Fem tips for å minimere risikoen for Londons luftforurensning

Selv om Londons luft har forbedret seg fra tiden da det tjente seg moniker "The Big Smoke", er det fortsatt et så presserende problem at denne kommisjonen utstedte en endelig advarsel til hovedstaden, sammen med flere andre britiske byer, over brudd til begrensning av forurensning.

Disse byene har nå to måneder til å handle, selv om det som kan gjøres på så kort tid er uklart. Londons borgmester Sadiq Khan har lovet å fordoble finansieringen for luftkvalitet i løpet av de neste fem årene, et tiltak som gjør lite for å fjerne dagens bekymringer for beboerne, spesielt de som trener utenfor.

Et "meget høyt" forurensningsvarsel for deler av London ble utstedt i slutten av januar, og enkelte områder i hovedstaden hadde overskredet sin årlige grense for luftforurensning bare fem dager til 2017.

Mens de i myndighet forsøker å komme opp på en langsiktig løsning på Londons luftforurensningsproblem, er det fem tips fra Steve IIey, lege hos Bupa UK Health Clinics, for å hjelpe deg med å minimere risikoen for helsen din.

1. Hold tabs på hva du puster

Sjekk luftkvaliteten slik at du vet hva du kan forvente for dagen fremover. Storbritannia bruker en luftkvalitetsindeks og båndsystem som er godkjent av komiteen for medisinske effekter av luftforurensende stoffer.

Du kan se et bord om indeksen og hva helsearbeidet er, både for de som er i fare og for den generelle befolkningen, på London Air-nettsiden.

2. Hold deg til bakveiene

Forurensning i luften blir fanget i bebyggede områder og konsentrasjonsnivåene forverres. Dette betyr at travle veier og trange gater som er omgitt av høye bygninger ofte er hvor forurensning er høyest.

Vurder å endre ruten din slik at du går langs bakveiene i stedet for travle, overbelastede områder.

3. trene første ting

Trening fører til at du puster hardere, noe som betyr at du bruker mer forurensende stoffer fra luften. Hvis du trener ute - enten du kjører, sykler eller drar opp på tregrener i en bypark - er det bedre å gjøre det tidlig om morgenen når forurensningsnivået er minst.

4. Sjekk værmeldingen

Fortsatt og varmt vær kan bety at forurensninger i luften henger rundt. Dette gjelder for flere landlige områder samt travle veier. Unngå å gå ut på ettermiddagen, spesielt i rushtiden, når været er det varmeste.

5. Hvis du bruker en maske, få passformen riktig

Selv om eksperter sier at det ikke er noe bevis på at en maske vil hjelpe, er det visse typer masker med submikronfilter som har vist seg å beskytte mot svært små luftbårne partikler - men det er viktig å sørge for at den passer riktig.

Hvis du har en, må du kontrollere at det er en god forsegling mellom ansiktet og masken, slik at partikler ikke kommer gjennom hullene. Det er også viktig å følge retningslinjene for å bytte ut filtrene ettersom de blir tette og slutte å jobbe

Vanlige støvmasker eller skjerf og bandanas vil ikke være effektive mot luftforurensning.

Masker kan gjøre puste mer av en innsats, så snakk med legen din om iført maske hvis du har en helsemessig tilstand som kan påvirke dette.

Hvis du er bekymret for forurensningens effekt på kroppen din, tilbyr Bupa helsevurderinger som gir kroppen full MOT, og ser på en rekke faktorer, blant annet hjertehelse, fitness, vekt, muskuloskeletals helse, blodsukker, leverfunksjon og mer . Prisene starter på £ 176.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar