Fem klassiske menns jakker

Innholdsfortegnelse:

Fem klassiske menns jakker - STIL 2023
Fem klassiske menns jakker - STIL 2023
Anonim

Trench Coat

Image
Image

Corby single-breasted trench coat, £ 650, kjøp på aquascutum.com

Eksperten: Ying Sy, Menneskeklær, Aquascutum

Hva er opprinnelsen til trench coat?

Den ble utviklet for militæret i første verdenskrig fordi soldatene trengte en slitesterk, vannavstøtende kapp for å avstøte regn, gjørme og væsker.

Hvorfor er det en viktig del av en manns garderobe?

Det er praktisk og allsidig, har stått tidstesten og utviklet seg fra sin militære opprinnelse til noe private etterforskere og spioner hadde på 50- og 60-tallet, til Wall Street-bankfolk på 80-tallet, til klesskapet i dag.

Humphrey Bogart tok med seg sin egen trench coat å ha på seg i filmen Casablanca, det er så viktig. Vi har samarbeidet med hans eiendom for å reprodusere den nøyaktige stilen, som vi lanserte i mai. Det er en mer klassisk, løs passform. Innvendig har den en dyp lomme for avisen og en veske.

Hva skal en mann se etter når han kjøper en?

Det skal være en god passform i et slitesterkt stoff. Den slankere passformen er mer fasjonabel, mens den tradisjonelle klippen passer til en forretningsmann som kan bære en drakt under. Gå for de tidløse fargene som beige, marine eller svart.

Hvilke detaljer gjør skytten din best?

Vår klassiker er alltid i et bomullsgabardin-stoff, som er vannavstøtende. Beltet har alltid en D-ring, som dateres fra sin militærhistorie, da soldatene festet en granat til den.

Hver sesong legger vi til et alternativ som militærgrønn eller lyseblå. Denne sesongen er det kongeblå, som går bra med marine og trekull, og er lett å kle seg opp eller ned.

Det var opprinnelig midtkalvlengde, men nå tilbyr vi også Corby, som er knelengde, og Richmond, som er hip lengde og populær blant yngre klienter.

Hvordan holder du det nå?

Vi endrer ikke originalen, men vi utvikler nye hver sesong, i lettere stoffer og forskjellige farger - og vi bruker moderne metoder, for eksempel laserskjæring eller liming i stedet for søm.

Hvor mange eier du?

Jeg har oppover 10. Jeg bærer Corby, i beige og marine, hele tiden, og jeg bærer Nylon en om sommeren.

Hva er den beste måten å bære den på?

Min stil er smart casual; Jeg bærer den med smarte bukser, en skjorte og trenere. På sommeren bærer jeg den i marineblå med lette chinos, en T-skjorte og hvite trenere. Du kan også bruke den på en smart drakt. Jeg hadde til og med en til et bryllup.

NESTE: The Crombie

Populært emne