Fem måneder gravid - alt du trenger å vite

Måned fem av svangerskapet ... der du kan se noen dyrebare private deler.

Har du noen gang vært så utålmodig for noe som du sa 'hilsen, det er som å vente på julen'? Ja, ja, julen ser ut til å komme rundt ganske darn raskt i forhold til 20 ukers skanning, ikke sant?

Hva er det med tiden som går så sakte under graviditeten? Du har ventet og ønsket og drømt om at dagen skal komme så lenge, det har vært som å dra deg selv gjennom treacle mot den prikken på kalenderen din.

Men endelig er det måned fem, og det mye etterlengtet etter dagen kommer. Så for å finne ut eller ikke å finne ut?

Skal jeg finne ut hvilket sex min baby er?

Vi har alle hørt historiene om at jenter og gutter, biter og bobber er åpenbare på skanninger (egentlig?) Om sonografer som glirer opp og lar rosa eller blå ballong flyte ut av posen.

Åh, og da er det ektemenn som tror de har funnet ut... "Jeg kjenner sexet, jeg tror jeg så .... noen eggstokker." OVARIER !! De fleste av oss kan ikke engang trene hvor hodet er.

>> QUIZ: ER JEG MED EN JEG ELLER EN GIRL?

Uansett hva du bestemmer, er skanne dagen der oppe med noen av de mest spennende dagene i hele livet ditt. Selv om du ikke finner ut, føles det som lenge siden du så din lille gelébarn på 12 uker, og du er desperat etter et annet glimt.

Å, men gapet i følelser mellom deg og sonografene er et hav. Et kaldt, stille hav, ofte fra deres side.

OK, så de jobber bare, de tar mange kompliserte målinger av noe som er i mørket, inni deg, og de kan bare se i uklar svart og hvitt.

Men deres stillhet er irriterende når du leter etter smil og berolighet og ønsker å skrike 'Fortell meg noe fint om min baby!'. Dette er helt normalt, og de vil fortelle deg alt, de tar bare sin egen søte tid om det!

Crazy graviditet drømmer

Hvis du ikke var så spent, kunne du ha litt kylling i det kule, mørke skanningsrommet kunne du ikke? Fordi du må være knust etter alt som drømmer.

Akkurat nå er du som BFG (oh, nei, beklager, ingenting å gjøre med ditt større utseende) og mer om de galne drømmene du er omgitt av (legg føttene dine opp og se filmen hvis dette ikke betyr noe for deg! ).

Graviditet drømmer er en ting. Graviditet drømmer er så levende at Steven Spielberg bare kunne ønske han hadde regissert noe så fullt av frykt og følelser. Disse marerittene synes i utgangspunktet å gi deg alle dine bekymringer og frykt for visningen. De er veldig vanlige og vil ikke vare evig.

Barnets første spark

Hvis du er heldig, er du dyrebar last kan ha begynt å sparke nå.

Dette skjer på forskjellige stadier for hver kvinne, men de første små bevegelsene kan vanligvis følges mellom 16 og 25 uker.

De første flippene er vanskelig å trene, men det kan ikke være noen tvil om at når du føler at din lille fisk flipper om du vet, vil du sette opp med livet av mareritt bare for å vite at hun er glad.

Selv senere når hun sparker ned på biter fra innsiden, og du snakker og nesten faller på knærne i gata, er du fortsatt latterlig begeistret over at hun sier hei.

Merkelige svangerskapssmerter

På et tidspunkt kan du finne deg selv Googling (slutte å gjøre det skjønt!) Om "stikkende smerter" her og der.

Du opplever sannsynligvis glede av runde ligament smerter rundt nå, selv om det kan starte mye tidligere. Det får deg ofte til å vri hvis du står opp for fort fra en stol eller en seng, og det gjør vondt blodig.

Du kan føle det i det nedre magen eller lyskeområdet, og det er i utgangspunktet muskelen som forbinder livmoren til lysken din, så det er under mye press akkurat nå (ja, vi vet, bli med i klubben).

Gravide kvinner bør få en liste over alle de rare og fantastiske smertene som sannsynligvis vil bli opplevd i løpet av de neste ni månedene, slik at de kan krysses av mens du går - fordi Dr Google ikke er svaret, kan Dr Google få deg til å føle deg verre.

Hvis du er virkelig bekymret for noe, kan du absolutt ringe din REAL lege eller jordmor. Du er gravid, du er spesiell, du har lov til å stille en million spørsmål og få ditt sinn til å ligge i ro når du trenger det, så bare få noe du er bekymret for sjekket ut. Det er det som proffene er der for så gi hodet et hvil.

Din lille er opptatt med å vokse, og så er du ... venter, hva er det, er det et ... strekkmerke? De kalles for tiden Tiger Stripes forresten.

Vil du lese mer graviditet måned for måned blogger?

En måned gravid

To måneder gravid

Tre måneder gravid

Fire måneder gravid

Seks måneder gravid

Syv måneder gravid

Åtte måneder gravid

Ni måneder gravid

Eller besøk vår graviditet uke etter uke seksjon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar