og hvorfor de er så spesielle. De viser hvor mye de bryr seg om deg i en ikke-seksuell sak. Og for noen mennesker som kanskje tror at alle deres partner ønsker, er sex, kan det være en mektig ting. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 10 Det er mer meningsfylt fordi de vet at du liker det. Hvor ofte gjør du noe spesielt fordi partneren din liker det? Ikke fordi du gjør det, men fordi du vet at de gjør det? Hvis din betydelige andre er klar over hvor mye du liker de panne kyssene, og de gjør det bare på grunn av det, er det ganske spesielt for deg. Å vite at de bryr seg om å gjøre deg glad er en stor del av et vellykket forhold.

[Les: Hvordan lage ditt første kyss det mest fantastiske ennå]

Å få en panne kyss er hinsides fantastisk. Det er enkelt, bedårende og mer meningsfylt enn de fleste andre kyss. Vær verdsatt når partneren kysser deg på denne måten. Det betyr mye.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar