35 Flørtende spørsmål å spørre en fyr for å finne ut om han er interessert

Ingen liker å gjøre det første trekket. Hvorfor? På grunn av avvisning. Hvis du liker en fyr, gå for det. Du trenger bare de riktige flørtespørsmålene for å spørre en fyr.

Så, du liker denne fyren, men du er ikke sikker på om han liker deg tilbake. Hva gjør du? Du kan vente på at han kommer til deg, men det kan ta for alltid avhengig av fyren, eller du kan prøve ditt beste for å flørte med ham. Hvis du ikke er en der ute personlighet, vil du kanskje vite de beste flørtende spørsmålene for å spørre en fyr.

35 flørtende spørsmål å spørre en fyr og få spillet på

Noen ganger røyker du dem ut i stedet for å være "der ute." Selv om de fleste gutta ikke er en stor fan av spørsmål, hvis du bruker dem som et verktøy i stedet for å få dem til å føles som et verktøy, kan de være ditt beste våpen for å få en fyren hekta. Disse varme spørsmålene får ham til å skru seg i stolen ... på en god måte!

# 1 Hva er din sign-open, lukket eller ingen ledig stilling? Hvis du vil spørre om de er festet eller aktivt ser, lyser denne søte lille setningen øyeblikket og ikke gjør det så alvorlig. [Les: 15 åpenbare tegn han har en kjæreste og er allerede tatt]

# 2 Jeez, hvor mange timer bruker du å trene? Et kompliment er alltid en utmerket måte å få en fyr på. [Les: Hvordan komplimentere en fyr: Hvilke menn vil gjerne høre mer av]

# 3 Skal jeg være redd? Hvor mange hjerter har du allerede ødelagt? Hvis han vet at han ser bra ut, eller enda bedre, gjør han det ikke, fortelle ham at du vet at dette ikke er hans første rodeo rett utenfor flaggermuset for å sette presedens.

# 4 Er det vanskelig å være så varmt? Yep, spør ham et spørsmål mens du forteller ham hva du synes om hans gode utseende.

# 5 Hvorfor ville en fyr som deg være her alene ... noensinne? Et gyldig spørsmål, selvfølgelig, han kommer ikke til å fortelle deg hvorfor han er solo. Men det lar ham vite at du er interessert, og at han er attraktiv for deg.

# 6 Hvordan har en fyr som deg blitt singel så lenge? En slags jab, gutta er vanligvis single for en stund av en grunn. Hvis det er et ødelagt hjerte, gjør det lys. Hvis han er en spiller, vil du vite fordi han sannsynligvis kommer tilbake med en osteaktig linje som gjør at du tenker "wwwww." [Les: 13 raske oppslag å vite om han er spiller eller en gentleman]

# 7 Hvor fort måtte du løpe for å komme vekk fra flokken jenter jage deg? Finn ut om han er en seriell monogamist eller en seriell spiller. Han kan gi opp sannheten ... du vet aldri.

# 8 Prøver du å slå på meg eller er du nettopp det uimotståelig? Kjemi er ikke noe som to mennesker alltid gjensidig har. Hvis du spør ham om dette spørsmålet, vet du umiddelbart med blikket på ansiktet hvis han er så tiltrukket av deg som du er til ham.

# 9 Er det vanskelig å være så ønsket? Sarkastisk og enkel, men til nå!

# 10 Har du en bære lisens for de våpen? *Jeg vet, ikke sant? Så cheesy, men gutta er bare forgjeves nok til at den skal fungere. * Omtrent den eldste og mest sanne ting å si. Men for den sjenerte fyren som ikke er vant til å komme, betyr det definitivt at han smiler på latterligheten din og lar ham få vite at du er i orden med å sette stolthet på linjen. [Les: Hvordan flirte med en sjenert fyr og hjelpe ham å åpne opp]

# 11 Du overgikk helt vennsonen, ville du vurdere å ta det til neste nivå? Hvis det er noen du har hatt venner med en stund og er også din hemmelige forelskelse, kan dette spørsmålet bare ta det til neste nivå og slå varmen opp i vennskapet ditt.

# 12 Jeg kan føle kjemien mellom oss, føler du det også? En av de mest poignant ja eller nei flørtende spørsmål for å spørre en fyr fordi han sitter fast med å fortelle deg sannheten.

# 13 Har du noe blått å ha på deg? Hvis ja, ville du helt matche soverommet mitt. Bare si det med et smil.

# 14 Hva synes du du vil ha bedre, dessert etter middag eller frokost i sengen? Hvis du er litt mer sensuell og leter etter en nattestativ, så er dette den perfekte måten å si, "Det er på!"

# 15 Hvis jeg sa ja, hva ville du si? La ham vite din interesse og finne ut om han er også.

# 16 Ser du dette varmt om morgenen? Jeg vil gjerne finne ut i morgen ... hva sier du? To spørsmål i ett, dette er det perfekte tilkoblingsspørsmålet for å sette ham på plass slik at han kan få din plass.

# 17 Er det alkohol som snakker eller sa du at du vil ta meg et annet sted? Du vil ikke legge ord i munnen, men desperate tider krever desperate tiltak, nei? [Les: Surefire måter å finne en nattkveld og få dem i sengen]

# 18 Er veien til hjertet ditt gjennom magen din eller har du en annen rute? Ja, legg alt ut der.

# 19 Hvor mange licks tar det å komme til sentrum? En liten gammel skole, men jeg tror de brakte den kommersielle tilbake til Millennials på et tidspunkt ?!

# 20 Hva synes du om kyr som gir melken gratis? Hater det uttrykket? Ja, jeg også, så pek på det silliness av det ved å gjøre det din pickup linje.

# 21 Er jeg den slags jenta du tar hjem? Jente naboen eller freak i sengen? Han finner bare ut av det ved å prøve.

# 22 Hvis du setter meg i en drosje, vil du gi drosjesjåføren min adresse eller komme med? Hvis du hadde noen for mange og vil vite hvilken vei natten er på vei før din siste natt cap, prøv denne ut.

# 23 Tror du på skjebne? Kan ikke tro at hjerte strenger blir trukket så hardt? Gi ham beskjed. [Les: Hvorfor blir vi forelsket - En liten vitenskap, en liten skjebne]

# 24 Skal jeg drømme om morgenen om å reise med deg eller våkne ved siden av deg? Bare søt, vil du ikke like en fyr som knuser på deg for å stille dette spørsmålet?

# 25 Liker du frokost på sengen eller går ut for å ta det? Vet rett utenfor flaggermus hvis du lager frokost i dine underlag eller slår på kafeen.

# 26 Er du glad for å se meg eller glad for å se meg? Ikke gi ham et valg, gjør det for ham.

# 27 Går vi ikke sammen som Jack and Coke? Hva er bedre enn noe litt hensynsløst med noe super søtt? Hvilken er du?

# 28 Er du bekymret for at jeg vil respektere deg om morgenen? Vri tabeller. De er ment å være.

# 29 Lurer du på om disse er mine ekte sko? Hvis han ikke får det, pek på bryster mens du spør, fordi det er sannsynlig hvor han stirrer likevel. [Les: 50 søte spørsmål å spørre en fyr og få øyet]

# 30 Hoveder eller haler? Jeg vil forlate den opp til fantasien.

# 31 Prøver du å få meg til å få meg til å sove? Det er best å vite om han brenner deg opp for en natt eller for å få deg løs, så han kan lære mer om deg, ikke sant?

# 32 Liker du høyre eller venstre side av sengen? Pass på at du vet hvor du skal falle når din naken kropp slouches over.

# 33 Du snorer ikke, gjør du? Jeg vil gjerne ha litt tid før arbeidet om morgenen ... Gi ham beskjed om at du planlegger å tilbringe natten med å miste søvn med ham.

# 34 Ditt sted eller ditt sted? Å ha noen vite hvor du bor kan være farlig hvis det ikke trener. [Les: Å ha trygt sex på alle mulige måter]

# 35 Er du alltid denne heten eller har du feber? Cheesy, men noen ganger de dumme arbeider, hvorfor ikke prøve den.

Noen ganger er gutta sakte på opptaket. Hvis du ikke er noen tilbøyelig til å gjøre det første trekket, så kan disse flørtende spørsmålene til å spørre gutta være den beste måten å skjult gi dem beskjed om at du har dem i tankene. Avhengig av komforten din, gå sjokkeringsveien eller "ta den på" måten. Det handler alt om hvor langt du vil ta det og hvor interessert du egentlig er.

[Les: 30 subtile, åpenbare og virkelig sexy flytter til gulvet en fyr med en gang]

Bruk ett av disse 35 flørtespørsmålene til å spørre en fyr for å få ham til å le, lette humøret hans, eller finn ut hva han tenker. Hvis du vil vite "Er det på?", Får disse spørsmålene deg svarene du ønsker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar