Fem Great East London sykkelruter å prøve under National Bicycle Week

Innholdsfortegnelse:

Fem Great East London sykkelruter å prøve under National Bicycle Week - øVELSER 2023
Fem Great East London sykkelruter å prøve under National Bicycle Week - øVELSER 2023
Anonim

En flott sykkeltur trenger ikke å innebære å dekke 100 miles og tilbringe hele dagen i salen. Hvis du velger den riktige ruten, kan du se en dags verdier av landemerker på under en time, spesielt hvis du sitter i Lee Valley Regional Park - et tiltalende rolig grønt område i London.

Hvis du planlegger en syklus under National Bicycle Week, som går fra 10-18 juni, kan du prøve en av disse fem ruter i Lee Valley. Du trenger ikke engang å vente på helgen - de fleste er kort nok til å passe inn i en kveld.

Veien til gull

Avstand: 3,5 miles / 5,6 km

Denne korte turen starter og slutter i den olympiske parken på VeloPark, som går nordover for en løkke rundt Hackney-myrene i mellom.

Golden Circle

Avstand: 8,5 km / 8,9 km

Hvis du kommer halvveis gjennom veien til gull-ruten og ikke føler at du vender tilbake til olympiske parken ennå, kan du utvide turen ved å ri lenger nordover til Walthamstow Marshes.

Eksplosiv pedalkraft

Avstand: 5 miles / 8km

Waltham Abbey er innstillingen for denne 8 km lange ri, som starter i Gunpowder Park og besøker Lee Valley White Water Center før du returnerer sør via towpath ved siden av elven Lee. Andre høydepunkter på ruten inkluderer Knights Pits, som er et tilfluktssted for dragonflies gjennom sommermånedene.

ANBEFALT: Fire flotte britiske sykkelferier for nybegynnere

Image
Image

Pedalers paradis

Avstand: 16 miles / 25.7km

En lengre tur som viser noe av det vakre landskapet ved elven Lee Country Park like nord for M25. Det er miles av marshland å utforske, noe som betyr at det ikke bør være mangel på dyreliv å beundre underveis.

En fortelling av to elver

Avstand: 8,5 mil / 13,7km

De to elvene i spørsmålet er Lee og Stort, med ryttere på denne ruten etter hver for å stave. Dette er en annen flott tur for dyrelskere, spesielt tullere (fuglekikkere som jager sjeldne arter), fordi du vil passere gjennom RSPB Rye Meads naturreservat og wildflower enger av Stanstead Innings.

For mer informasjon om sykling i Lee Valley hodet til visitleevalley.org.uk/cycling.

Populært emne