Flørting på jobb: 10 måter å holde det uheldig og uskyldig

Vi har alle den varme kollegaen, vi kan ikke hjelpe, men gjør googley øyne på. Men flørting på jobben kan ikke krysse en linje eller problemer vil være sikker på å følge.

Det er definitivt en usynlig linje som kommer til spill når du flirter på jobb. Jo, du kan ha det gøy og kompliment det hottie i skapet ved siden av deg, men hvis du krysser den linjen, er det veldig vanskelig å komme tilbake fra. For ikke å nevne hvor mye trøbbel du kan komme inn hvis du er i et forhold.

Du må være forsiktig når du begynner å bli flørt med noen på jobb. Du vil aldri få deg til å virke uprofesjonell eller gi noen feil ide. Men det betyr ikke at du ikke kan ha det gøy her og der. Hvis du vet hvordan du holder det uskyldig, vil du bare ha det bra.

Å krysse linjen mens du flirter på jobb kan også være farlig for karrieren din

Det handler ikke bare om å komme i vanskeligheter med din betydelige andre hvis du flirter med noen andre mens du er på jobb, det handler også om å sette karrieren på linjen. Tenk på det. Ingen ønsker virkelig å jobbe med noen som ikke kan holde ting profesjonelt.

Når du er kjent som "office slutten" fordi du ikke synes å slutte å flirte med alle, vil du ikke bli forfremmet like enkelt, og din karriere kan lide av det. Du vil heller aldri være kjent på den måten i utgangspunktet. [Les: 10 big dos og ikke for dating en kollega]

Flirter på jobb den uskyldige og problemfrie måten

Alt dette blir sagt, kan du fortsatt få flørtende på jobb til tider. Du må bare vite hvordan du holder den uskyldig, og når det er greit å gjøre det. Slik kan du fortsette å flirte på jobb uten å ødelegge jobben eller forholdet ditt.

# 1 Gjør det en vits. I stedet for å lage dine flørtende kommentarer seriøst og ekstremt flørtende, si dem mer som en vits. Du vet hvordan du pleide å poke moro på et barn du likte da du var liten? Den samme typen flørting kan være riktig arbeidsplass.

Sier noe morsomt som, "Kjører litt sent fordi du trengte ekstra tid på det håret? Det var verdt det, "kan være veldig morsomt og også gratis og flørtende. Så lenge det er sagt grusomt og på en måte at du gjør narr av dem, er det greit. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 2 Hold det riktig. Du vet hva jeg mener. Hvis du vil fortsette å flirte på jobb, må du holde ting uskyldig. Ingen sex kommentarer og ingen kommentarer som er upassende i det hele tatt. Hvis noe har å gjøre med kroppen sin eller noen henvisning til seksuelle ting, har du krysset en linje.

Ting av seksuell natur kan egentlig ikke tas som uskyldige. Når du får noen til å tenke på deg i den sammenhengen, er det vanligvis umulig å få dem til å stoppe. Så unngå seksuelle kommentarer helt og holdent.

# 3 Ingen berøring. De fleste selskaper har retningslinjer mot noen berøring forbi et håndtrykk, men bare for klarhet, ikke gjør det. Du kan definitivt gi noen et klapp på skulderen, men det er egentlig så langt du kan ta det.

Du vil kanskje bli flørtende på jobb og slå en kollega på baken lett, men du kan ikke. Det er definitivt å krysse en linje. Når du blir fysisk, kan du ikke være uskyldig med det. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 4 Hvis du vil bli lei deg til partneren din for å gjøre det samme, stopp. Den doble standarden er ekte i dette tilfellet. Hvis du vet at du ville være opprørt hvis partneren din gjorde det samme, krysser du en linje du ikke kan komme tilbake fra. Det samme gjelder hvis du er singel, men den andre personen ikke er.

Vil du føle deg komfortabel med noen andre som gjør de samme tingene til din partner mens du er på jobb? Hvis svaret er nei, bør du heller ikke gjøre det.

# 5 Gjør aldri noe flørtende kommentarer. Flørting på jobb kan være helt uskyldig dersom arbeid er det eneste stedet du noen gang flirter med den personen. Når du holder det begrenset til arbeid, blir det mindre av en flørtende ting og mer av en venn med en venn.

Når det er sagt, bør du aldri, noen gang handle på eventuelle kommentarer du gjør. Hvis du sier noe om å ta en person i sentrum og vise dem en god tid, gjør egentlig ikke det. Gjør kommentaren, men gjør det også klart at du ikke er seriøs om det. [Les: Er flørting juks når du er i et forhold?]

# 6 Ikke gjør det på noen arbeidsfunksjoner der alkohol er involvert. Dette er en stor no-no, men det synes å være stedet alle får flørtende - og beklager det. Når du har en arbeidsfest eller en slags funksjon, og alkohol er involvert, kan du ikke flørt.

Hemmingene dine blir senket og du tenker ikke tydelig. Og det betyr at du kan ende opp med å flirte litt for langt og ødelegge ting på jobb for godt.

# 7 Kompliment noe åpenbart. Hvis du vil være flørtende ved å komplimentere dem, så gjør det klart. Hvis de får et hårklipp, kan du definitivt fortelle dem hvor flott de ser mens de smiler på dem, men la det gå på det.

Hvis du komplimenter noe som er mindre åpenbart og mer personlighetsbasert, kan det gi dem feil inntrykk. [Les: 30 subtile, åpenbare og veldig sexy flørtende tips]

# 8 Mål deres svar. Hvis du kan fortelle at noen tar dine flørtende kommentarer litt for alvor, så legg deg av.Du vil aldri lede noen og skuffe dem med en fornektelse når de spør deg.

Dette vil gjøre arbeidsforholdet med dem svært ubehagelig, og du får ingen til å klandre deg selv. Så sørg for at du betaler oppmerksomhet til hvordan noen svarer på din flørting. Når de viser tegn på interesse, stopp det helt.

# 9 Gi dem et lekende blikk. Den beste måten å flirte på jobb kan holdes uskyldig, er hvis du gir noen lekne blink her og der. Dette åpner døren for å flirte, men den går heller ikke over en linje.

En fin måte å gjøre dette på er å gi noen et kompliment etterfulgt av et lite blikk og et smil. Dette vil få de flørtende hjulene å svinge i hodet uten å få dem til å tro at du vil hoppe i seng med dem. [Les: Hvordan blinke som en total drille og få tak i alles øyne]

# 10 Hvis du føler deg vanskelig, har linjen blitt krysset. Dette burde være åpenbart. Hvis du føler deg rar på en flørtende kommentar du gjorde, var det for mye. Du bør ikke føle seg ubehagelig mens du flirter med folk som ikke er dine andre.

Hvis du gjør det, betyr det at dine kommentarer ikke er så uskyldige. For å unngå dette, følg rådene ovenfor og ikke ta det så langt. Hvis du allerede har gjort dette, må du slutte å flirte og prøve å late som om det aldri skjedde i utgangspunktet.

[Les: 10 tegn partnerens kollega er for nær for komfort]

Flørting på jobb kan være litt vanskelig på mange måter. Du vil holde forholdet mellom dine kollegaer lyse og morsomme uten å krysse den linjen. Disse tipsene vil hjelpe med det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar