FitBrit 2016: Vinnerne avslørt!

I løpet av de siste månedene har folk på Fitness First-treningssentre over hele landet deltatt i FitBrit-utfordringen: ni forskjellige øvelser gjort tilbake mot rygg mot klokken, som har blitt Storbritannias ultimate test for fart, styrke og utholdenhet.

Og på lørdag 3. desember 2016, på Fitness Firsts Black Label-treningsstudio ved London Bridge, klarte de konkurrentene som satte de raskeste tider i kvalifisering, seg på dette års arrangementet, sponset av Lucozade Sport.

Det var mange kjente ansikter fra tidligere finaler - inkludert Richard Burton, som avsluttet like utenfor podiet steder i fjor - så vel som mange første gangs finalister som er ivrige etter å presse seg mot nasjonens sterkeste amatørutøvere.

Lagutfordringen, den første hendelsen på dagen, ble vunnet av Eat Sleep Eat, til tross for at de ble presset til kollektive grenser av Mere Green og Stirchley Strong.

Masters-arrangementet, åpent for konkurrenter i alderen 40 eller eldre 4. november 2016, ble vunnet av Nicola French i kvinnekategori og Danny Olive i menns kategorien, med begge vinnere som viser at alderen bare er et nummer: Fitness First Personlige trenere på tidsbegrensning - mange av dem 20 år yngre enn Masters finalistene - var tydeligvis begeistret over deres dyktighet.

De to siste hendelsene i dag, Open Men's og Open Women's event, så den sterke konkurransen til nye høyder. I sistnevnte tilfelle tok Kathryn Shaw tittelen, og vunnet mer enn £ 2000 av helse- og treningspriser i prosessen, etter å ha sett noen fantastiske forestillinger fra Kerry Peters og Evie Burr.

Men Open Finale skuffet heller ikke med Richard Burton mer enn å gjøre opp for skuffelsen med å avslutte fjerde i fjor for å hevde 2016-tittelen en full 4 sekunder foran sin nærmeste rival i en fantastisk visning av fart, styrke og utholdenhet .

Joe Warner, redaktør for Menns Fitness magasinet, sa: "Det var en dag full av pumpe hjerter, brennende lunger og smertefulle muskler, men den eneste måten å bli kronet som en av Storbritannias mest krevende amatørutøvere, er å presse tankene dine og musklene til deres absolutte grense og gi det alt du trenger å legge inn din raskeste tid mulig. Godt gjort til alle våre finalister - innsatsen på skjermen var utrolig og inspirerende, og sementert FitBrits sted som Storbritannias beste og tøffeste treningsutfordring. "

Vinnerne i sin helhet

Åpne menn

 1. Richard Burton
 2. Ryan Hogan
 3. Daniel Blake

Åpne kvinner

 1. Kathryn Shaw
 2. Kerry Peters
 3. Evie Burr

Mestere menn

 1. Danny Olive
 2. Matt Latorre
 3. Michael Usher

Mestere kvinner

 1. Nicola fransk
 2. Jo Dilling
 3. Nuria Ribaslequerica

Team

 1. Spis søvn Spis
 2. Mere Green
 3. Stirchley Strong

FitBrit 2016 Challenge

Her er de ni hendelsene i utfordringen, for vår finalist måtte gjøre

800m kjøre

Start på en stasjonær tredemølle med en 0% helling. Timeren starter når hastigheten er valgt og inntastningsknappen trykkes.

30 Kettlebell Swings

Menn 24kg / kvinner 16kg

Hold kettlebellen mellom bena med begge hender. Bruk hofter og glutes til å svinge kettlebell opp med rette armer, og øke den til skulderhøyde.

20 Vipr Tilts

Menn 20kg / kvinner 12kg

Stå ViPR på enden og grip toppenden med en hånd. Bøy knærne litt, så gå til siden og senk ViPR til gulvet. Bytt hendene og gjenta på den andre siden. Fortsett, alternerende sider - ViPR må røre gulvet på begge sider. En rep er lik en etasje berøring.

10 Burpee Box hopp

Brystet ditt må berøre gulvet nederst på farten med hendene av gulvet for å sikre at streng form følges. Hopp opp på boksen med hælene lander på den. Hver gang du lander på boksen er en rep.

1,5 km sykkel

Menn nivå 14 / Kvinner nivå 12

Frihjuleteknikken "spinn og hjul" er ikke tillatt, og føttene må alltid sikres i pedalerne

10 Paralette Shooters

Klippe gjennom parallellene uten å berøre gulvet til full forlengelse på hver side. Hver kick-through er en rep.

20 Kettlebell Sumo Deadlift High Pulls

Menn 20kg / kvinner 12kg

Ta tak i kettlebell håndtaket med begge hender. Trekk den fra gulv til hakehøyde med full hofteutvidelse.

30 Sandbell Rainbow Slams

Menn 7kg / kvinner 5.5kg

Hold sandbell i begge hender til den ene siden av kroppen din. Løft den opp over hodet og slam i gulvet på den andre siden av kroppen din. Det er en rep. Alternativ side.

400m rad

Menn 140 drafaktor / kvinner 130

Still drafaktoren til riktig nivå og start roing. Fødtene dine må festes inn i hele.

FitBrit 2016-premier

Takk til Madison, Skechers, Fitbit, Salter, Ellesse, Physical and Wild West

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar