20 Flørtende Fakta for å hjelpe deg med et godt kjærlighetsliv

Teksting er en av de vanligste kommunikasjonsmodellene par bruker, som ber om spørsmålet: hvordan påvirker det romantikken din? Finn ut med disse fakta!

Ingen forventet teksting å være så stor avtale. Den ble designet for å være en praktisk måte å kommunisere med menneskene i livet ditt, men nå er det til en helt subkultur.

På grunn av all oppmerksomhet det er oppnådd, studerer folk nå hvordan teksting spiller inn i relasjoner. Godt de gjorde, fordi millioner av enkeltpersoner og ikke-enkeltpersoner spør, "Hva skjer med teksting?"

Konseptet med teksting stod ikke til begynnelsen av 2000-tallet. Det var da mobiltelefonfirmaer begynte å tilby teksting med deres serviceplaner.

Blits frem til et godt tiår og et halvt senere, der emojis er nå normen, og samtaler er blitt nesten foreldet. Nå som vi er her i tekstingens alder, har forskjellene i kommunikasjon og hvordan de påvirker oss gitt mer data enn vi noen gang har drømt om. [Les: En liste over morsomme emojispar må bruke oftere!]

Og hva gjorde vi med dataene? Hva mer, men finn ut hvorfor det betyr noe og hva vi kan gjøre for å bruke det klokt - spesielt for våre forhold.

Teksting fakta for den moderne dateren

Når det er sagt, har vi samlet en liste over fakta som kan interessere deg og hjelpe deg med å forbedre hvordan du håndterer forhold og kommunikasjon.

# 1 Giftpar tekst mindre som deres forhold utvikler seg. Ikke freak out. Det er en god ting! Det betyr at de kommuniserer mer personlig enn de er gjennom sosiale medier og deres telefoner.

#2 For mye teksting kan være dårlig for forholdet ditt. Slappe av. Du kan fortsatt snakke for å lære andre hver dag, men forskningen sier at uopphørlig teksting om ting som ikke har noen betydning, kan ta bompen på forholdet ditt. Hold deg til faktiske samtaler og ikke stilte fyllstoffer.

# 3 Menn hvem tekst mer er ulykkelig i forholdet deres. Dette kan knyttes til menns egoer, siden deres primære instinkter programmerer dem til å forvente fordeler når de sørger for deres kompis. I dette tilfellet gir de kjærlighet gjennom teksting. Ikke bli belønnet med samme mengde oppmerksomhet kan, og vil, irritere dem.

# 4 Kvinner som mer tekst er lykkeligere i sine relasjoner. I dette henseende ser det ut til at kvinner blir drevet av den oppmerksomheten som teksting gir dem. Hvorvidt deres partnertekster så mye har ingen betydning, med mindre frekvensen er alarmerende, som når en fyr sjelden tekster. [Les: 8 små tekstfeil de fleste par gjør veldig ofte]

# 5 Både menn og kvinner er lykkeligere når partneren sender dem tekster som viser takknemlighet eller komplimenter. Hvis du er bekymret for elementene 3 og 4, kan du hvile lett, fordi de kan løses med en enkel løsning: send tekster som betyr noe for deg og din partner - helst de som gir kjærlighet og komplimenter.

# 6 Bruke teksting for å fikse forholdsproblemer er dårlig for et par. Mange par rapporterte at de følte seg mindre glad da deres partnere brukte teksting for å løse forholdsproblemer. De ønsket å diskutere ting i det åpne, men deres partnere valgte å gjemme seg bak skjermene sine.

# 7 menn Jeg liker ikke å bli tekstet mens du er på jobb. Dette kan skyldes at menn anser arbeid som en av deres høyeste prioriteter. Når du skriver om ubrukelige ting mens de er på jobb, ser de det som en hindring snarere enn en handling av kjærlighet. For kvinner kan det ikke være så irriterende, men det samme gjelder for dem når deres partnere tekst unødvendig.

# 8 Bruke ett-ords tekster som â € œk, â € œfineâ € og â € œgoodâ € uten kapitalisering eller tegnsetting er et avslag. Er det ikke alltid? Å bruke dette som en passiv aggressiv måte å starte en kamp er også en av markørene til et ulykkelig forhold.

# 9 For mye intens og flørtende teksting kan skremme bort en person. Dette teller bare når du nettopp startet dating - dvs. etter den første datoen, eller før du selv ser hverandre personlig. Menn og kvinner finner altfor kjærlige fremmede til å være kjedelig, irriterende, og "tør vi si" skumle. [Les: 10 typer skumle gutter, kvinner unngå alltid]

# 10 Teksting i løpet av en dato er et signal for de fleste å slå på. Det er uhøflig, uhøflig, boorishâ € | Jeg kunne gå igjen og igjen, men alle som ser en person som smiler ved bordet, vil bli avskrevet av handlingen.

# 11 Folk i alderen 17 til 25 tekst deres signifikante andre mer enn eldre individer. Synes legit, vurderer mange yngre mennesker mer tid på hendene og har svært lite selvkontroll over deres overbærenhet i gratis ting som teksting.

# 12 Forskere har spådde hvordan folk samhandler med sine signifikante andre gjennom tekst. Ikke alle gjør dette, men tilsynelatende gjør et flertall av befolkningen generelt.

en. Folk møtes personlig, eller på nettet, legger til hverandre via Facebook og deretter kort * andre ganger, ikke så kort * studere hverandres profil.

b. Man ber om andres nummer. I disse dager er det ingen garanti for at bare fyren gjør det.

c. Teksting fortsetter til noen spør den andre om å møte personlig.

# 13 En av fem tekster får en oppbruddstekst. En av de skikkeste statistikkene jeg har lest, men tallene lyver ikke.

# 14 Når noen stoler for mye På teksting er de mye ulykkelige i deres forhold. Når en person finner glede i teksting og deretter føler seg fortvilelse når den ikke er der, er det et tegn på at forholdet i seg selv ikke er det som fyller lykken de trenger.

# 15 Personer som er sikre på seg selv, krever ikke forsikring om at konstant teksting gir. Ikke alle er avhengige av teksting. Disse menneskene er de som ikke krever oppmerksomhet og ikke ser for dypt ut i de korte meldingene de mottar.

# 16 Personer som er usikre, går til teksting for å få forsikringer fra deres romantiske interesser. Usikre mennesker stoler på validering som teksting gir dem. Teksting er lik hengivenhet; Derfor forteller det dem at noen bryr seg, selv om det bare er en sosial refleks.

# 17 Folk som er redd for å bli forlatt, unngår å bli kontrollert av smsevaner for å få kontroll over deres forhold. Hvis noen har oppgivelsesproblemer, står du fast med ett eller to utfall: noen som unngår teksting eller noen som vil skrive deg uopphørlig. Uansett er hovedmålet å ta kontroll over situasjonen.

# 18 Jo mer du bruker teksting som et våpen, jo mer ufestet blir partneren din. Hver gang du bruker teksting for å starte en kamp, ​​trekker partneren deg videre fra deg følelsesmessig. [Les: Hvordan teknologien langsomt dreper forholdet ditt]

# 19 Folk er misfornøyd med forholdet når teksting påvirker andre forhold eller ansvar. Hvis teksting setter demper på andre viktige ting som arbeid og dine andre relasjoner, som med familie og venner, vil det redusere partnerens generelle tilfredshet med forholdet ditt.

# 20 Tilfreds med hvordan folk bruker telefonene deres, er relatert til deres tilfredshet med deres relasjoner. Når noen liker teksting, liker de deres forhold. Hvis ikke, så er det åpenbart hvor dette går.

Alt skrevet her er ikke satt i stein. Disse fakta viser bare de fleste funnene som ble funnet av vitenskapelig forskning. I stedet for å forvente at disse tingene skal skje med deg, bør du ta deg tid til å vurdere om du bør stole på teksting som grunnlag for hele forholdet ditt.

Bare husk at teksting er ikke så viktig som å være til stede. Snakk med partneren din, tilbringe tid sammen, ta en tur ut av byen, og bare bli gal. Disse øyeblikkene betyr mer enn noen få ord utvekslet gjennom en skjerm.

[Les: Er du sext? En ny studie avslører hvorfor du burde starte med en gang!]

Teksting er en stadig mer gjennomgripende form for kommunikasjon. Ikke alle tekster er skapt like, som nyere forskning har avslørt. Ved hjelp av disse fakta må du sørge for at teksting vaner støtter forholdet ditt, i stedet for å være din akilleshæl.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar