Fikk Flaky Venner? Her er grunnene til å ditch dem

Hvis du er omgitt av folk som du vil beskrive som upålitelig, så bør du trolig dike de flakete venner for godt.

De menneskene du omgir deg med, kan få stor innvirkning på livet ditt. De kan enten gjøre det fantastisk, eller de kan gjøre det vanskelig og skape ulykkelighet i livet ditt. Vil du ikke bare omgjøre deg med positive mennesker, i stedet for flakete venner?

Så hvorfor la så mange mennesker de samme gamle upålitelige menneskene holde seg fast? Hvorfor er det at vi holder folk rundt som ikke gjør livet bedre, og faktisk gjør det verre?

Hva er en flaky venn?

Hvis du har en venn eller to som alltid lager planer, men aldri følger gjennom, hvem sier de vil ringe deg når du trenger hjelp, men aldri gjør det, eller det snakker om deg bak ryggen din, så har du en flaky venn.

Hvorfor holder vi flaky venner rundt?

Noen av oss ønsker virkelig at vi kunne bli kvitt våre flakete venner, men da gjør vi ingenting for å få det til å skje. I stedet gjør vi unnskyldninger for dem fordi vi tror at siden vi har kjent dem lenge, må de holde seg rundt for lang tid. Og derfor blir vi ikke kvitt de menneskene som gjør livet vårt vanskeligere.

Grunner til å dike dine flakete venner

Vel, du må virkelig komme over hva det er som holder deg tilbake fra å slippe de flakete vennene dine, fordi du fortjener mye bedre enn det. Venner som ikke respekterer deg eller din lykke, burde ikke ha noe sted i livet ditt.

Hvis du fortsatt ikke er overbevist om å bli kvitt alle de negative menneskene, kan kanskje disse grunnene til å kvitte seg med flakete venner overbevise deg om at du virkelig fortjener å være omgitt av positive mennesker - og ikke en flokk flak. [Les: Signerer dine venner ødelegger ditt forhold]

# 1 De er upålitelige. Som jeg har sagt noen ganger, er flaky venner ikke pålitelige, og du kan ikke ha upålitelige mennesker i livet ditt hele tiden. Dine venner skal være folkene som er der for deg, uansett hva og folk du kan stole på.

Hvis du ikke kan regne med at de mennesker er der i et øyeblikk av strid i livet ditt, hvorfor er de der? Du bør bare holde folk rundt som vil gjøre noe for deg - og flaky venner er ikke de menneskene.

# 2 Det vil gjøre deg til en bedre person. Akkurat som jeg nevnte ovenfor, er du det du omgir deg med. Hvis du tillater negative og flaky venner å påvirke livet ditt, er du sannsynligvis den typen person også, bare fordi du har vært der rundt så lenge.

Hvis du blir kvitt de flaky vennene, vil du faktisk begynne å se hvor mye atferden er uakseptabel. Du blir en bedre person for å rive deg selv av deres negative innflytelser. [Les: 17 dårlige venner, du burde unfriend fra livet ditt]

# 3 Du kan gjøre plass til positive mennesker. Dette er trolig den beste grunnen til å bli kvitt de dårlige og upålitelige vennene. Når du kvitte deg med all den negativiteten, kan du gjøre rom for folk som faktisk fortjener å være i livet ditt.

Du lager plass til de som kan påvirke verden din positivt. Når du lager plass til positive mennesker, gir du plass til positive endringer - og det kan gjøre en stor forskjell i livet ditt.

# 4 Du kan begynne å stole på folk igjen. Når du har levd så lenge med flaky venner, stoler du ikke automatisk på at de vil gjøre som de sier. Hvis du er noen som hører en person si at de vil gjøre noe, men helt ignorerer det, er det fordi du har glemt hvordan du stoler på.

Når du blir kvitt de flaky vennene og gjør rom for gode, lærer du hvordan du stoler på folk igjen. Og du husker hvordan det er å ha pålitelige, pålitelige mennesker i livet ditt. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 5 Du vil bli mer vellykket i dine ambisjoner. Dette kan være forvirrende fordi det ikke ser ut til at vennene dine har mye å gjøre med suksess, men de har faktisk stor innvirkning.

Hvis vennene dine er flaky når det kommer til deg, er de også sannsynligvis flaky når det kommer til karriere. Hvis du holder disse menneskene tett, slår deres oppførsel bort på deg.

Så hvis du blir kvitt disse menneskene, frigjør du deg selv for å fokusere på å lykkes i livet, og du lærer gode vaner i stedet for å plukke opp flakete vaner.

# 6 Du vil bli kvitt litt angst. Jeg pleide alltid å bli engstelig når det gjaldt å tilbringe tid med visse gamle "venner" av meg, fordi jeg aldri trodde på hva de fortalte meg. Jeg stolte aldri på dem til å gjøre det de sa, og det skapte en engstelig livsstil for meg.

Når du blir kvitt folk som forårsaker angst, lar du deg slappe av. Du ville ikke tro hvor mye angst har hatt en negativ innvirkning på livet ditt før du blir kvitt det. [Les: Hva det føles som å oppleve angst i et forhold]

# 7 Du vil ikke bli påvirket negativt. Flaky venner er ikke gode mennesker. De er ikke positive mennesker. De har feil i deres liv som påvirker deg på en negativ måte. Og ved å bli kvitt dem blir du også kvitt den negativiteten.

Når du ikke lenger har den typen innflytelse i livet ditt, føler du deg som en helt ny person.Du har positiviteten som kan føre deg til å lykkes i dine drømmer og ambisjoner.

# 8 Du får et bedre rykte. Sjansene er at hvis vennene dine er flakete og alle vet om det, er du sannsynligvis der med dem. Mennesker mener også at du også er en flaky venn og negativ person.

Når du slipper de flaky vennene, kan du begynne å skape et rykte du kan være stolt av. Du vil ikke lenger være tilknyttet slike mennesker, og du kan jobbe med å skape et positivt og troverdig rykte. [Les: Hvordan selvrespekt påvirker deg og dine relasjoner]

# 9 Du vil nyte arrangementer mer uten dem. Når du har en begivenhet å gå til, gjør dine flakete venner ting bedre eller verre? Vises de sent opp og gjør at du ser dårlig ut? Sannsynligvis.

Så å kvitte seg med dem kan gjøre dine arrangementer og fester så mye morsommere, bare fordi du ikke trenger å bli påminnet om deres upålitelige natur. Du vil kunne stole på de som opptrer, og du vil bli sett på som en pålitelig og pålitelig person på grunn av det. [Les: 14 tegn på din beste venn er ikke din ekte venn lenger]

# 10 Du vil føle deg bedre om deg selv. Ærlig, hvis du har flaky venner, så har du også sannsynligvis et dårlig selvtillit. Hvis du tenker på det, baserer du din mening på deg selv, avhengig av hvordan de rundt deg behandler deg.

Dette betyr i utgangspunktet at hvis vennene dine flager ut på deg, forteller de at du ikke er viktig nok til å være der for deg. Du kan ikke innse at dette påvirker deg på den måten, men det gjør det. Hvis du grøfter disse crappy vennene, vil du føle at du er verdt mer.

[Les: Tips for å bli forelsket i deg selv og bli en bedre DU]

Alle skal kvitte seg med sine flakete venner. Det bør aldri være rom i livet ditt for folk som ikke virkelig setter pris på deg og din tid. Lag plass til de gode menneskene ved å kvitte seg med de negative.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar