8 Flørtende bevegelser du kan lære av kjente filmer

Det er mange leksjoner du kan lære av å se filmer: sikkerhet, overlevelsesevner, motefølelse, og aller viktigst gode flørteferdigheter!

Hvis du har vært i et forhold før, så er det bra, men det betyr ikke at du er en relasjonsekspert, og det betyr ikke at du plukker opp gutter eller jenter er enklere for deg enn de fleste.

Faktisk kan mange være veldig gode til å gjøre hele forholdet, men egentlig dårlig å prøve å starte en. Og så er det også de som kan være veldig flinte og snakke med noen, men suger egentlig på det hele i et forhold, noe som ofte skyldes at de er en naturlig flørt.

De fleste av oss, spesielt når det gjelder flørting og dating, bruker mange ting vi lærer i filmer i våre virkelige relasjoner. For eksempel, filmen â € œNow and Thenâ € Â lært oss jenter hvordan vi kan stuff våre bras å lage bryster, og hvordan slikker hendene våre ligner på det som kysser en gutt føles. Hvem har jeg trodd?

Flørting flytter deg fra filmer

Du kan lære så mye fra filmer, uansett hvor whacky eller ut av denne verdenen den aktuelle filmen kan være. Hvis du ikke tror på meg, bare se på alle disse flørtingene jeg har lært av å se på filmer.

# 1 Sympathy fungerer. I "Wedding Crashers" lærte jeg at hvis du forteller noen en trist historie, vil du få sympatipoeng fra dem selvsagt. Ved å åpne opp for dem blir de tiltrukket av deg og det faktum at du ikke er redd for å vise din følsomme side? Eller så tror de.

Nå, jeg anbefaler ikke å gjøre hva Owen Wilson og Vince Vaughn gjorde, og gå rundt å krasje bryllup og begravelser av folk de hadde null forbindelse med. Å lage historier om mennesker, spesielt folk du ikke vet, er bare feil, selv om det gjorde for en morsom film.

Sympati poeng fungerer spesielt godt på kvinner. Vi kan ikke hjelpe til at vi pleier å være sensitive skapninger, og nære og ta vare på de som skader. Det er hvem vi er. Å vise din sårbare side er en av de raskeste måtene å smelte en jente på. Vi vet alle at jenter elsker en fyr som ikke er redd for å vise sin sensitive side.

Side notat: Hvis fyren du drar, gråter hele tiden, kan du revurdere å danse ham. Han burde aldri gråte mer enn du, noensinne. Han er den som får PMS. [Les: 12 giftige datingvaner som du tror er normale]

# 2 være vedvarende â € œBridesmaidsâ € Â lært meg at det var vedvarende arbeider. Kristin Wiigs karakter ønsket ingenting å gjøre med politimannen, Rhodes, men han fortsatte å være vedvarende, og til slutt lucked ut og måtte henge med henne.

Uansett Kristin Wiggs grunn til at han endelig ønsket å henge med ham var, virket det for ham og til slutt endte de sammen. Fordi han var vedvarende, ble han låst i hennes sinn et sted, selv om det var helt bak. Så fant hun sakte tankene sine vandrende, tenkte på ham og lurte på hva han gjorde.

Hvis du vil ha noe, gå etter det og ikke gi opp før du får det, med mindre jenta eller fyren ikke vil ha noe med deg å gjøre, og vurderer at din vedholdenhet er den samme som stalking, og bestemmer deg for å arkivere en fastholdelsesordre på deg. Hvis dette skjer, bør du definitivt slutte å være så vedvarende. [Les: 10 tegn du kanskje vil ta av med å være for vedvarende]

# 3 Leaving noe bak verk. En måte å sikre at du ser noen igjen, er å forlate noe av verdi bak. Det spiller ingen rolle om du legger det på bordet i baren hvor du nettopp har møtt, eller på badet i huset, forlater noe som lommeboken eller jakken din eller smykker, eller hva du ellers kan legge igjen er en veldig enkel måte å slappe av med noen igjen. Jeg mener, du må få dine eiendeler tilbake!

I â € œHow To Lose Guy In 10 Days, â € ¢ Kate Hudsonâ € ™ s karakter forlater henne vesken med Knicks billetter på Matthew McConaugheys hus med vilje. Ved å gjøre det, visste hun at han sannsynligvis ville se inni vesken sin av nysgjerrighet, og finne Knicks-billettene. Hun forlot billettene i vesken fordi hun også visste hvor stor en Knicks-fan han var, som nesten hadde bedt henne om å henge ut igjen. Og det virket.

# 4 Dårlig dans er god dans. Bare fordi du kanskje ikke anser deg selv for mye av en danser, betyr det ikke at du ikke bør prøve det uansett. Livet er kort, leve litt. Hvis du ser en jente eller en fyr på dansegulvet og virkelig vil snakke med dem, går du og begynner å danse med dem.

I "Hitch" er dette akkurat hva Kevin James gjorde, og det virket. Hans forferdelige dansevner var faktisk en av hans beste ferdigheter. Hans dans var dum og latterlig, det var faktisk så morsomt at han gjorde Amber Vallettaâ € ™ s karakter latter. Hun fant sin dansevansker til å være søt, og de endte med å bli gift i slutten. Så husk, det spiller ingen rolle om du er en god danser eller ikke, bare stå opp og danse! [Les: Den sosialt klossete personens guide til flørting]

# 5 Sett livet ditt på linjen. I "Notatboken" bringer Noah bokstavelig talt sitt liv i fare ved å henge fra pariserhjulet for å be Ali om å gå ut med ham.Han forteller henne at han vil gi slipp hvis hun ikke sier ja, og selv om hun er tøvende først, sier hun til slutt ja til tilbudet, hovedsakelig fordi hun ikke vil at han skal falle og bli skadet.

Jeg vil si at jeg ikke tolererer å gjøre denne typen flørting overhodet. Du bør aldri sette livet ditt i noen fysisk fare når du prøver å flørte med noen, eller spør noen, med mindre du er en skuespiller og det er i en film, og din sikkerhet er faktisk ikke i fare . Men å gjøre noe dristig for å få en persons oppmerksomhet kan faktisk føre dem til å tro at du legger noe på linjen bare for å få en date med dem!

# 6 Insinuer og gjenta alt. Gjenta alt som noen sier til deg tilbake til dem i form av et spørsmål, er en måte å flørt med noen du vil møte eller bare har møtt. Jeg kan takke "40 år gamle jomfru" for dette flørtende tipset. I filmen er Steve Carrells karakter faktisk gitt dette rådet, og han bruker det.

Når han gjør det til Elizabeth Banks 'karakter, finner hun det ganske spennende. Begrunnelsen bak dette er fordi personen du flirter med, vil øyeblikkelig legge merke til at du henger på hvert ord. Og hvem ville nekte sjansen til å flørte med noen som lytter så intensivt?

# 7 Bruk kreative pickup linjer og nye måter å flørte. En ting du aldri bør gjøre, er imidlertid å gå rundt med samme pickup linje igjen og igjen, spesielt når du treffer på forskjellige jenter i samme bar. Til slutt vil jenta du bare slå på som nektet deg, høre deg med den samme til en ny jente, og vil sannsynligvis ringe deg ut. Og det er ganske opplagt hvor pinlig det vil være.

Jeg lærte en virkelig kreativ måte å flørte med noen ved å se på filmen "Garden State". Natalie Portmans karakter flirter med Zach Braffs karakter mens begge venter på samme doktors kontor ved å sier at han trenger å lytte til sangen hun bare lyttet til på CD-spilleren fordi det vil forandre livet. Sann nok, hans unike antics betalte seg og de fikk det veldig bra. [Les: 6 subtly flirty spørsmål å spørre noen du liker]

# 8 Snakk deres språk. En fin måte å flørt med noen er å finne ut hva de gjør, lære litt om sitt yrke, og snakk deres språk. For eksempel, i "Crazy, Dum, Love," Ryan Goslings karakter finner ut at Emma Stones karakter er en advokat, og når han snakker til henne, bruker han juridisk jargong og alle ting advokat- liker, som er hans måte å flørt med henne. Han snakker språket hennes.

I stedet for å være bare en annen fyr som rammer henne, er hun mer fascinert i ham fordi han ikke sier de typiske tingene som hun normalt hører fra gutta, og hun liker det selv om hun ikke vil innrømme det først. Så neste gang du finner deg selv som vil flørt med noen, ta deg tid til å finne ut hva de gjør først før du faktisk snakker med dem.

For eksempel, hvis de er spansklærer, bør du spore opp spansken din og når du måler motet til å snakke med dem, må du si noe mye mer imponerende enn "donde esta la biblioteca"? Hvis de er en lege, ikke spør dem om livet i ER er akkurat som Gray's Anatomy.

Vær litt mer kreativ enn det, seriøst. Du vil få deg til å se bra ut. Når du lærer å snakke sitt språk, begynner de å snakke ditt! [Les: 10 FYIs for dating noen fra en annen kultur]

Filmer er ment å lære oss verdifulle leksjoner om liv, kjærlighet, relasjoner, oss selv og mye, mye mer. Så neste gang du finner deg selv ser på en romantisk komedie, vær oppmerksom på alle de gode flørtende tipsene og triksene som praktisk talt overlates til deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar