Fitbit Versa Smartwatch gjennomgang

Fitbit Versa Kort

For alle som ikke tar sin kondisjon egentlig Seriøst (som triatlete seriøst) tror jeg Fitbits er det beste valget for aktivitetssporing, samt innspilling av løp og tid brukt i treningsstudioet. Og Fitbits andre stab på en touchscreen smartwatch har tatt et stort skritt fremover i hva annet det tilbyr. Det er slank offline-integrasjon med musikk streaming service Deezer og den første high street banken kommer på Fitbit Pay. Jeg vil satse på at Versa vil være like populær som Fitbit største smash, Charge 2.

Vurdering ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

£ 200 | Kjøp på fitbit.com | Sjekk pris på Amazon

Ting vi likte

 • Det er en Fitbit, så det betyr smart aktivitetssporing, god søvnsporing og stor bruk av data fra hjertefrekvensmåleren, for å nevne noen få fordeler med å gå med dette merket.
 • Batterilevetid som er blant de beste i klassen blant smartwatches rundt £ 200-merket.
 • Deezer-appen er slank og gjør det enkelt å laste opp spor for å høre på Versa.
 • Android-brukere kan nå sette opp raske svar på tekster og meldinger fra tjenester som Facebook Messenger og WhatsApp.
 • Det ser bra ut, og det er mange ekstra premium-bånd tilgjengelig for å gjøre det enda mer.
 • Fitbits svømmesporing er dramatisk forbedret med tillegg av lengdstelling og strekkgjenkjenning.
 • Integrering av Fitbit Coach-treningsprogrammet er godt utført og kan lede deg gjennom mange økter.

Ting vi ikke likte

 • Jeg fant ved hjelp av den assisterte GPS en faff. Det er best å synkronisere Versa med appen når du prøver å få et GPS-signal, men selv da kan du vente en stund.
 • Mekanismen for å bytte stroppen er fiddly.
 • Som med den ioniske (Fitbit's topp-end smartwatch), kan streaming av musikk fra Versa til Bluetooth-hodetelefonene være en touch hakkete ved en anelse.
 • App-tilbudet kommer fremdeles ikke i nærheten av Apple iOS eller Android Wear OS.

ANBEFALT: De beste treningssporene

Fitbit Versa i dybden

Bruke Fitbit Versa til å spore aktivitet

Fitbit har spikret sporing av din daglige aktivitet, og Versa utfører på samme måte som ionisk og ladning 2 ved å spore trinn med et akselerometer og gulv klatret med et høydemåler. Hver måling har daglige mål og merker tilgjengelig for hele tiden i løpet av 24 timer og kumulativt over hele livet. Det er også et mål på 250 timer for å sikre at du blir mobil hele dagen.

Det er også utfordringer leaderboards, solo eventyr hvor dine skritt tar deg egne berømte ruter (som NYC maraton) og låser opp vistas eller eventyr seier hvor du nesten kjører en venn rundt en berømt rute med trinnene dine.

Versa holder også oversikt over aktive øyeblikkene dine, og legger til hvilken øvelse du registrerer og logger for en periode med moderat aktivitet, som å gå automatisk.

Det er en overbevisende blanding av sporings- og motiveringsfunksjoner. Hvis du egentlig bare etter noe for å se hvor generelt aktiv du er, vil du ikke bli skuffet (selv om det bare er det du leter etter, vil Fitbit Charge 2 gjøre alt det for en betydelig lavere kostnad).

Bruke Fitbit Versa for utarbeidelse

Det finnes en rekke treningsalternativer å velge på Versa, totalt 19, hvorav syv kan lastes inn på Versa. Treningsbaserte treningsøkter, treningsøkter og kretser, men de er forskjellige bare i navn. De vil alle spore varighet og hjertefrekvens, ved hjelp av sistnevnte for å estimere kaloriforbrenningen. Levende sporingsskjermbildet viser tre beregninger samtidig: to mindre tall øverst og nederst som er statisk (selv om du kan endre dem i innstillingene på klokken lett før du starter) og en større middelverdien som er en redigerbar liste du kan bla gjennom å sveipe eller bruke Versas venstre knapp. Tusen takk Fitbit inkluderte sistnevnte. Enhver som har prøvd å styre en berøringsskjerm når de er et svettende røff som gisper for luft, vil vite at det å ha en stor fettknapp å trykke er en velsignet lindring.

Det finnes også muligheter for kardiomaskiner som tredemølle, elliptisk, trappklatrer og motorsykkel (kalt spinning i appen), men disse sporer også bare varighet, hjertefrekvens, kalorier som er brent og, hvor det er hensiktsmessig, trinn og dermed avstand. Conspicuous ved sitt fravær er en modus for roboter, men så vidt jeg kan se er det ingen grunn til ikke å bare bruke den generelle treningssporingsmodusen.

Versa har en intervallmodus, som mange konkurrenter ikke inkluderer. Det er bonkers å ikke ha det ærlig - det er en av funksjonene jeg bruker mest. Versa-versjonen er godt utført, selv om du må angi varigheten av arbeids- og hvileperioder, og gjentakelser i appen synkroniserer du det over. Dette er raskt og enkelt å gjøre, men det ville bli raskere og enklere hvis det kunne gjøres på selve enheten. Jeg anbefaler også å snu enhetens vibrasjonsnivå til sterk i innstillinger, fordi det ikke er noe verre enn å jobbe i hvileperiode.

Versa kommer også forhåndsinstallert med Fitbit Coach, et abonnementsprogram (en ekstra £ 30 per år) som kan være verdt utgiftene. Vi prøvde en av de tre gratis kroppsvekten på treningsøkten, og det var en tilfredsstillende krets som demoed hver øvelse på skjermen før jeg ledet meg gjennom arbeids- og hvileperioder. Premium-tilbudet ser lovende ut, med et bredt spekter av kroppsvektstrender som tilsynelatende kan tilpasses, samt løp og gå coaching.Vi oppdaterer vår anmeldelse når vi har hatt en sjanse til å ta tak i det.

Så vidt jeg er opptatt av, er Versa like bra en håndleddspor for treningsstudier og treningsarbeid som du finner. Det forsøker ikke å telle representanter, men jeg har ikke prøvd en sporing som negler nøyaktigheten og nytten av denne utviklende funksjonen ennå.

Bruke Fitbit Versa for Running

Hvis du er en løper, selv en årsakssammenheng, og du kjøper en treningssporing, er det verdt å få en enhet med GPS, slik at du kan få nøyaktig avstand, høyde og tempo statistikk (og få på Strava). Den store forandringen mellom Fitbits første smartwatch, Ionic og Versa er endringen fra en innebygd GPS-chip til assistert GPS, der Versa må koble til smarttelefonen for å skaffe seg et signal (akkurat som med Charge 2). Mens jeg foretrekker å kjøre uten en telefon, må du bare passe på at folk holder telefonen i en hånd mens du kjører eller bærer en armbånds telefonholder for å se at de fleste er glade for å bære en sammen.

Jeg trodde at denne assisterte GPS ville ha gjort det raskere for Versa å låse på et signal, men jeg fant Versa tar like lenge, om ikke lenger enn det ioniske, for å finne et signal. Det ser ut til å hjelpe hvis du har Fitbit-appen åpen på telefonen din og synkroniser den med klokken, men selv da tilbrakte jeg lengre tid enn jeg var fornøyd med å stå på plass og tappet føttene mine utålmodig.

Mens Versa skal ha Run Detect-funksjonen, som automatisk gjenkjenner en løp og bryr opp GPS-en, fungerte den ikke for meg på to testkjøringer. Det er en skam fordi det er en av mine favorittfunksjoner på ionisk.

Utover disse frustrasjonene, har Versa alt jeg vil ha i en løpespor, og jeg vet at den vil tilfredsstille de aller fleste løpere også. Midt-trening skjermen kan tilpasses med en statisk topp og bunnstatistikk for tid, varighet, tempo, gjennomsnittlig tempo, hjertefrekvens (som er fargekodet slik at du kan se hvilken hjertefrekvenssone du er i), kalorier brent , trinn, klokkeslett eller klokkeslett, og du kan velge hvilken av disse beregningene som skal vises stort midt på skjermen. Du kan også angi at skjermen alltid skal være på (selv om dette vil tømme batteriet raskere).

Statistikken vises pent etterpå i appen, inkludert et kart over ruten din, splitter og tid brukt i forskjellige hjertefrekvenssoner. Det inkluderer ikke informasjon om kadence - som Samsung, Garmin og andre gjør - men hvis kadence virkelig betyr noe for deg, kan jeg tenke deg at du blir bedre betjent av en dedikert løpeklokke. Viktigst, i hvert fall for meg, eksporterer det jevnt og raskt til Strava.

Jeg bruker også av og til intervaller, så jeg var glad for å se inkluderingen av GPS i intervallfunksjonen. Det er imidlertid ingen tempostat tilgjengelig i denne modusen. Jo, jeg kunne gå ut av puls for arbeidsperioder, men jeg finner tempo mye lettere, og det er ingen grunn til at jeg kan tenke på hvorfor det ikke ville bli inkludert. Fingers krysset dette vil bli inkludert i Fitbits tredje smartwatch.

ANBEFALT: De beste løpeklokker

Bruke Fitbit Versa for sykling

Som de fleste treningssporere med GPS, er Versas tilbud for syklister svært lik det for løpere, minus trinnene. Det fungerer for uformelle syklister, spesielt pendlere, men engasjerte ryttere vil ønske å se andre steder, spesielt fordi Versa ikke vil koble seg til ting som effektmålere.

Versa inkluderer Fitbits automatisk treningsgenkjenningsfunksjon. Dette vil ikke utløse GPS, men det vil logge aktiviteten, holde faner på hjertefrekvensen og bidra til at dine aktive minutter teller. Jeg var overrasket over at Versa kjempet for å opprettholde Fitbits normalt nøyaktige standarder. Ved en anledning ble min 40-minutters pendling på sykkel logget på litt over en time, og det var også logget som en sykkeltur (å være rettferdig, men håndleddet mitt var i samme posisjon som å holde styrene).

Bruk Fitbit Versa til svømming

Den ioniske var den første Fitbit med en skjerm som var vanntett, men ved lanseringen var tilbudet litt nakne bein, bare sporingstid og kalorier brent i bassenget. Nå er tilbudet mye bedre, og Versa kan telle lengder, måle hjertefrekvensen og gjenkjenne forskjellige slagslag - selv mine langt fra perfekte.

Det er alle gode ting, men kanskje den største forbedringen er en liten en. Lengden på bassenginnstillingen har gått fra noen forhåndsprogrammerte muligheter for å kunne tilpasses til så lite som 10 meter - ganske viktig hvis ditt favoriserte basseng er det lille i treningsstudioet ditt. Min nærmeste er for eksempel en tilfeldig 13 meter, som Versa nå kan håndtere.

Etter min mening er det fortsatt en liten måte å gå når det gjelder funksjonen før den er der oppe med de beste vanntette sporene. En SWOLF-poengsum som gir en indikasjon på effektiviteten din vil være nyttig, for eksempel, men Versa har et mye forbedret funksjonssett, og folk som liker å holde seg i sitt lokale basseng, gleder seg over dette tillegget.

REKOMMENDERT: De beste vanntette treningssporene

Bruke Fitbit Versa som hjertefrekvensmåler

Versas hjertefrekvensmåler unnlater en rekke Fitbits beste funksjoner, inkludert søvnsporing, et bedre estimat for kaloriforbrenning, hvilepuls og din kardio-treningspoengsum (noe som er lik VO2 max) - de to sistnevnte er begge gode tiltak av det totale Fitness.

Kardio fitness score spesielt er en ekstremt nyttig funksjon.Ikke bare vil Fitbit sette deg på et spekter slik at du kan se hvordan du sammenligner med andre demografisk lignende idrettsutøvere, det antyder hvor mye du vil forbedre hvis du begynner å gjøre visse ting som å trene regelmessig. Jeg mener det er en seriøst godt utformet og motiverende tjeneste som ingen andre treningssporing merker tilbyr.

Når det gjelder nøyaktighet, fant jeg ut at Versa har det samme problemet med alle Fitbits, og i større eller mindre grad har alle håndledde sporere - sliter med å holde følge med raske endringer (for eksempel når du kjører intervaller) og når du jobber på topp. Som jeg tror dette er en tracker som passer til et bredt spekter av treningsnivåer, er det ikke mye av et problem, men hvis en mer nøyaktig lesing er viktig for deg, ser du andre steder, spesielt siden Versa ikke vil parre med en hjertefrekvensrem .

ANBEFALT: Den beste pulsmåleren

Bruke Fitbit Versa å lytte til musikk

En av de store nye funksjonene som ble lansert med Versa, har vært integrering med Deezer, en musikk-streamingtjeneste og Spotify-rival. Hver Versa kommer med et tre måneders Deezer premium abonnement (normalt £ 10 per måned) som lar deg lagre musikk til klokken din og spill uten internettforbindelse. Og det er overraskende enkelt å gjøre dette. På smarttelefonen eller skrivebordsprogrammet, stjer du bare et spor, og neste gang Versa er koblet til og koblet til WiFi, synkroniserer den musikken over hver gang uten å feile. Det er nesten Apple-grade brukervennlighet.

Som noen som har fysisk (inkludert i musikkfilens betydning på en lokal harddisk) musikksamling har gått ned gjennom årene, har dette vært noe av en åpenbaring. Det bringer Versa på linje med musikkstrømmingsfunksjonene Samsung and Wear OS-enheter tilbyr med Spotify og Google Play-apper. Er det noen forskjell mellom Deezer og Spotify? Sannsynligvis, men ikke det jeg la merke til.

Det er også en Fitbit-spiller som lar deg overføre lydfiler du eier til klokken. Du må laste ned et Fitbit-program til en datamaskin, som deretter synkroniseres med enheten over WiFi. Jeg fant det lett nok (bare ikke så enkelt som med Deezer) å sette opp og overføre filer over, og det er plass til rundt 300 sanger.

Bluetooth-hodetelefoner kobles enkelt til enheten, men til tider fant jeg ut at strømmen var litt hakket, som om noen gremlin raskt presset pause og spilte. Disse problemene løst seg raskt og var ikke for hyppige, men det kunne bli ganske frustrerende da jeg prøvde å matche mitt skritt mot rytmen. Likevel, hvis du kjører med assistert GPS, kan du alltid spille av musikk fra telefonen din, og det er bedre enn å ha ørene dine angrepet av treningslisens treningsliste.

Bruke Fitbit Versa for Sleep Tracking

Fitbit Versa har de samme søvnsporingsfunksjonene som enhver Fitbit med en hjertefrekvensmåler, noe som betyr at søysporingen er topp. Du får en sammenbrudd av tid brukt i lys, dyp og REM søvn, selv om jeg noen ganger ble våknet for å finne at Versa ikke hadde vært i stand til å få en god lesing, så jeg bare fikk en total tidlesning - første gang dette hadde skjedde med meg på en Fitbit.

Killer-funksjonen som setter Fitbit bortsett fra konkurransen, sammenligner søvnforstyrrelsen mot andre Fitbit-brukere (som er legion) i din demografiske. Fordelen er at du kan se om det er verdt å bruke litt tid på å prøve å forbedre kvaliteten, i stedet for bare varigheten av søvnen. Appen tilbyr også noen tips, men selvfølgelig er det mange råd der ute om hvordan du gjør dette.

Viktig er Versa også lys nok og liten nok til å føle seg komfortabel på håndleddet mens du sover, og batterilevetiden betyr at du sjelden må bestemme mellom å spore søvn eller lade den.

REKOMMENDERT: De beste søvnsporene

Bruke Fitbit Versa som en smartwatch

Versa tilbyr de vanlige notifikasjonene som sendes tilbake fra smarttelefonen din. Det vil buzz når noe kommer inn eller du kan sveipe ned fra toppen av skjermen for å se de siste 15 meldingene. Du må gjøre litt av manuell oppsett selv om du går inn i appen og slår på varsler fra hver app. Forvirrende først, vil hver app ikke vises på listen før den har sendt deg et varsel på telefonen din etter at du har konfigurert Versa.

Når det gjelder å kontrollere smarttelefonen, er en av våre markører av en sann smartwatch (men noe som sjelden oppnås med mindre produsenten av telefon og bærbarhet er den samme), vil Versa tillate deg å svare på anrop på telefonen din og nå lar folk med Android telefoner for å sette opp fem raske svar på 60 tegn eller mindre for å pinge tilbake til tekster eller meldinger fra apper som WhatsApp og Facebook Messenger. Vi har ikke hatt mulighet til å prøve dette, slik at vi ikke kan bekrefte eller nekte at du kan laste opp din favoritt "welp" GIF.

Tradisjonelle treningstrackerprodusenter som Fitbit og Garmin kamp for å tilby så mange, og så mange av høy kvalitet apps som Apple eller en smartwatch bygget på Wear OS (Googles Android for wearables). Fitbits apptilbud har langsomt blitt bedre, men det ligger fortsatt langt bak det jeg vil ha. De store spillerne som har kommet ombord, inkluderer Strava (selv om det bare viser fjernet statistikk fra registrerte aktiviteter), New York Times (begrenset til overskrifter og en setning på ti historier), Starbucks (som setter et betalingslojalitetskort på håndleddet ditt ) og en kontroller for Philips Hue smart lyspærer.

Det er andre mindre utviklere som lager programmer av varierende kvalitet og nytte.Noen er en crapshoot, men ting som en Pomodoro-timer (en velkjent produktivitetsprotokoll hvor du jobber i 25-minutters utbrudd) er nyttig.

Det er også mange seer å velge mellom, inkludert den pattedyrlige kjæledyrskatten (eller hunden) som du spiser med trinn. Det er som en Tamagotchi for velværealderen.

Fitbit Pay, lansert med ionisk, har sett en nesten fullstendig manglende lansering i Storbritannia. Mens store banker i USA er om bord, har bare utfordringsbanker Starling og Danske tilbudt det til nylig. Santander har registrert seg nå, så her håper det tar av, slik at du kan få kontaktløse betalinger fra enheten.

Hvor ofte skal jeg betale det?

Ikke så ofte - kanskje to ganger i uken hvis du bruker alle funksjonene. Fitbit citerer fire dager, men jeg fant det lett strukket til seks dager da vi ikke brukte assistert GPS eller musikk og slått av alle varsler.

Når jeg startet riktig testing, brukte jeg 90% av batteriet over fire dager og tre netter, som inkluderte følgende: en syv minutters trening med Fitstar-appen; en 20-minutters trening; en 15 minutters svømmetur; en 36-minutters sykkeltur uten GPS; en time 35 minutter med sykling ved hjelp av assistert GPS; nær to timer med streaming deezer; og vanlige WhatsApp varsler. Hvis du spør meg, det er mye. Samsung Gear Fit2 Pro kan knapt komme gjennom en dag uten å bruke noen funksjoner, det samme som Mobvoi Ticwatch S.

Ladingen fra null til full tar omtrent en og en halv time, og i en endring til Fitbits vanlige ledninger bruker Versa en vugge med fjærbelastede sideklipp som holder Versa sikkert på plass.

Hvor kan jeg ha på seg det uten folk som ler på meg?

Overalt. Det er mye stiligere enn forløperen den joniske, takket være en slankere, firkantet svart kropp (selv om skjermen er utenfor sentrum for å tilpasse Fitbit-logoen). Det finnes også mange flere utskiftbare bånd, fra standardgummibåndet (svart, hvitt, grått, fersken og periwinkle, sistnevnte lavendel eske, £ 25 hver), til lær (konjakk, lavendel, midnattsblå og sadelsøm , £ 50 hver), til metallbånd (£ 70- £ 90, black metal mesh FTW).

De små boltene som fester klokken på stroppene, er ikke like enkle å bruke som mekanismene på andre Fitbits, noe som kan gjøre at de har forskjellige stropper for ulike anledninger og aktiviteter frustrerende.

Skal jeg vurdere å kjøpe noe annet?

Det er nå en rekke aktivitetssporing av smartwatches rundt £ 200-merket som er tilgjengelig, men jeg tror Versa er valget av gjengen takket være superlative sporingskoteletter og batterilevetid, samt forbedrede smarte funksjoner. Samsung Gear Fit2 Pro har bedre svømmesporing og smarte funksjoner, men kan ikke konkurrere i total sporing og batterilevetid. Mobvoi Ticwatch S er den smarteste smartwatchen med mange apper og en innebygd mikrofon for "OK ​​Google" -kommandoer, men aktivitetssporing samsvarer ikke og batteriet varer ikke en dag. Jeg har ennå ikke prøvd Suunto 3 Fitness, men det er å forme seg for å være mer av et treningsfokusert tilbud.

Jeg tror den vanskeligste avgjørelsen kan komme når du velger mellom dette og en annen Fitbit. Mens Charge 2 er en eldre modell og ikke tilbyr svømmesporing eller smartwatch-funksjonene, burde du ikke ha problemer med å finne den for £ 100. Og hvis utseende ikke er så viktig for deg, vil du sannsynligvis kunne finne ioniske for £ 250 for mindre. Og fordi den deler det samme operativsystemet som Versa, får du alle de samme funksjonene, så vel som å kunne forlate telefonen din på en gang.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar