Lure meg en gang skam på deg - ikke bli lurt igjen

Vi kan alle bli forelsket i den gale fyren. Serielle hjertebrytere kan lure deg en gang. Men hvis du lar ham komme tilbake og bli lurt to ganger, skam deg.

Vi kjenner alle fyren som får oss til å kaste all sunn fornuft ut av vinduet. Vi vet at de er så, så dårlige for oss, men vi bryr oss ikke. Å være ledet av kjemi og nytelse, hva slags smerte de kan, kan ikke berøre måten de får oss til å føle. Problemet er at hvis det ikke fungerte første gang, og de ikke behandlet deg godt nok til å holde deg, er historien sannsynlig å gjenta seg selv.

Bare fordi han viser deg på dørstokken din og ber om tilgivelse og sier at han ikke kan leve uten deg, eller at du er den eneste for ham, betyr det ikke at han ikke er den samme fyren som brøt din hjerte i fortiden.

Serielle heartbreakers endres ikke vanligvis. Lure meg en gang, bra. Alle kan bli forelsket i den typen personlighet en gang, kaste forsiktighet til vinden, og tenke at de er noe annerledes. Men hvis skiltene er der to ganger, så fall ikke for det igjen.

I de fleste forhold som slutter dårlig og noen virkelig blir skadet, har de sikkert forvarsler underveis, hvis ikke rett fra farten. Nøkkelen er å våkne opp og se skiltene, selv om du ikke vil. [Les: Er han interessert i deg for alle feil grunner?]

9 spørsmål å spørre deg selv om du ble lurt en gang og vil bli lurt igjen

Uansett hva det handler om han som driver deg, er det ikke verdt å bli krenket, lurt på eller rett og slett behandlet ubetydelig. Før du tror på ham at hans tårer er virkelige, se på denne sjekklisten over 9 spørsmål for å hjelpe deg med å finne ut om han sannsynligvis vil lure deg igjen og igjen.

# 1 Hva syntes du da du møtte ham? Da du møtte ham, trodde du at du var den heldigste kvinne i hele verden? Gutter som er selvstendig involvert og får deg til å føle at de gjør deg en tjeneste er sannsynligvis narcissister, og som noen vet, endres narkissister ikke bare, men de kommer aldri til å gi deg det du trenger for å være hel, glad og sikre deg i forholdet ditt.

Hvis du alltid har følt at han var bedre enn deg, så vil det sannsynligvis aldri fungere. Idolisering er forskjellig fra kjærlighet, og det er viktig å vite forskjellen. [Les: 10 tegn på at du daterer en selvobsatt narcissist!]

# 2 Fikk du ham løgn? Nøkkelen til et vellykket forhold er tillit og ærlighet. Hvis han så deg rett i øynene igjen og igjen og løy til deg, så ville du være en idiot å engasjere seg i et forhold med ham igjen. Du kan ikke ha et sunt forhold til noen som ikke er ærlige. Det vil alltid forlate deg og lurer på hvorvidt han forteller sannheten, og det er en veldig vanskelig ting å leve med. Å være ærlig med den personen du elsker, er nøkkelen til en glad forening. [Les: Den enkleste måten å fange en liggende kjæreste på]

# 3 snublet han på deg? Ok, jeg vet at dette kommer til å forårsake litt kontrovers, men i min erfaring, en gang en juks, alltid en juks. Det kommer sannsynligvis til å være mange grunner til at han vil gi deg hvorfor han gikk på vill, men de vil mest sannsynlig dreie seg om hva du ikke gjorde for ham, eller hvordan han følte. Det er neppe noen diskusjon om hvordan du følte da han ble utro.

Fyren som snyder er sannsynligvis noen som vil sette sine egne behov foran deg. Neste gang er det noe galt i forholdet, vil han nok gjøre det igjen. Dessverre, en leopard endrer ikke hans flekker. Hvis han jukset en gang og brøt hjertet ditt, har han den menneskelige kapasiteten til å gjøre det igjen. Det er en forskjell i karakter mellom de som gjør en forpliktelse og beholder den og de som ikke gjør det. [Les: 16 subtile skilt han er definitivt utro på deg!]

# 4 Gikk han ut med noen umiddelbart etter deg? Hvis han gikk ut med noen umiddelbart etter at han brøt hjertet ditt, tok han virkelig ikke mye tid til å sørge for tapet ditt. Han vil sannsynligvis fortelle deg at han prøvde å være med noen, men det virket bare ikke. Det som virkelig betyr at er, "Jeg kan ikke være alene." Det fungerte ikke med deg, så han sprang inn i andres armer.

Når det ikke virker med deg igjen, vil han trolig sprette igjen. Det er ikke å si at noen ikke kan gjøre feil og vil ha deg tilbake, men hvis de kunne hoppe i seng med noen andre neste kveld, så er det at du virkelig må tenke to ganger. En fyr som ikke er fazed ved å miste kjærligheten på forhånd, sannsynligvis vil lure deg igjen.

# 5 Hvordan snakker vennene dine om ham nå, da han er borte? Har du noen gang lagt merke til at dine nærmeste venner og familiemedlemmer vanligvis venter til han er borte for å si ting som, "Jeg hatet alltid den fyren." Hvis du finner at de som elsker deg mest, alltid har følt at det var noe som ikke var riktig med din kjæreste, de likte ikke ham, eller de likte ikke måten han behandlet deg på, så det er best å flytte sammen.

Han kan ha lurt deg, men han lurte absolutt ikke andre i livet ditt, som ikke hadde stjerner i øynene sine. Ikke bli lurt igjen - se ham gjennom dine andre kjære øyne. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdet ditt]

# 6 Hvor raskt endret han Facebook-statusen hans? Hvis han ikke var ute av døren i mer enn to sekunder før du var historie, og han lastet opp sin nye status på Facebook, så var han ikke så snilt om deg så mye du trodde. Hvis han ikke ble fazed av ditt ødelagte hjerte og følte at to minutter var en passende lengde for å kunngjøre sin nye frihet, så var han på lur før han gjorde statusendringen. Det er greit å komme tilbake på hesten, men vent i det minste til den første kroppen er død. [Les: Hvordan Facebook ødelegger relasjoner: 15 ting å huske]

# 7 Har du mistet en hel mengde vekt? Hvis du to brøt opp og umiddelbart etterpå, mistet du mye vekt, så det kan være et tegn på at du mistet fysisk tiltrekning for din kompis, eller at du ikke bryr deg så mye om å holde ham til å begynne med. Å få vekt er vanligvis et tegn på depresjon eller mangel på omsorg for hvordan du ser ut. Når noen er bra for deg og utfordrer deg til å være ditt beste, vil du være din beste, ikke bryte ut svette buksene og haug på pundet.

Din vekt er et godt mål på din lykke i et forhold. Hvis du finner ut at du har mistet vekten uten å prøve, kan det skyldes stress og sorg, eller det kan være at du i hemmelighet ikke var så forelsket som du trodde. Kanskje det var noe du negerer i dine egne følelser. Bare fordi han vil ha deg tilbake betyr ikke at du vil ha ham tilbake. Du har kanskje lurt deg selv til å tro at det var noe som det ikke var sammen med. [Les: 12 tegn på at du begynner å falle ut av kjærlighet]

# 8 Ser du deg selv smilere mer og føle deg lykkeligere? Det kommer alltid til å være tider når noen forlater, og du kommer til å savne dem og føle seg lav. Men hvis det etter det første sjokket og fortvilelsen slites av, finner du plutselig at en vekt har løftet, så har han kanskje ikke vært den som lurer på deg - du kan ha lurt deg selv.

Du skal alltid gå videre og finne en ny normal, men hvis du merker med det samme at du føler deg bedre, mindre stresset eller mindre ensom, så kan det være at du egentlig ikke elsket ham slik du trodde. Han kan ha gjort deg en tjeneste ved å kutte deg løs. [Les: 10 grunner til at du føler deg lettet etter å ha gått opp]

# 9 Fikk komebarnet tilbake etter å ha sett deg med noen andre? Hvis han brøt sammen med deg uten egentlig grunn, men så etter å ha sett deg med noen andre, må han plutselig få deg tilbake, det er et rødt flagg som du sannsynligvis kommer til å bli lurt igjen.

Den typen fyr som gir ingen grunn til å bryte den av, men kommer tilbake i minuttet finner du noen andre er noen som vil ha det han ikke kan ha og ikke vil ha det han har. Ikke invester din tid i noen som bare vil ha deg som et hakk i hans sengepost eller skjerm på armen. Han lurte deg på å tro at du var hans nummer-en for å få deg til å bli forelsket, og så en gang der ønsket han deg ikke lenger. Høres kjent ut?

Det finnes alle slags måter vi kan lure av de vi elsker, så vel som oss selv. Hvis du har en fyr på verandaen din, og ber om å få deg tilbake, er det viktig å undersøke detaljene i forholdet ditt så objektivt som mulig. [Les: 12 subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

Når noen avslutter et forhold og gjør vondt, vil du sannsynligvis bare huske det du savner, og negere ting du ikke gjør. Det er greit at du tok et skudd av tro første gangen. Men denne gangen må du passe på at du ser før du hopper for å beskytte deg mot å bli lurt igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar