Treningsteknologi motivasjonstips

Innhold

Å takle en tøff mudder er like mye en mental test som en fysisk. Med måneder med hard trening for å komme igjennom - for ikke å nevne de unike utfordringene som presenteres av 20km slamspredt hindringskurs - er du sikker på å møte krevende situasjoner som tester din viljestyrke og løse. Bygg Mudder-proof mental seighet med disse motivasjonsforbedrende tipsene.

Tren før du jobber

Forskning fra Florida State University fant at viljestyrke er en endelig ressurs som utvider naturlig over tid, med folk som er mer tilbøyelige til å gi inn i fristelsen som dagen bærer på. Unngå risikoen for en uventet stressende dag, drenering av viljestyrkereserver og sabotering av treningsplanene dine ved å få det gjort når du er mest motivert - første om morgenen. Bonusfordel: du vil føle deg energisk - og smug - for resten av dagen. Ikke en morgenperson? Du kan følge søvnsyklusene dine ved hjelp av SmartWatch3 fra Sony - som synkroniseres med Xperia ™ Z3 + via Lifelog-appen - for å sikre at du er fullstendig rustet og klar til å angripe treningsstudioets første ting.

Planlegg det verste

Sjansene er at de beste treningsplanene dine kommer til å bli unstuck på et tidspunkt uten egen feil - et siste øyeblikksmøte på jobb som spiser i treningsperioden, for eksempel - men en uventet endring i planene trenger ikke å undergrave din motivasjon helt. Studier har vist at du er opptil 40% mer sannsynlig å trene uansett hvis du har en ferdig beredskapsplan å falle tilbake på. Kjør ut av tiden for å gå på treningsstudioet? Gå tilbake til en planlagt kroppsvektstrening du kan gjøre hjemme.

Få hjelp

Å bruke treningspartnere vil forbedre motivasjonen og øke sjansene for at du holder fast i dine oppgitte mål, ifølge forskningen fra University of Leeds. Enten du har registrert deg for et Tøft Mudder som en del av et lag, eller du er opptatt av å takle det som en solo utfordring, finner likesinnede venner å gå eller løpe på treningsstudioet med, vil forbedre kvaliteten og kvantiteten av treningen din .

Gå gjennom bevegelsene

Alle har dager når de bare ikke kan møte treningsstudioet. Hvis du virkelig sliter, i stedet for å grille inn i fristelsen og slakke den helt av, skal du kople treningen helt tilbake til alt det består av er et enkelt sett med favorittøvelsen din. Når du har begynt, er du langt mer sannsynlig å fullføre.

Fokus på tidligere glories

Studier tyder på at å se tilbake på tidligere suksesser kan motivere deg til fremtidige hendelser. Bruk dette til din fordel under din Tøffe Mudder-trening ved å få en treningspartner til å ta bilder som dokumenterer noen av de mest produktive treningsøktene dine - Xperia ™ Z3 + fra Sony har en høydepunkts-funksjon som er ideell for dette. Du kan bruke disse som visuelle signaler i løpet av hendelsen for å øke motivasjonsnivåene dine.

Bruk selvprat

Å snakke med deg selv, kan bli kjent som det første tegn på galskap, men bære med oss: Gresk forskning fant at "self-talk" forbedret motivasjon hos idrettsutøvere og hjalp dem med å overvinne motgang. Prøv å ta negative følelser og tanker knyttet til tidligere dårlige forestillinger, og ramm dem på en positiv måte. Husk for eksempel et treningsløp der du følte deg spesielt sliten, skriv ned de tankene du hadde, og slå de negative elementene til positive. For eksempel, "beina mine er ferdige, jeg må stoppe", kan lett bli "beina mine er slitne, så jeg vil fokusere på teknikken min for å løpe mer effektivt og gi dem en pause". Dette danner en positiv selvoppgave som du kan gjenta til deg selv for å øke motivasjonen neste gang du er i den posisjonen - dvs. når du sliter rundt en tøff 20km hinderbane.

Visualiser suksess

Bekymret for at du fryser - bokstavelig talt - i den mørke dypet av Sonys arktiske Enema, eller panikk når du står overfor spissen av smerte som er Electroshock Therapy? Øk motivasjonen din og forbedre sjansene for suksess med visualisering, en teknikk som profesjonelle idrettsutøvere bruker som en mental oppvarming for å bidra til å utføre under press, støttet av forskning fra Cleveland Clinic Foundation. Forestill deg selv på dagen for arrangementet - til og med ned til små detaljer som det du vil ha på deg - så visualiser deg selv mot det aktuelle hinderet og dukker opp triumferende på den andre siden. Vil du ha et praktisk referansepunkt? Bruk nettleseren på din Xperia ™ Z3 + for å lagre et bilde av den motsatte hindringen fra nettstedet Tough Mudder som du må håndtere for å utløse det positive mentale bildet når negative tanker begynner å krype inn.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar