Fem enkle måter å kutte ned på å drikke alkohol

Hvis du ønsker å leve i en moden alder, begynner du å kutte på øl nå, fordi du kan øke risikoen for alvorlig sykdom, og til og med føre til en tidligere død, fordi du overskrider anbefalt ukentlig inntak av 14 enheter alkohol. (Ja, 14 - det pleide å være 21 for menn, men ble redusert i 2016 av Storbritannias sjefhelsepersonell - og ny forskning tyder på at det kan utgjøre helserisiko.)

Drikker regelmessig mer enn dette (som er omtrent fem pints av 4% ABV-øl eller fem 175 ml glass 13% vin) var knyttet til økt risiko for hjerneslag og hjertesykdom i en studie på mer enn 600 000 mennesker i 19 land, publisert i The Lancet. Det viste også at å ha ti drinker i uken forkortet forventet levetid med ett til to år, mens mer enn 18 drinker førte til en reduksjon på mellom fire og fem år.

I tilfelle du har problemer med å lette av, er det fem enkle måter å hindre spenningen på.

1. Gå med lav alkohol

Å velge lavere styrke-versjoner av favoritt-tippelen din, reduserer daglig inntak, reduserer risikoen for drikkrelaterte problemer og reduserer kaloriinntaket. Enda bedre, gå for en alkoholfri øl: det er mange av dem nå, og de er bedre enn de pleide å være.

2. Sip en brus

Bytte hver alkoholholdig drikk med en brus - vann eller squash er best for å forhindre dehydrering uten overflødig kalorier - er et smart trekk hvis du er ute og har lyst på en skikkelig drink. Det vil redusere enhetene du drikker, pengene du bruker og antall kalorier du bruker.

3. Drikk på middag

Venter på kveldsmåltid å ha din første drink i stedet for å ta et glass vin eller ølburk så snart du går gjennom inngangsdøren din, kan hjelpe deg med å drikke mye mindre, mens du sammenkobler spritet med maten du spiser kan føre til en mer fornøyelig opplevelse.

Se relatert Den beste, ikke-alkoholholdige ølen (og noen få-lav-alkohol-øl) Hvordan tanketrykk kan hjelpe deg med å holde din boozing i hånden Denne julen

4. Lag mocktails

Du kan fortsatt tantalise dine tastebuds mens du gir leveren en tiltrukket hvile ved å bytte cocktailer for mocktails. Alkohol utdanningsside drinkaware.co.uk har videoer av noen mocktail oppskrifter hvis du trenger inspirasjon - Jomfru Maria er kjempefint.

5. Spor på en app

Likevel sliter med å kutte ned på drikken din? Last ned Drinkaware Tracker-appen til telefonen din. Logging hver drink øker bevisstheten om hvor mye du drikker, og appen beregner kostnad og kalori telling, noe som kunne styrke viljestyrke å kutte tilbake.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar