Fem løpende feil som gjør deg langsommere

Når du begynner å kjøre, er det enkelt å gjøre store forbedringer raskt. Bare å kjøre regelmessig er nok til å gjøre deg raskere, og gir deg rikelig med motivasjon til å fortsette.

Etter en stund stopper forbedringene imidlertid ikke så lett, og forferdelse av horror, kan du til og med finne at du begynner å bremse. Når dette skjer, kan det bli fristende å gi opp å løpe helt. Ikke! I stedet bare gjøre noen tilpasninger til din løpende rutine, og du vil snart flyr langs raskere enn noensinne.

Personlig trener og løpebane Matt Kendrick har slått seg sammen med Macmillan Cancer Support for å gi råd om å unngå standardfeilene som forårsaker de fleste løpere til platået - og du kan sette disse tipsene i praksis umiddelbart ved å registrere deg for Macmillan OutRun May.

I denne måneds lange hendelsen registrerer deltakerne seg for å oppnå et visst mål i løpet av mai. Du kan velge hvilken målavstand du liker eller prøve å treffe et av de anbefalte målene: 10-30 miles for nybegynnere, 30-80 miles for mellomliggende løpere, eller 80+ miles for de mer erfarne. Avgjør om målet ditt, og registrer deg på out-run.org.uk og start med fundraising.

Før du tar et enkelt steg, må du imidlertid lese Kendricks tips for å unngå de fem vanligste feilene.

1. Ikke varm opp (eller får din oppvarming feil)

"Mange tror feilaktig at en liten jog teller som en oppvarming, og mange andre bryter ikke opp med å varme opp i det hele tatt. Dette er en stor feil. Millioner av kontormedarbeidere tilbringer timer satt på skrivebordet hver dag, noe som gjør musklene veldig stramme. Det betyr at når du setter av på en løp etter jobb, uten å varme opp effektivt, legger den mer belastning på de stramme musklene og ender opp med å plassere mer stress på leddene dine, noe som kan føre til skader.

"Før du kjører, sørg for at du mobiliserer glutene, hofteblekkene, kalvene og anklene med dynamiske bevegelser som høye knær, fremre lunger og kroppsvektsklubber. Ideelt før du gjør disse, vil du begynne med å skumle lårene dine, hofter og hamstringene. Ved å aktivere disse musklene finner du at du vil kunne kjøre mye raskere og være mindre utsatt for skader. "

ANBEFALT: Slik varmes opp for et løp

2. Gjøre ingenting men å kjøre

"Gang på gang ser jeg løpere hvis eneste øvelse kjører. Problemet med dette er at du arbeider de samme musklene gjentatte ganger og ikke gjør noe for å styrke de andre musklene.

"Dette er en av de vanligste årsakene til skader som runner kne, som er en kjedelig smerte på utsiden av kneet forårsaket av stramme og overarbeidede muskler. Nøkkelen til å gjøre beina dine sterkere og raskere ligger i styrketrening. Bytt ut en løp i uka for en treningsøkt som inneholder knebøy, lunges, deadlifts og kjernearbeid. "

ANBEFALT: Styrketrening for løpere

3. Kjører for mye

"Å gå helvete for skinn og løpe hver dag er en surefire måte å skade deg selv og zap moroa ut av trening. Faktisk er mindre ofte mer. Våre muskler reparerer, gjenoppretter og blir sterkere når de har tid til å hvile og gjenoppbygge, og det er derfor viktig at vi alltid legger tid til side for at kroppen skal forynge.

"Pilates er et fantastisk tillegg til ethvert treningsregime fordi det styrker kjernen og gir musklene en dyp strekk. Skumrulling og sportsmassasje er også bra for å reparere kroppen, som det er bad med magnesiumsalter. Ikke skimp på søvnen heller - sikte på syv til åtte timer om natten for å få mest mulig ut av treningsøktene dine. "

ANBEFALT: Slik sover bedre

4. Få Ernæringen Feil

"Fueling kroppen din riktig er ekstremt viktig, så sørg for at du spiser nok mat, spesielt protein for å bidra til å bygge muskler og den riktige typen karbohydrater for å gi deg energi. Sikt for fullkorns karbohydrater som vil opprettholde energinivået gjennom hele treningen.

"Hvis du vet at du gjør en stor løp om morgenen, ha et balansert måltid til middag natten før. Hvis du kjører etter jobb, sørg for at du spiser lunsj med protein og karbohydrater, samt en sunn matbit et par timer på forhånd.

"Det er like viktig å være hydrert også, så målet er å drikke rundt to liter vann hver dag. Dette vil gi deg mer energi og hjelpe deg å presse gjennom noen platåer. "

ANBEFALT: Hva å spise før et løp

5. Bruk av feil fottøy

"Alle kjører stil er forskjellig - noen folks føtter ruller innover når de løper (pronation), noen føtter ruller utover (supination) og andre er nøytrale. Skoene du har på, må passe til din individuelle løpestil.

"Gjør din forskning før du investerer i sko og, like viktig, erstatte dem når de er slitt ut. Mange spesialkjøring butikker er nå utstyrt med tredemøller, slik at personalet kan passe deg med akkurat den rette skoen for deg - de vil kunne analysere din kjørerest og finne en trener som utfyller den. "

ANBEFALT: Den beste veien løpesko av 2017

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar