Fem minutters skjønnhetsløsninger for travle mødre

Innhold

Når tiden er av premium, trenger du produkter som leverer, raskt. Les videre for vår runde opp av skjønnheten kjøper som forvandler tørr hud, gjør huden glød, stil håret på et øyeblikk og forvandle din skjønnhetsrutine på under fem minutter.

BareMinerals Intensive Glow Pads, kr 34, bareminerals.co.uk

For alle som ønsker glødende hud på bare noen få feier, gjør disse strålende små padsene akkurat det. Hver pute er gjennomvåt i fruktekstrakter, melkesyre og glykolsyre for å forsiktig kaste bort kjedelige, døde hudceller uten irritasjon. Lett nok til følsomme skinn også.

Dette fungerer hud Deep Golden Elixir, £ 45, thisworks.com

For de øyeblikkene når shorts er spratt på deg, men kroppen din er ikke klar for sin store avsløring, kommer dette vitaminrike kroppsserum til redning. Lett og belagt med glitrende 24 karat gull for å gi huden en strålende pick-me-up, samt aloe vera, clary salvie og vitamin A for å jevne hudtonen og gjemme blemmer raskt.

Cover FX BB Gel Mattifying Anti-Blemish Treatment, £ 35, harveynichols.com

Hvis du har fet eller flekkfylt hud og finn noen baser tette porene dine eller forverre breakouts, gi dette et forsøk. Den superlette formelen gir et godt dekningsnivå, samtidig som det oppmuntrer cellefornyelse, reduserer rødhet og holder sebum i sjakk. Tilgjengelig i 10 nyanser.

One Love Organics Brand New Day, £ 34, oneloveorganics.eu

Dette fine eksfolierende pulveret lyser huden på under ett minutt. Bland med litt vann for å aktivere ananasens enzymer, svake i huden og skyll av. Det kan også legges til din rensemiddel eller ansiktsmaske for en super-boost.

OGX Anti-Breakage Keratin Oil Vektløs Rapid Reviving Oil, £ 6,99, tesco.com

Hvis du har forsømt vanlige trimmer, lider av tørt hår etter svangerskapet eller solen har ødelagt tilstanden, kan du trenge en rask løsning for å glatte ut frizz, splitte ender og forbedre tekstur. Si hallo til denne wonder oljen. Ikke-fett og vektløs, men noen få sprayer gjør håret til silke.

Enkel Lysende Radiance Cream, £ 8.99, superdrug.com

Når du har klokket opp tre timers søvn og huden din føler effekten, gir denne rimelige fuktighetskrem huden et øyeblikkelig glødestimulering. Aldri skinnende eller glitrende, det gjør bare huden frisk, uthvilet og strålende.

No7 Brillant Bare Beauty Enhancer, £ 12.50, boots.com

For tidspunkter når du ikke har tid til å bruke fundament, eller vil ha en veldig naturlig finish, fyller denne silkeaktig, ikke-fargede balsammen porer, utmerker hudtonen og toner ned rødhet. Gjør også en flott primer under fundamentet.

Kerastase V.I.P volum i pulver, £ 21, kerastase.co.uk

Om morgenen når du har våknet opp med flatt, livløst hår eller oljeaktige røtter, vil denne "backcomb effect powder spray" redde deg fra en nødsituasjonssjampo i minutter. Spray på røtter, eller hvor du trenger ekstra oomph, og det pumper opp volum og legger til tekstur. Flott for å sprøyte inn i håret før du bærer håret opp for å gi det "grep" eller før en natt ute for å forvandle et dagtidssyn.

Sarah Chapman nattkroppsbehandling, £ 49, sarahchapman.net

Myk, glatt hud er det første skrittet mot bikini-tillit og Sarah Chapman Overnight Body Facial [£ 49, sarahchapman.net] jobber hardt med forsømt, tørr, humpete hud. Det virker ikke strengt på fem minutter, men bruk serumoljen før sengetid og omegarike oljer og peptider plump, fast og forvandle huden om morgenen. Pluss det lukter helt guddommelig.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar