7 Flørtingstips for å få deg litt jente på jente

Ønsker du å flørt med en jente, men du er helt clueless i denne forbindelse? Her er noen tips som hjelper deg å flette deg inn i en jente hjerte!

Kan ikke komme forbi â € œfriendsâ € Â scenen? Er du singel, men kan ikke virke å blande seg? Er du noen som nettopp kom ut, og er nå på jakt etter ditt første byttedyr, eller kanskje den ene kjæresten som du endelig kan være med for alltid?

Eller er du en scaredy katt som alltid er klar til å møte den rette, men får kalde føtter for å gjøre det første trekket? Hvis du er, så er du hjemme, kjære! La oss få deg ut av den såkalte vennerville og la meg styre ditt flirtehjul i en mer romantisk retning.

Flørting er kunsten å vise en person som du er interessert i dem på en suggestiv og subtil måte, uten å være for trengende og desperat. Det er en ferdighet, akkurat som alle andre, som tar mye øvelse. Og når vi sier praksis, ber vi deg ikke om å gjennomgå trening eller melde deg på en faktisk flørtskole, hvis det er noe av denne type, men vi betyr bare praksis ved å faktisk gjøre det og lære fra alle forsøk.

Vi er selvsagt godt klar over at flørting kan være veldig vanskelig og nervepirrende først, spesielt hvis du gjør det på feil måte. Men HEY! I dag er din heldige lesbiske dag fordi vi er her for å gi deg noen prøvde og testede statshemmeligheter som sikkert vil gjøre drømmene dine til å bli til liv i levende regnbuefarger.

Slik flirter du med en jente og gjør henne som deg

Det er ingen hemmelighet å flirte med en lesbisk. Alt avhenger av jenta du liker, og hvordan hun svarer. Her er et par tips for å øke sjansene dine for å få henne til å være i deg.

# 1 Bark opp det rette treet. Dette er et must! Et forspill til hele flørtet er først å vite at du flirter med samme rase. Dette er scenen når gaydaren din kommer til nytte. Men hvordan å perfeksjonere gaydar er et annet emne helt. Men husk å ikke fortsette med resten av flørtetipsene, med mindre du er sikker på at du målretter mot en likegyldig homoseksuell sjel.

Til å begynne med, forutsatt at du ikke er i samtalefasen ennå, kan du begynne å observere kroppsspråket. Kroppsspråk lar deg vite om hun er homofil eller nei. Vær oppmerksom på små tegn. Legg merke til hvordan hun snakker, hvordan hun stirrer på jenter eller kanskje gutter, og hva slags klær hun har på seg. Vær skarpt, men vær forsiktig så du ikke skremmer henne bort. Ta deg tid, men aldri glipp av båten din!

Ekstra Tips: Spør rundt. Spør dine homofile venner. Hvem vet, du kan få hodene som du trenger. [Les: 6 enkle måter å vite sikkert om hun er en lesbisk]

# 2 Vær trygg uten å være irriterende. Tillit er definitivt en sexy ressurs. Å vite hvordan du skal bære deg selv, er en ting som de fleste lesbiske og rette jenter tiltrekkes av. Se smart og handle smart! Kjenn din stil, kle deg for å imponere, ha den beste parfymen din, og viktigst, vær komfortabel med deg selv og hele din egen pakke.

Vær imidlertid oppmerksom på at det er en fin linje mellom selvtillit og cockiness. Selvsikkerhet er grunnen til selvtillit, mens arroganse er kilden til all cockiness. Sistnevnte er alltid et avslag. Vær trygg selv uten å prøve! [Les: 11 dårlige sosiale vaner som gjør deg uutholdelig]

# 3 Lag en tilkobling. Nøkkelen her er øyekontakt. Dette kan høres ut som en cliché, men dette er den mest nyttige flørtende kliché i hele flørthistorien! Kanskje er det fordi øynene er de mest magiske av alle organer. Alt om deg kan lett sees i dine øyne, dine intensjoner, din frykt, dine håp og dine drømmer.

Å få riktig øyekontakt kan enkelt trekke noen til deg. Mens du tar feil øyekontakt eller unngår man, vil du sikkert avværge noen. Ikke bare fortsett å se på henne. Hold stare i minst noen sekunder, og se om hun vil koble til igjen. Hvis hun gjør det, så god jobb! Stå opp til henne og begynn å snakke.

Ekstra Tips: Jeg burde ikke si dette, men vær så snill å unngå å komme og se meg!

# 4 Få henne til å snakke. Hjernen er den mest seksuelle delen av menneskekroppen. Hvis du er intelligent, sannsynligvis med en PH.D, M.D., MBA eller ATTY. før eller etter navnet ditt, så har du definitivt en fordel. Imidlertid er den riktige måten å flaute dette en helt annen historie.

Å være for smart kan enten gjøre eller ødelegge din flørtstrategi. Husk hva jeg sa om å være trygg i forhold til å være arrogant? Omvendt trenger du ikke å være rett En student for å imponere en jente. Du trenger bare å vite hvordan du skal finne en balanse mellom å vise henne at du har noe verdig mellom ørene dine, i stedet for å fortelle henne at du er altfor smart og hun er ikke. Tenk deg hvor vanskelig det er å date den kvinnelige versjonen Sheldon Cooper!

Du kan starte samtalen ved å introdusere deg selv. Advarsel: Husk å ikke overdrive dette, aldri være en papegøye. Spør henne, hvor hun er fra, det er hundre andre ting å snakke om. Begynn med noe hun åpenbart liker, for eksempel hennes interesser, hobbyer, musikk eller filmpreferanser, for å få henne til å snakke.

Først må du unngå delikate forhold som tidligere relasjoner, heartbreaks og erotisk sex som du er en slags galning som ikke kan vente på å bli lagt, med mindre det virkelig er planen din. Lesbiske liker sex, men sexprat kan ikke være et godt valg å hoppe på en diskusjon.

Vis spontant, selv om det er dypt i tankene dine, kan du tenke at du burde ha husket Webster's eller Britannica eller fanget en kopi av dummier som guide til å flirte fra Amazon. Det er ille nok til å tenke for mye, og det er langt verre å se ut som om du tenker for mye.

Løs opp, damer! Sjarm deg inn i hjertet hennes! Og å, ikke glem å si gode ting og et par oppriktige komplimenter også! Jenter elsker komplimenter!

Ekstra Tips: Én, hopp over lame pick-up linjer. La det gå til gutta. Alle vet at de er bare linjer. Det vil få deg ingen steder. To, få henne til å le, men hvis du ikke i det minste kan le av hennes vitser. Tre, opprettholde øyekontakt mens du snakker.

# 5 Subtilitet saker. Vi får helt det faktum at du er i henne, som i virkelig i henne, men det betyr ikke at du bør angre din bh eller glidelåsen for å få henne oppmerksomhet. Flaunting din promiscuity kan ikke fungere til enhver tid. Husk at du prøver å flørte med en lesbisk, ikke en slus. Det er greit å være modig og suggestiv, men gjør det på den riktige måten.

Ekstra Tips: Å være litt berørt er ok. Berør hånden hennes mens du snakker til henne, børst huden din mot armen mens du deler noen ler eller vikle armene rundt skuldrene. Hvis det er mulig, setter du med vilje nær henne eller snurre håret hennes. Hvis hun ikke motstår, så vurder jobben halvt ferdig! Bra jobbet! [Les: 6 flørtende spørsmål du kan spørre noen du er i]

# 6 Være lydhør. Behold informasjonen. Dette vil utvilsomt gjøre hver kvinne føler at de er ekstra spesielle. Glemme svarene sine på dine tidligere spørsmål eller stille de samme spørsmålene gjentatte ganger, er en stor ikke i hver jentebok. I samme vene, er det ikke å reagere formidler tegn på likegyldighet eller halvhjertighet.

Ekstra Tips: Ikke kjedelig. Delta og ta mye oppmerksomhet. Hvis du virkelig liker henne, bør dette ikke være et problem i det hele tatt.

# 7 Slapp av og smil. Mens du ikke trenger å rulle på gulvet, ler og griner fra øre til øre, må du holde deg avslappet og smil. Dette betyr ikke at du skal smile hele natten og glemme å snakke. Flørtende smil må være sporadisk men forsettlig. Ikke bruk smil som din auto-respons. Du kan gjøre mer enn det, baby jente. Hvis hun flirter smilende tilbake, så er du på!

Ekstra Tips: Hvis du er for nervøs for å smile, husk at hun er så nervøs som du er, og det er en god sjanse for at hun kanskje bare venter på noen form for sikkerhet. Så smil unna og forsegle avtalen!

[Les: 10 svar på dumme spørsmål folk spør lesbiske]

Det er sant at flørting er bare halvparten av kampen, men å vinne halv kampen vil absolutt ikke skade. Så fortsett og vinn jenta din, men vær samtidig modig nok til å møte en mulig avvisning. På slutten av dagen vet du aldri med mindre du prøver det. Hva skal det være, gå eller spille?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar