12 Foolproof Kissing Tips for en perfekt sexy smooch

Et kyss kan gjøre eller ødelegge et spirende forhold, og hvis du vil forsegle det som er avtale med et kyss, lær å gjøre det perfekt med disse leppe-smakkertipsene.

Prøv å tenke deg selv på slutten av dagen på verandaen under den sterkt opplyste himmelen. Du sier god natt, lene deg inn, kyss din date og gå hjem. Det høres ganske uneventful, ikke sant? Det kunne ha vært et annet scenario helt og holdent hvis du hadde visst hvordan du skulle gi din date et tankebrytende kyss.

Hvis du visste om disse tipsene, er det slik den kvelden ville gå: Du er på verandaen under den sterkt opplyste himmelen. Du sier god natt, lene deg inn og kysse din dato. Hva skjer neste er at datoen din kysser deg tilbake lidenskapelig. Du føler at begge kroppene blir varmere og pustene kommer raskere inn. Din nye dato begynner å bli svimmel på en god måte som de vikler armene rundt deg tett. Du begynner å trekke tilbake, men de vil ikke slippe unna. Når du gjør det, ender de med å si: "Wow."

Nå, høres det ikke uendelig bedre ?!

Etter et slikt kyss, er det trygt å si at du får en ny dato. Hvis dagen din likte kysset, kan de til og med invitere deg til kaffe - og mer. Hvis du vil oppleve et spennende kyss som det, trenger du to ting: timing og finesse.

Kissing, uansett hvor corny det høres ut, er en kunst. Uansett hvor kyst eller intens det er, må det gjøres riktig. Det behøver ikke å være som i filmene, selv om noen kvinner vil prøve det. Poenget med å kysse har to lepper i hverandre i perfekt symmetri og beveger seg i synkronisering med hverandre.

De fem forskjellige typer kyss

Den konvensjonelle forståelsen av typer kyss faller i to kategorier: smack og make-out. Dette er hva de fleste tror. Sannheten er at det er så mange typer kyss der ute som det blir vanskelig å holde tritt med de nye som sprer seg opp til venstre og høyre.

For å gi deg en ide om hvilke typer kyss folk er i disse dager, er det noen få vanlige eksempler:

# 1 Den gode natt kyssen. Jeg har nevnt dette før, og det handler ikke bare om å avslutte en kveld. Det handler om å lage et varig inntrykk som vil gi et merke i datoens sinn. Det må gjøres på det rette tidspunktet for å unngå noen pinlige misforståelser. [Les: 15 hemmeligheter for å få det perfekte første kysset]

# 2 Det private kysset. Dette er kysset som starter i en intim og privat setting. Du kan si at dette er det forrige kysset som fører til en intens sminke-økt. Det er noen ganger mange vanskelige starter involvert, men slutten kulminerer med et søtt kyss som bygger opp til en lidenskapelig en.

# 3 Det kan ikke bli nok av deg kyss. Dette er den umiddelbare make-out-kyssen. Det er ikke noen foreløpige kaste kyss involvert. Det starter vanligvis med to personer som kolliderer med hverandre for å danne en uforståelig ball av lyst. [Les: 10 måter å ha det perfekt lidenskapelige kysset]

# 4 Den overraskende kyssen. I likhet med cana't-get-enough-of-you-kysset, er dette også drevet av lidenskap. Den eneste forskjellen er at bare en person vet at det kommer til å skje. Det kan skje i en heis, mens du ser stille på TV eller når du lager mat.

# 5 â € œThe Kiss.â € Â Dette er som Mr. Right of Kisses. Det er kysset at alle damene har latt etter alle sine liv. Det kan også kalles Sexy Kiss på grunn av arten av ytelsen. Det er en sensuell og sakte kyss som kan la en person rystende fra hode til tå. Noen kan til og med likestille det til sex, men en nybegynner kan forlate det inntrykk når de har mestret denne metoden.

12 ting du trenger for å gi din date det helt sexy kyss

Dette er hva du har ventet på siden begynnelsen av denne artikkelen. Disse tipsene kan hjelpe deg med å gi den mest kjære kyss noensinne, og la din dato ønske mer. Ikke bruk dette kysset lett fordi det også kan gjøre den du kysser utvikle dypere følelser for deg. Det er ikke en vits. Et kyss som dette kan frigjøre nok endorfiner og hormoner for å få deg til å falle for en person mye vanskeligere. Så, her er hvordan du gjør det.

# 1 deg. Den største faktoren i å gi en Sexy Kiss er deg. Du må være forberedt for dette øyeblikket, ikke bare følelsesmessig, men fysisk. Pass på at du er pen og ren. Sjekk om du eller pusten din lukter dårlig. Pass på at det ikke er noe på tennene dine. Sett på noen leppebalsam eller ha en slurk vann, så leppene dine vil ikke føles tørr. Du kan ikke være perfekt, men du kan gjøre deg så god som mulig.

# 2 Innstillingen. Du trenger ikke å forberede en seng av roser eller ta partneren din til en månelyset innsjø. Alt du trenger er personvern, et rolig miljø og et komfortabelt sett. Du kan gjøre dette i din stue, sengsrom, i parken eller før du sier god natt til hverandre på verandaen. Det er ikke så viktig hvor du kysser en person. Det viktigste er at innstillingen føles riktig, om ikke perfekt.

# 3 Følelsen. Kjærlighet er en viktig faktor, men det er ikke nødvendig å gi et kyss som dette. Du og partneren din må føle seg trygg med hverandre. Du må like hverandre nok for at dette kysset skal fungere. Hvis ikke, kan du bare ende opp med å forføre din partner uten å føle noe i det hele tatt.[Les: Finn ut hvordan du kysser en venn og komme unna med det!]

# 4 Øyeblikket. Du kan ikke bare gi et sexy kyss ut av det blå. Noen øyeblikk kan ende opp med å gjøre situasjonen rar. Du kan ikke bare kysse en person seksuelt mens du handler for dagligvarer, eller mens du klipper plenen. Du må stoppe og blokkere alt annet.

# 5 Utseendet. For å gi det helt sexy kysset, må du begynne med å prepping din partner. Stå stille og se på hverandres øyne. Det er greit å blinke. Bare vær klar over øyeblikket og vis alt du føler deg gjennom et smuldrende blikk. [Les: 10 tips for å mestre kunsten å flirte med øynene dine]

# 6 Linjen. Dette må være forberedt på forhånd, spesielt hvis du ikke er god til improvisasjon. Pass på at både deg og din partner er på samme side, ellers kan alt du sier være misforstått. Hvis du ikke kan tenke på noe, kan du bare si: "Du ser fantastisk ut." Eller "Du er utrolig." Sørg for at du virkelig tror på disse tingene, ellers kan partneren din ta det feil vei.

# 7 Berøringen. En person kan utvikle følelser for deg med berøring i stedet for med de andre forholdene av tiltrekning som utseende, intelligens, karriere og personlighet. Når en person liker deg nok, kan du forsterke denne attraksjonen ved å berøre bestemte deler av kroppen. Sunn fornuft betyr at berøring av private deler kan umiddelbart ødelegge sjansene dine for en annen dato. Så, her er de vanlige stedene du kan røre for å forbedre din Sexy Kiss.

Hands. Hold dem mens du gir Blikket. Ved å berøre partnerens hender, etablerer du en følelse av komfort før du gir dem et kyss.

Våpen. Berør dem mens du sier Køen. Armene er en mer personlig plass i forhold til hendene. Det gjør at dere begge føler meg tryggere hvis dere holder på med dem.

Ansikt. Berør forsiktig eller hold ansiktet før du gir Kysset. Mange artikler og studier har sagt at det å berøre en persons ansikt, kan produsere uovertruffen følelser av tiltrekning i forhold til andre eksponerte deler av kroppen. Forvent at partnerens hjerte skal hoppe over en takt når du gjør dette. [Les: 16 måter å styrke båndet ditt gjennom en uskyldig berøring]

# 8 Ventetiden. Kysset må gjøres sakte. Din partner trenger å vite at det kommer, men de bør ikke være bekymret for det. Det er derfor du trengte de første trinnene før du kommer til dette punktet. Ved å få dem til å forutse det, gjør det følelsen mer spennende.

# 9 Kysset. Langsomt flytte hodet mot partneren din og legg forsiktig dine lepper på partneren din. Start uten noe trykk og bygg det opp litt til en mild trykk. Ikke sløs dem eller slobber over hele ansiktet deres. Den må være søt, men likevel sensuell.

# 10 Rytmen. Hold deg der i to eller tre sekunder før du beveger leppene dine over deres. Ikke åpne munnen din bred. Bare kyss partnerens lepper slik du vil spise iskrem med munnen din - IKKE LIKKER. Det kommer etter. Pass på at du ikke går for fort. Det er greit å gå sakte, men ikke for sakte. Prøv å tenke at iskrem jeg nevnte ikke smelter.

# 11 Tungen. Å nei. Du har feil ide. Sexy Kiss er forskjellig fra fransk kyss. Når du utfører det sexy kysset, vil du sjelden se tungen i aksjon. Det du trenger å gjøre, er å løpe tungt over din partners leppe to ganger. En gang etter at du begynner å kysse, og igjen før du stopper.

# 12 Slutten. For å avslutte kysset må du legge litt mer press - smertefritt trykk - til kysset før du suger litt på din partners underleppe og deretter gradvis beveger deg bort. ENSexy Kissâ € ™ s Formålet er ikke å være et utstillingsalternativ, men det har potensial til å utvikle seg til intensiv utarbeidelse. Formålet med Sexy Kiss er å vise din partner hvor mye du vil ha dem, og at du ønsker å bli ønsket av dem, på samme måte.

[Les: 10 sexy måter å slå en fyr på med bare det første kysset]

Hvert kyss har sitt eget unike formål. Det helt sexy kysset eksisterer for å forføre forfølgeren din partner uten å kutte dem med et overraskende sminkeangrep. Når du har mestret ditt helt sexy kyss, vær så snill å sette din egen spin til den og gjør den til din signatur kyss!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar