Fem klassiske bilder å ta mens du er gravid

Ja, de kan være litt av en cliché, men gutt, vil du angre på det noen år nedover linjen hvis du ikke har disse bildene sittende i albumet ditt.

Når du ser tilbake på disse bukeskuddene, blir din morgenmangel og søvnløse netter lenge glemt, de vil smelte hjertet ditt mens du tenker på det barnet du nå vet så godt vokser trygt i bumpen din. Dette er de må-ha bildene å fange:

Søsken cuddles

Hvis dette er baby nummer to eller tre, er et bilde av bumpen din med en klem fra sin storebror eller bror et must. Stikk denne opp på kjøleskapet for å sende din førstefødte en klar visuell melding om at hun og hennes søsken skal vokse opp til å være venner.

Din partner kysser bumpen din

Skyt denne side på, nærbilde, med en ren bakgrunn, så det handler om det kysset. Det er best tatt rett på slutten av tredje trimester når bumpen er på sitt største. Men ta en en måned før, bare i tilfelle!

Hender i hjertet form

Dette fungerer best med partneren din som står bak deg, og begge hendene gjør hjerteformen. Ta det tidlig i svangerskapet: det minste hintet av en bump refererer til tiden bare du og partneren din visste din lykkelige hemmelighet.

Det er en gutt - eller en jente!

Dette er en moderne klassiker på sosiale medier og er så enkelt, men likevel så effektivt. Hvis du vil gi venner og familie kjennskap til babyen din, kan du kunngjøre det når du er klar, ved å ta et bilde av bumpen din med et par støvler i blått eller rosa. Det er en ubestridelig søt måte å dele nyheten med.

Ripples i badekaret

Mot slutten av siste trimester, når huden på magen din er stram, ta et bad om gangen du vet at babyen din er vanligvis aktiv. Det kan ta noen forsøk, men hvis du kan fange krusninger i vannet som er opprettet av baby sparken, så er det et uvurderlig minne.

Når du fanger minner om graviditeten din, tenk på hvordan de blir påminnelser for barnet ditt og deg selv. Når hun vokser opp, viser de henne at hun alltid har vært verdifull for deg. Og når hun er helt oppvokst og starter en egen familie, hjelper de deg med å dele dine graviditeter og bånd som mødre.

Lag en støtvideo

I tillegg til å ta bilder, sørg for å lage en støtvideo. Dette kunne ikke vært enklere og resultatet ser fantastisk ut. Last ned gratis CineMama-appen, og ta en side på bildet hver dag - appen har et enkelt rutenett for å hjelpe deg med å justere bumpen din. Det blir disse snaps i en morsom film av bump vokser, som du kan tilpasse med et lydspor og titler. Det er fascinerende å se hvordan formen på magen endres, spesielt i tredje trimester.

Skriv et brev til din baby

Kanskje det er alle de lykkelige hormonene, men du har en tendens til å dagdrømme mye når du er gravid. Enten du er ute på et møte eller mangler de kritiske siste fem minuttene av Thrones-spill, finner du deg selv for å spekulere på hvem babyen din vil være og hvordan livet hennes vil bli.

Så hvorfor ikke la henne få vite hvor mye hun betyr for deg allerede? Skriv et brev til henne, fortelle henne alt om hvordan hun får deg til å smile når hun vrir seg om klokken om morgenen, og hvordan hun sparker tilbake når du trykker på bumpen din. Forklar hva dine drømmer er for henne, og gjør noen løfter. Legg deretter brevet i en konvolutt, og hold den trygt unna for øyeblikket fremover når hun forteller deg at hun er gravid!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar