Flørting Guide for den Shy Guy

Innholdsfortegnelse:

Flørting Guide for den Shy Guy
Flørting Guide for den Shy Guy

Video: Flørting Guide for den Shy Guy

Video: Flørting Guide for den Shy Guy
Video: Flirting & Dating in Germany | Easy German 449 2023, September
Anonim

Hvordan flirte med kvinner, og hvordan skal en fyr snakke med dem? Det er mange typer flirters i menneskenes verden, men ikke alle av dem vet hvordan de kan woo en jente på kort tid.

Klikk her for å lese introduksjonen: Wooing jenta av drømmene dine

De opprørende flirterne blir avbrutt av to typer kvinner når de nærmer seg kvinner.

Type I: En unfanciable kvinne som sier â € œIn your dreams! Â € Â

Type II: En fantasifull kvinne som sier â € œDrop â € ~ akkurat her, stor gutt. La oss se hva du er laget av!  € œ

Og etter å ha skjørt ut av scenen, sitter mannen i et hjørne og licker sårene hans. Han minner og overbeviser seg selv at han kunne få dem begge hvis han virkelig ville.

Den Slinking Shy Guy

Den tredje typen fyr er denne, og det er ikke mye du kan si om disse gutta heller. Disse mennene elsker camouflaging blant trærne og buskene langs korridorene. De vil aldri nærme seg noen kvinner, og bare elsker å ta en titt gjennom et par kikkert. Jeg antar at de blir eldre for å bli stalkers eller necromaniacs.

Prøv å være sjarmerende og fantasifulle

Du må alltid huske at kvinner vil ha menn som er fantasifulle. For det første, hvis du vil imponere en kvinne, prøv å være fantasifull.

Grooming Tips for den typiske mann

I en kvinneløs verden kan en mann gå rundt huset sitt med en bokser. Han kan sparke en ølkanne fra gulvet inn i akvariet, hvis han alltid kommer til å ha en. Han kan burp og fart og ingen ville selv bry å gi ham et nytt blikk. Ingen ville noen gang si: "Skal du ikke barbere?" Og det blir ingen kvinne å si "hvorfor er toalettsetet oppe?"

Men siden dette ikke er tilfelle, heldigvis så, vi må gifte oss selv for å virke som om vi har en million dollar klistret over oss. Så din første prioritet bør være å kle seg smart. Slutt å kle deg som din favorittkjendis eller etterligne klesfølelsen sin. I stedet, prøv å gjøre noe som ville få deg til å se bedre ut. Og alltid se bra ut, i det minste så godt du kan. Gå til en god salong og få deg en ny frisyre, og hent opp noen parfymer som vil markere din personlighet. I utgangspunktet gjør alt arbeidet.

Lær kunsten å snakke om

En fantasifull mann vet hvordan man skal snakke. Han er glatt og gjør ikke slur eller stotter. Så vær komponert og klar når du snakker. I enkle ord, vær sjarmerende. Hvis du må nærme seg en jente, eller bli introdusert til en, så snakk hyggelig og høflig.

De fleste menn tror at popularitet og sjarm er helt avhengig av evnen til å snakke tungen i kinnet. Du trenger ikke å være en god conversationalist, og du må heller ikke være en oppstartskompetent for å tåle en jente. Slik en mann snakker forteller mye om seg selv. Lytt til noen for en stund, og du vil kunne fortelle om han er kjedelig, snill, egoistisk, åpent sinnet eller grisledet! Hvis du må være sjarmerende og fantasifull, lær å være oppmerksom når hun snakker og gjengjelder muntert. Gi henne beskjed om at du tar i hvert ord hun sier. Kvinner som menn som lytter, og ikke slipper stjernen til noen få inches under ansiktet.

Klikk her for å fortsette å lese: Veiene til en fantasifull mann med en kvinne

Anbefalt: