12 Flirty Emojis som gjør deg til en flørtende tekst på kort tid

Verden har endret seg. Vi flirter ikke lenger i kaffebarer og dagligvarebutikker. Vi bruker flirty emojis for å få poengene våre via tekst.

Husk da teksting først ble en ting? Vi var alle så glade for det, og vi presset en knapp tre ganger bare for å få ett brev. Nå har vi alle smarttelefoner vi snakker om, og det sender en tekst til oss. Teknologien har gjort en 360, og tider er i endring. Heldigvis har vi flørtende emojis for å hjelpe oss å uttrykke våre følelser på en klar måte og flørt oss inn i en persons hjerte.

Teknologi kan ha utviklet seg, men noen av oss lever fortsatt i fortiden og vet ikke hvordan man kan flørt * i det hele tatt *, eller spesifikt via tekst. Jeg var i den båten, til jeg låste koden for å flirte med emojis. [Les: Hvordan flirte og intrigere over tekst]

Topp 12 flirty emojis som du må begynne å bruke

Morsomt faktum: Når 15, hadde jeg en forelskelse på en gutt, så jeg fikk nummeret hans fra min beste venn, sendte ham en tekst som sa: "Du er søt <3" og så blokkert nummeret hans og unngikk ham for resten av videregående skole. Jeg hadde ikke noe spill, la oss bare si det.

Jeg vil gjerne fortelle deg mitt flørtende spill forsterket siden da, men det ville være en løgn. Jeg har blitt ganske smart på å lage den perfekte teksten-ja, selv de flørtende. Siden emojis ble populært, har det blitt en million ganger lettere å lage smarte tekstmeldinger og alle andre tekstmeldinger, og mye morsommere!

Legge til en enkel emoji i en tekstlinje endrer hele meningen med uttrykket. Det er egentlig ganske utrolig. For de av dere håpløse ved flørting, som meg selv, kan flørting via tekst være din styrke! For å hjelpe deg, har jeg samlet en liste over de beste flørtende emojiene som vil få deg til å sende flørtende tekster som ingen virksomhet.

# 1 Winky ansikt. Kom igjen, folk. Du vet hvor mye et blinkende ansikt endrer et uttrykk. Du kan si noe så enkelt som "Møt meg på Wal-Mart senere," og det er helt akseptabelt. Men når du legger et blinkende ansikt til det, blir det "Møt meg på Wal-Mart senere;)" og plutselig ble kvelden din bare litt mer spennende. [Les: Morsomme emojispar må bruke oftere]

# 2 Winky kyss. Igjen, med blikket! Det blanke kysset gjør ting litt mindre forførende, og mye mer søtt og søtt. Dette viser din varme og hyggelige side, og sannsynligvis har mottakeren smilende på telefonene sine eller sier "awwwww." Den blanke kissen - alltid en god ide.

# 3 Hjerte øyne. Denne er ganske åpenbar, nei? Det er i utgangspunktet at de er så glade / inn i deg at deres kjærlighet er eksplosiv - selv ut av deres øyne. Jeg mener, jeg bruker også denne emoji når du snakker om sushi eller avokado toast, så det er ganske mangfoldig. Mat og kjærlighet er utbytbare uansett, la oss være ærlige. [Les: Hvordan dekode betydningen av hjerteemojis]

# 4 Se ingen ondskap. Denne søte lille apen er bare det: søt. Dette kan brukes etter å ha sagt noe søtt, som kan få deg eller mottakeren til å rødme. Det legger til en ekstra bit av "awwww" til samtalen, som alltid er et flott tillegg til en flørtende samtale.

# 5 Smirking ansikt. Denne har samme effekt som det blanke ansiktet, men det er litt mindre fet. Det er slags forførende med en luft av mysterium for det. Bruk denne emoji når du vil at mottakeren skal lese mellom linjene i teksten. Dette er en flott flørtende emoji og gir krydder til samtalene dine.

# 6 Latter gråt. La oss bare være ærlige, folk liker å tro at de er morsomme, selv om de egentlig ikke er det. Hvis du er i noen, vil du le av sine vitser - hver eneste smertefull spøk forteller de.

Denne emoji er den beste flirty emoji å bruke fordi det sannsynligvis uttrykker latter bedre enn resten. Jeg mener, du gråter bokstavelig talt fra å le så hardt. Det svarer til å si LMFAO, som pleide å være enormt populært uansett grunn? Jeg er ikke internettpolisen, Jeg sier bare.

# 7 Rosy cheeks smile. Langt er dette min favoritt emoji, og jeg bruker den i alle samtalene mine, selv om de ikke er flørtende samtaler. Denne emoji er en søt, glad en som skal brukes i alle sammenhenger. [Les: Flørtende måter å skrive på din forelskelse og få dem interessert i deg]

# 8 Vinkende hånd. Dette høres kanskje rart ut, men det er for en eller annen grunn en goofy emoji å bruke, spesielt for menn. Det bringer et smil til den andres ansikt, kanskje enda en liten latter. Det er søtt og ufarlig. Hvis det brukes i riktig sammenheng, vinner det virkelig noen over.

# 9 To hjerter. En fin variasjon av det tradisjonelle røde hjertet. Dette fanger mottakerens øye og gir dem varme følelser mot deg. Det er den emoji versjonen av å si "Jeg tenker på deg" og / eller "Jeg bryr meg om deg." Dette er en annen søt emoji.

# 10 Sassy jente. Jeg vet ikke hva det er, men når en fyr sender denne flirty emoji, vinner de hver gang. Det er goofy og dumt, og det er det jentene liker. Dette kan potensielt fungere for en kvinne å sende også, avhengig av konteksten, men uten tvil liker kvinner å motta denne teksten er emoji.

# 11 Tongue. Denne emoji er definitivt brukt i flørtende samtaler, men har en tendens til å være mer på det intense spekteret. Det faller mer inn i sexting kategorien. Denne emoji brukes nesten alltid i seksuell sammenheng.Hvis det er meldingene du vil komme over, bruk denne flirty emoji. [Les: 20 frie tekstmeldinger som er sikre på å starte en uhyggelig samtale]

# 12 Fersken. De liker din BOOTY! Dette er et klart tegn de graver kroppen din, spesielt baken din. Ta det slik du vil, men de er helt inn i deg.

[Les: Flørtende fakta om teksting som vil forbedre ditt kjærlighetsliv]

Nå som vi alle har fått fart på utviklingen av teksting og bruk av flirty emojis, er jeg overbevist om at du kan gå ut der og finne deg selv en person å sende søte, søte og noen ganger bare helt seksuelle tekster til . Hei, Jeg dømmer ikke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar