Fem ting som kan være sabotere dine treningsmål

Innholdsfortegnelse:

Fem ting som kan være sabotere dine treningsmål - øVELSER 2023
Fem ting som kan være sabotere dine treningsmål - øVELSER 2023
Anonim

Problemet: Boring Rutiner

"Det er vanskelig nok til å komme deg gjennom treningsdørene i beste tider, enn si tilbringe 30-40 minutter på en kardio maskin om gangen," sier Finch. "Ikke bli fanget opp i samme treningsrutiner hver uke, uken ute. Kroppen din tilpasser seg raskt til en treningsøkt, så husk å fortsette å sjokkere det ved å blande treningsrutiner og regelmessig endre klassene dine. "

Løsningen: Få hjelp

"Du kan ikke slå å få en full vurdering med næringsstøtte og programmer skrevet av en personlig trener. De vil holde programmene kreative og morsomme. Du kan også alltid spørre en instruktør i treningsstudioet ditt for ideer og små treningsøkter. Tross alt betaler du for en tjeneste. "

Problemet: Weekendbinges

"Du jobber så hardt hele uka og holder igjen på fristelsene dine, men da kommer fredag, og du føler at du har et gratis pass for å spise og drikke det du liker fordi du fortjener det," sier Finch. "Selvfølgelig har du rett til en godbit, men problemet kommer når en godbit blir en binge. Og når det skjer, kommer mandag snart rundt og du har ingen motivasjon, du er sliten og du har ingen energi. "

Fix: Spis og flytt på

"Du trenger et balansert kosthold for å se resultatene du vil, men du kan forkjøle deg med det merkelige" frække "måltidet - så lenge du legger det bak deg straks, sier Finch. "Alt for ofte folk fikserer på noe de føler at de ikke bør spise - og det betyr at de spiser enda mer av det."

Problemet: Tidstrykk

"Jeg har mistet tellingen av antall ganger jeg har hørt folk si at de ikke har tid til å trene og finne unnskyldninger for ikke å få det harde arbeidet gjort," sier Finch. "Det er så viktig å styre tiden din klokt ved å gi deg selv den aller viktigste 'meg tiden'. Husk en time er bare 4% av dagen din. "

The Fix: Lag en plan

"Gjør trening og mat prepping en vanlig del av dagen din. Skriv treningsøktene dine i dagboken din og behandle hver enkelt som om det var et viktig forretningsmøte eller en sosial anledning. Du kan også gjøre det samme for matprep. "

Se relaterte Hvordan oppnå dine treningsmålTop GB Sprinter Adam Gemili om betydningen av å sette mål De beste treningsutfordringene

Problemet: Langsom fremgang

"Jeg vet hvordan demotiverende det er når du legger hjertet og sjelen i trening og forbedrer din ernæring, men ser ikke resultatene du vil," sier Finch. "Du begynner å spørre deg selv om det er virkelig verdt alt hardt arbeid. Men husk at alle kroppsformer og genetikk er forskjellige, og noen ganger tar det tid å se resultatene. "

Fiksingen: Spor fremgangen din

"Spor alle aspekter av treningslivet og kroppssammensetningen, inkludert hva du har gjort i treningsstudioet, og hva du har spist i tillegg til kroppsfettnivået og muskelmassen. Noen ganger blir du overrasket over hvor godt du faktisk gjør og hvor mye fremgang du gjør. "

Problemet: Går det alene

- Å ha et godt støttenettverk rundt deg er så viktig, sier Finch. "Du må la nære venner og familie vite hvorfor du trener, slik at de kan støtte deg i stedet for uendelig å friste deg ved å skyve kjeksblikket under nesen eller invitere deg til puben."

The Fix: Lag Fitness Venner

"Du kan ikke slå de positive vibene du får fra trenings klasser og blande med folk som har lignende mål og oppfordrer hverandre til å jobbe hardere. Du kan også prøve å få din partner eller en venn involvert i reisen din, og bruk konkurransen til å stimulere deg. "

Populært emne