Fem Weekend-vinnende frokost ideer fra Alice Liveing

Ingen alarm å treffe. Ingen jobb å kle på. Ingen rush på badet. Ingen morgen pendle. Ingen mørke og uhyggelige tanker om mannen som hostet uten å legge hånden over munnen på pendelen. Sikker på at dine arbeidsløse helg morgener er noe å feire, ikke sant?

Utrolig Instagrammer og sunn-mat elsker Alice Liveing, (en gang kjent som Clean Eating Alice), regner så uansett. Hennes munnvannende fôr av bilder og oppskrifter spruter med frokostinspirasjon, med mange ideer for å få juiceene dine til å flyte, ovn a-blazing og mage a-rumbling før du har kledd.

Her er fem av våre favoritter som vil sette deg perfekt for resten av dagen, uansett hva du gjør.

1. Enhver-Gitt-Søndags Roast Veg, Chorizo ​​Hash Og Egg

Et bilde lagt ut av Alice (@clean_eating_alice) på

All smaken. Masse protein. Stabler av mikronæringsstoffer også. Var solgt.

2. Ettermorgen kjøre sjokoladegrøt

Et bilde lagt ut av Alice (@clean_eating_alice) på

Berolig dine brennende lår og nyt din søte tann med denne oaty-vinneren, med nok forsinkende energi til å tide deg over til søndagsresten.

3. Passer til å briste frokostpakke

Et bilde lagt ut av Alice (@clean_eating_alice) på

Mindre av en oppskrift og mer av en "hvorfor gjør jeg det ikke oftere?" Ide - ta egg, tomater, spinat og ost du skulle omdanne til enda en omelett og istedenfor scramble og kaste dem til en ristet fullkorn pakke inn. Bonus poeng for slathering din favoritt hot saus over det.

4. Veggie soldater og dippy egg

Et bilde lagt ut av Alice (@clean_eating_alice) på

Av brødet for litt? Selv om du ikke er det, blir du snart når du får en last av denne kokte eggbrekkie-vinneren. Bytt ut brødet for stekte pastinetter, og du kommer aldri til Hovis igjen.

5. Protein-pakket frukt og sjokolade yoghurt

Et bilde lagt ut av Alice (@clean_eating_alice) på

Ok, ikke alle av oss har luksusen til matlagingstid i helgen morgen. Barn, ikke sant? Men se. Se på det. Det er ren å spise Alice's "frokost i en hast". Se? Ingen unnskyldning for kjedelig, stodgy frokoster igjen.

ANBEFALT: Fem sunn, ta-til-arbeid-lunsjideer fra Fit Men Cook
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar