24 Flørtende og romantiske ting du burde gjøre for jenta

Innholdsfortegnelse:

24 Flørtende og romantiske ting du burde gjøre for jenta
24 Flørtende og romantiske ting du burde gjøre for jenta
Anonim

Kvinner elsker å bli bortskjemt og vist at du bryr deg. Hvis du elsker henne, vent ikke lenger for å prøve disse 24 flørtende og romantiske gestene.

Gutter, det er ingenting galt med å legge til en dose lidenskap og morsomt med forholdet ditt. Mens hun ikke bryr seg om at du ikke har et romantisk bein i kroppen din, er dette nettopp derfor du bør gjøre en innsats for å vise henne at du kan vær søt. En annen natt med Thai takeout og tilbringe en fredag kveld på sofaen kommer ikke til å kutte den.

Ikke la henne gå til sengs og spørre om hun kan gjøre det bedre. Det er et myriade av flørtende og romantiske ting du kan gjøre for å behandle drømmenes kvinne til en uforglemmelig tid. Alt arbeidet som går inn i å gjøre disse tingene vil ikke bare legge et smil på ansiktet hennes, det vil også minne henne om hvor uvurderlig forholdet ditt er.

Hvor du skal begynne - Søte ting du bør gjøre for jenta din

Hvis du ikke er den typen par som gjør disse tingene, er det ingen bedre tid enn nåtiden for å få ballen til å rulle. Stol på evnen til å vise henne en god tid, og jeg kan garantere deg at dere begge vil ende opp med å ha en blast. Det koster ikke alltid penger for å ha det bra. Noen ganger er alt som trengs, en liten innsats og planlegger å skape en viktig anledning.

Sett litt innsats i hva du gjør, og behandle henne som den blendende gudinnen som hun er. Her er noen tips om hvordan å være den mest flørtende og romantiske partneren hun noensinne har hatt gleden av å ringe henne.

# 1 Ta med blomster. Enten du velger å jakte på sin favorittblomst *, som selvfølgelig er super sjelden og veldig dyr *, velg noe pent det er i sesongen, eller til og med plukke wildflowers ved siden av veien, vil ingen jente finne feil med deg for overraskende henne med blomster.

# 2 Tilpass noe. Alle elsker dyre gaver, men stol på meg når jeg sier at jenta din vil sette pris på noe fra hjertet mye mer. Så hvorfor ikke presentere henne med noe personlig å minne henne om deg? Det kan være en ostelig gigantisk teekjole med ansiktene på den, eller matcher hans og hennes iPhone-tilfeller. [Les: Ulike måter å vise kjærligheten uten å si et ord]

# 3 Planlegg en weekend-escapade. Ta ansvar og planlegge en weekend-escapade. Ikke fortell henne hvor du skal hen. Bare gi henne grunnleggende detaljer slik at hun vet hva de skal pakke, og visp henne bort i helgen. Alt fra en luksuriøs staycation til en sjarmerende kveld på et B & B vil stenge sin verden.

# 4 Overrask henne med en klasse. Kvinner elsker å ta tankeløse klasser-enda mer når du tar disse klassene med dem. Fra salsa danser til Ayurvedic healing seminarer, signere dere begge opp for noe hun vil nyte.

# 5 Reise langt og bredt med henne. Påbegynn det første trinnet og forsegle avtalen ved å kjøpe flybillett på forhånd. Dette vil gi henne beskjed om at du er seriøs med turen, og hun vil planlegge alt annet.

# 6 Masser henne. Alle elsker en god massasje, så ta det på deg selv å gi henne en fotgni på slutten av en lang dag. Kast i en ryggmassasje for godt mål. Du kan også gå til denne sensuelle massasjeveiledningen og hente tips om hvordan du sensuelt masserer henne. Stol på meg når jeg sier at det vil slå henne på.

# 7 Cook for henne. Selv om du ikke kjenner deg rundt kjøkkenet, og ender med å lage Mac og OST, vil hun elske deg for det. Hvis du har noen kjøkken ferdigheter, planlegg, prep, og presentere en full kurs meny, og du vil spise henne ut av håndflaten din. Bokstavelig.

# 8 Cook med henne. Hun kan være den kunnskapsrike på kjøkkenet, men det er ingen grunn til at du ikke kan hjelpe henne ut. Jeg er sikker på at du har sett de osteiske bildene ved siden av artikler som disse som skildrer par som smiler og ler i sitt kjøkken. Ingen grunn til at det ikke kan være deg. [Les: 10 søte måter å lage mat sammen mye morsommere]

# 9 Lag en spilleliste. Pisk opp en liste over favorittsangene og last den opp på telefonen. Start eller avslutt med en god stemme notat fra deg. Hun blir hyggelig overrasket neste gang hun slår på musikken sin.

# 10 Stygg undertøy. Pass på å plukke ut noe luksuriøst, og ikke søppel. Hvis du ikke har noen ide om hvor du skal begynne, gå til La Perla for å få en følelse av hva fancy undertøy handler om.

# 11 Lag en video. Glem å lage en sex tape. I stedet lager du en video som beskriver tiden din sammen. Du finner mange søte ideer på YouTube. Dette prosjektet vil ta mye tid på din side, så planlegge og presentere den til henne ved en spesiell anledning som bursdag eller jubileum.

# 12 Overraskingsmiddag med kjære. Hun vil elske deg for å få alle hun elsker under ett tak. Klargjør hvis du ikke allerede er gift, da hun kanskje tror at du skal foreslå. Du kan også velge å lagre det for en spesiell anledning hvis du ikke vil at hun får feil ide.

# 13 Planlegg en jentas tur til henne. Jeg er sikker på at hun elsker jentene hennes, så hvorfor ikke planlegge en jentas tur eller jentas natt ute for henne? Kom inn i cahoots med vennene sine og planlegg noe fantastisk. Overrask dem med champagne på hotellet, restauranten eller klubben.

# 14 Cuddle ofte. Enten det er på sofaen som ser på et marint spill av troner, eller på bussen som går til butikken, gjør en innsats for å komme seg og kose henne.Kvinner elsker å bli rørt, så hengi henne, vil du ikke? [Les: 16 ikke-seksuelle berøringer som får deg til å føle deg mer tilkoblet og elsket]

# 15 Send hennes kjærlighetsmeldinger. Hun vet at du elsker henne, men hvorfor ikke sette det inn i ord? Send hennes kjærlighets e-post eller meldinger til tilfeldige tider på dagen, for bare å la henne få vite at du tenker på henne. Min partner legger små kjærlighetsnotater i kofferten min hver gang jeg går på tur, og jeg kan ikke fortelle deg hvor hyggelig det blir overrasket på slutten av en 22-timers reise.

# 16 Kjøp hennes makaroner. Fra ostekake og trøfler, til mørk sjokolade og is, er det en hel verden med fancy søte godbiter, bare venter på at du skal ta dem hjem til henne.

# 17 Ryd opp huset. Enten du bor sammen eller ikke, vil hun elske deg for det. Som en ekstra bonus, trekk henne et bad og la henne slappe av i karet mens du knuser ryggen støvsuging.

# 18 Tilbyr å hjelpe henne med ærend. Tiden er en luksus, så hvorfor ikke behandle henne for det? Tilbyr å kjøre noen ærend for henne mens hun sparker tilbake med en god bok. Fra å ta katten til veterinæren, for å gå til postkontoret, gjør alt du kan for å lette sin last. [Les: 20 enkle måter å gjøre jenta utrolig glad]

# 19 Kyss henne uten grunn. Du trenger ikke en grunn til å vise henne at du elsker henne, så nyt kiss, klemmer og klemmer noen sjanse du får.

# 20 Organiser cocktail natt. Hvorfor ikke ta med baren til henne? Gå ut for ingredienser, inviter noen venner over * eller hold den lav nøkkel med bare dere to og spill bartender. Vær en kjære og pisk opp skreddersydde cocktailer hele natten.

# 21 Bli med henne under hennes skjønnhetsrutine. Jeg elsker det når partneren min tar av seg mannenes kappe og spiller dame med meg. Bli med henne for hennes ukentlige ansiktsmaske og fotskrub rutine for å få en fnise ut av henne.

# 22 Spill ut en kidnappingsrutine. Unnslippe henne etter en lang dag på jobben, blindefelle henne, og kjør henne til favorittrestauranten sin for en overraskelse. [Les: 36 søteste ting du kan gjøre med kjæresten din]

# 23 Dedikere en kjærlighetssang på air. Tenk på det som en throwback overraskelse. Ingen lytter virkelig til radioen lenger, og derfor er ideen perfekt. På hennes kjøretur hjem fra jobb, fortell henne å stille inn på en bestemt stasjon, og la henne nyte det søte engasjementet utført til henne.

# 24 Spill på dine sterke sider. Hvis du har en måte med ord, skriv henne et kjærlighetsbrev. Hvis du kan synge, synge henne en kjærlighetssang. Hvis du er god med musikk, komponer en kjærlighetsmodus. Hvis du er utendørs, ta henne på en tur og på toppen overrasker henne med en piknik lunsj. Det er en milliard måter du kan spille på dine sterke sider, så bli kreativ og bare gjør det.

Gutter, stol på meg når jeg sier at uansett hvor enkelt eller overdrevet kjærlighetens gest er, hun vil elske deg for det. Kvinner elsker å bli bortskjemt og vist at du elsker dem.

[Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør hele tiden jentene elsker]

Det kommer ikke til å drepe deg for å øve litt ridderlighet nå og da, så vent ikke lenger for å prøve disse 24 flørtende og romantiske bevegelsene!

Populært emne