Flo Rida: "Jeg vil bare se bra ut"

Innholdsfortegnelse:

Flo Rida: "Jeg vil bare se bra ut" - øVELSER 2023
Flo Rida: "Jeg vil bare se bra ut" - øVELSER 2023
Anonim

Flo Rida er kjent for å frigjøre høy energi, fengende øreorm, men han er også kjent for å ha en ganske imponerende kroppsbygning. Hvordan holder han sin berømte kropp i sjakk inn blant en overdådig hiphop-livsstil?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

En 10! Det er alltid noe rom for forbedring, men jeg sier en 10 fordi jeg må være veldig sunn, reise rundt i verden og utføre så mye som jeg gjør.

Hvor viktig er helse og fitness for deg?

Det er veldig viktig, men det er definitivt økologisk fordi det vokser opp, meg og mine gutter rundt byen ville alltid utfordre hverandre som trener. Jeg er en fyr som elsker sport også, så fra åttende til niende klasse [14-15 år gammel] var tiden hvor jeg var, "Hvis jeg skal spille basketball eller fotball, må jeg virkelig gå hardt . "Også, med de opptegnelsene jeg har - de er veldig up-tempo, så jeg må være i form eller ellers ville jeg nok bli gjort av den andre sangen …

Hvordan trener du på veien?

Hvis jeg ikke går til hotellets treningsstudio, skal jeg trene på rommet mitt, gjøre 30 minutter med kardio - jeg gjør alt det så vel som prøver å ha en sunn matplan. Men med reiser, mye av tiden er det en utfordring, men jeg gjør det. For det meste vil jeg være på noen flotte hoteller, og de vil definitivt ha noe parallelt med måltidsplanen som jeg er vant til.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Vel, en ting er at jeg bare vil se bra ut - alle vil ha det - og å være sunn er veldig viktig å ha litt levetid i livet. Jeg elsker å være rundt de som inspirerer meg til å gå på treningsstudioet og se bra ut. Jeg pleide å gå til et gym på videregående skole som var over gaten fra prosjektene hvor jeg vokste opp, og vi ville trene rett etter at fotballspillerne forlot - vaktmesteren ville gi oss inn. Vi pleide å se hvem som kunne løfte mest, og fremdeles i dag jobber jeg med sikkerheten min, og vi får en vennlig konkurranse. Det kommer også fra det faktum at jeg husker når jeg ikke kunne løfte 50 pund, men jo mer jeg fortalte meg det, jeg var i stand til å løfte mer og mer, så det er selvmotivasjon også.

Hva er høydepunktet i treningsuken?

Sannsynligvis fredag - det er som min sang Hei fredag, fordi det er slutten av uken, og når det gjelder fredag kveld, liker jeg å gå og slappe av, så jeg gjør det ikke til en lang dag på treningsstudioet.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Vel, jeg får to for en - når jeg er på scenen, er jeg på i omtrent en time, så det er mye kardio utenfor meg som bare pleier å trene. Jeg føler meg ikke noe utsatt trykk i det hele tatt - når du har en lidenskap for bestemte ting, og det er morsomt for deg, vil du alltid oppleve det.

Flo Rida nye singel Hei Fredag Ft. Jason Derulo er ute nå. Kjøp på iTunes.

Populært emne