Fem tips for Mastering Meal Prep

Hvis første gang du tenker på hva du skal spise til middag, er når du går inn i døren etter jobb, er sjansene for å gjøre et sunt valg ikke til din fordel. Når et klart måltid eller en takeaway er det raskeste og enkleste alternativet tilgjengelig, så er det alternativet du sannsynligvis vil ta.

Heldigvis er det en bedre måte, og det er ikke en som involverer matlaging fra grunnen hver natt. Når du spiser flere måltider på forhånd hver uke, setter du deg raskt på et sunt kosthold, for å spise disse måltidene blir så lett som et ferdig måltid, raskere enn en takeaway, og sunnere og billigere enn begge.

Ny til måltid prep? Slik kommer du i gang.

1. Kart ut uken din

Før du løfter en spatel i sinne, er det verdt å sjekke timeplanen din for å se hvor mange netter det er når du kan være et stramt sted, kom du i mørketid. Du kan ha flere gratis kvelder for matlaging enn du tror, ​​og det er ikke noe poeng å prepping et stort utvalg av måltider bare for aldri å spise dem. På dette punktet må du også avgjøre om du bare er prepping middager, eller hvis du vil ha lunsjer også. Når du har et stort antall måltider i tankene, er det på tide å treffe kjøkkenet.

2. Block Book A Regular Weekend Slot

Søndag er primetime for måltid prep. Det er da de fleste av oss har mer død tid, og måltider laget på søndag vil vare et par dager i arbeidsugen, selv om du bare lagrer dem i kjøleskapet. Blokker ut en vanlig plass på søndag for å piske opp en stor gruppe mat, så det blir en vane.

3. Vurder din meny

Noen måltider smaker bedre etter noen dager i kjøleskapet, men andre vil tørke ut og miste all smak når det kommer til å spise dem. Som en generell regel er saus-tunge retter som karriretter, chili, supper og stuinger et godt alternativ for måltidspreparat, fordi de blir mer og mer deilig med hver dag i kjøleskapet. Opp til et poeng, selvfølgelig. Og snakker om hvilke ...

4. Ikke la maten sitte rundt for lenge

Det tar bare en kamp av matforgiftning å virkelig sette deg av å spise rester igjen, så vær fornuftig. Få maten i kjøleskapet raskt etter matlaging - innen to timer - og som regel, spis den innen to dager. Du kan alltid vende seg til fryseren for lengre lagring, men sørg for at du lagrer riktig porsjonsstørrelse fordi du bør unngå å gjenoppvarme frossen mat mer enn en gang.

Se relaterte 7 raske måter å spise grillet kylling6 Oppskriftsideer for stekekjøttrester6 Hurtigmatidéer for herbed stekekjøttrester

5. Lager opp på lagringsløsninger

Unn deg en rekke ulike størrelser og formede beholdere for å sikre at du har det du trenger for å tildele deler og til og med dele opp mat i en beholder hvis du ikke vil at den blir blandet opp. De mest praktiske beholderne vil være trygge for mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. Og lekkasikker, åpenbart.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar