Fem flotte sykkelvideoer, inkludert en som har en kenguru

Innholdsfortegnelse:

Fem flotte sykkelvideoer, inkludert en som har en kenguru - øVELSER 2023
Fem flotte sykkelvideoer, inkludert en som har en kenguru - øVELSER 2023
Anonim

Når opptak tatt på sykkelkameraer går viralt, er det generelt for alle de feilte grunnene. De to mest vanlige årsakene er at altercations med forferdelige drivere er bastarder, eller som i dette tilfellet, fanger en tyv i handlingen.

For å motvirke det, driver det australske selskapet Cycliq en månedlig konkurranse som viser de beste videoene som er tatt på HD-kamera / lyskombinasjonene.

For å gå inn i den månedlige konkurransen må du bare dele de fineste opptakene som er tatt på en Cycliq-enhet - dagens rekkevidde inkluderer både front-and-back lys og kamera enheter. Enten det er et fantastisk sykkeltrick, fantastiske naturlige omgivelser eller et uventet men ufarlig møte med et dyr (den beste typen video, i vår ydmyke mening), send den til Cycliq, og du kan vinne premier og / eller rabatter på flere Cycliq-produkter. Deretter kan du bruke disse enhetene til å filme flere videoer og vinne flere premier. Premiene vil aldri stoppe.

For noen inspirasjon om hva du skal sende inn, er her de fem beste videoene som er fanget av Cycliq-brukere så langt - bare en av dem er en tyv som ødelegger noens dag.

Se relatert Slik unngår du hva som skjer i denne virus-syklisten-videoen

Roo Rage

Vi lovet en kenguru, og nå skal vi gjøre godt på det løftet.

Lamaer i Peru

Mens lamaer er objektivt ikke så imponerende som en kenguru, kan denne videoen også skryte av noe imponerende landskap.

Bike Theft

Dette er mindre gledelig enn kenguruer eller lamaer, men du kan hylle deg selv med tanken på at denne tyven ble tatt på kamera og så forhåpentligvis rettferdig hevdet. Også, hvis sykkelen din er så fin, kan du låse den?

Bunny Hop Fail

For å være rettferdig, er kaninhoppet fullført. Feilen følger raskt etterpå.

Når sykler blir båter

Til vårt øye, krydret med mange år med sykling i solstøttet Storbritannia, virker dette bare som en vanlig tur på en regnfull dag. Men Cycliq er et australsk selskap, så de ser sannsynligvis ikke mye regn, noe som kan gi Brits en viktig fordel når det gjelder å legge inn vinnende videoer i konkurransen.

Populært emne