Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det

Innholdsfortegnelse:

Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det
Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det

Video: Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det

Video: Følg dine drømmer: Alle de fantastiske grunnene til at det er verdt det
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Hva ville du være når du var barn? En rockestjerne? En astronaut? En skuespiller? Her er grunner til hvorfor du bør følge dine drømmer.

Oppvokst hadde de fleste av oss store drømmer om vår fremtid og hva vi ville bli når vi var voksne. Men da skjer livet. Våre foreldre forteller oss om å være praktisk og gå på college eller få en stabil jobb. Vi hører meldinger om hvor usannsynlig det er å gjøre det som en filmstjerne. Så sakte … mange av oss la våre drømmer dø.

Og det er trist, ikke sant? Bare fordi drømmen din kan virke usannsynlig eller upraktisk betyr ikke at du ikke bør prøve å følge dine drømmer. Fordi de er det som gjør livet verdt å leve!

Så, hvis du er en av de menneskene som har mistet synet av hvem og hva du ønsket å bli i dette livet, les videre. Jeg vil gi deg mye råd for hvorfor du bør følge dine drømmer, og hvordan du skal begynne å gjøre det.

Hvorfor bør du følge dine drømmer

Som jeg sa tidligere, vokste mange av oss opp i familier som innfødte praktisk i oss. Med andre ord fortalte de oss at vi skulle gjøre noe i livet som gir mening. Noe som vil gi pålitelig inntekt, og holde oss trygge. Men det er ikke alltid et godt valg. Her er noen veldig gode grunner til at du bør følge dine drømmer. [Les: Kjærlighet eller karriere? Hvordan lage det riktige valget]

# 1 Det bringer lidenskap til livet ditt. Jeg vet altfor mange mennesker som slaver vekk på sine kjedelige pultjobber eller på en fabrikk et sted som er elendig med livet deres. De hater å stå opp om morgenen og gå på jobb. Ja, det er et trygt liv. Men det er ikke et lidenskapelig liv. Ja, beslutningen om å følge dine drømmer er en risikofylt, men det er å-så-verdt-det.

# 2 Du vil bli glad. Føler du at du bare er en rotte som løper rundt på en tredemølle i livet? I så fall gjør det sannsynligvis ikke deg lykkelig. Når du forfølger noe som gjør deg lidenskapelig og føler deg oppfylt, vil du bli mye lykkeligere. Og jeg er ganske sikker på at det er flestes mål i livet - å være lykkelig.

# 3 Du kan inspirere andre. La oss innse det - de fleste er for redd for å følge sine drømmer. Så de fleste av dem følger bare trygg vei … akkurat som du kanskje gjør akkurat nå.

Men hvis du er modig nok til å ta en sjanse og gjøre det selv, vil andre bli inspirert av dine handlinger. De kan si at du er gal, men dypt nede, de vil tro at de kanskje burde gjøre det også. Og de kan bare - alt på grunn av deg! [Les: Hvordan balansere din karriere, sosiale liv og dating liv]

# 4 Du kan gjøre en forskjell i verden. Verden trenger flere mennesker med lidenskap. Hvor ville vi være hvis det aldri var en Martin Luther King eller mennesker som marsjerte kvinners stemmerett? Ingen steder. Personer med lidenskap gjør virkelig en forskjell. Så hvorfor ikke bli en av dem?

# 5 Du vil bli omgitt av likesinnede mennesker. Statistikk viser at du er mest som folkene du bruker mest tid med. Du vet ordtaket, "Fugl av en fjær flokker sammen?" Vel, det er sannhet til det. Så, hvis du begynner å følge dine drømmer, vil du automatisk finne andre som følger deres.

# 6 Mer lidenskap er lik mer penger. Ok, penger er ikke alt i livet … men det hjelper sikkert. Det gir friheten til å gjøre de tingene vi ønsker å gjøre. Og også evnen til å gi tilbake til andre mennesker og gjøre verden til et bedre sted.

Når du gjør din lidenskap til en karriere og følger dine drømmer, vil du selvsagt tjene penger. Dette gjør ikke bare din verden til et bedre sted, men et bedre sted for alle andre også. [Les: Hvordan lykkes i livet - Alt du trenger å vite]

# 7 Å føle deg bra om deg selv. Vi kommer alle ned på oss noen ganger. Noen mennesker har alltid lav selvtillit, mens andre har selvverdi som svinger fra tid til annen. Uansett, ville du ikke føle deg bedre om deg selv hvis du bestemte deg for å være modig og følge dine drømmer? Vil du virkelig være på din døds seng når du er 100, og angre ikke å gjøre det? Jeg trodde ikke det. [Les: Reinvent ditt liv - 20 målesøk som skal leses i 20-årene]

Trinn å ta for å følge dine drømmer

Så nå som jeg har overbevist deg om å følge dine drømmer * forhåpentligvis *, hvilke skritt kan du ta for å gjøre det til virkelighet? Fordi du selvsagt ikke kan bølge en tryllestav og forventer at drømmene dine blir til virkelighet. Du må ta noe tiltak. Her er noen tips for deg.

# 1 Finn ut dine lidenskaper. Dette virker som et enkelt steg, men for mange mennesker er det ikke. Hovedårsaken til dette er fordi de ikke tror at deres lidenskap kan bli omgjort til en karriere.

Kanskje du liker å gjøre trebearbeiding, men du gjør det bare for moro skyld. Vel, hvorfor ikke starte en bedrift og selg dine mesterverk? Det er alltid en måte å gjøre dine lidenskaper til en karriere. Du må bare være kreativ om det. [Les: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt - Din guide til å finne veien tilbake]

# 2 Lag en plan. Når du skjønner hva dine lidenskaper er, hva skal du gjøre med dem? Skal du prøve å være en gründer og starte din egen bedrift? Skal du gå til kulinarisk skole slik at du kan være kokk? Skal du finne et annet firma å jobbe for i en annen jobb? Du må lage en plan, ellers kommer du aldri til hvor du vil gå.

# 3 Visualisere. Det er mye forskning som har bevist kraften i visualisering. Olympiske og profesjonelle idrettsutøvere bruker det hele tiden for å nå sine mål. Så hvorfor ikke du?

Du må aktivt se målet ditt i aksjon i ditt sinns øye. Visualiser det så ofte som mulig. Kanskje til og med lage et visjonskort med alle ordene og bildene som symboliserer drømmene dine, til virkelighet. [Les: 12 livsspørsmål for å hjelpe deg med å visualisere din fremtid]

# 4 Gjør handling. Mens det er greit og dumt å finne ut hva du vil gjøre, lage planen og visualisere det til ditt hjerte innhold, vil alt dette ikke få deg til å realisere drømmene dine, med mindre du faktisk gjør noe!

Jeg vet det høres ut som en no-brainer, men jeg vet mange mennesker som ikke gjør noe, men snakker om å følge sine drømmer. De tar aldri noen skritt for å få det til å skje. Så vær ikke en av disse menneskene. Ta noen skritt for å følge dine drømmer!

[Les: Hvordan ta neste steg til suksess og nå for stjernene]

Jeg håper jeg har gitt deg begge gode grunner til at du bør følge dine drømmer, og også noen praktiske skritt for å gjøre det. Husk at du ikke vil ha angrer i livet. Så bare ta din beslutning, og gå for det!

Anbefalt: