Fitbit lanserer svømmediskkost 3 Fitness Tracker

Innhold

Etter å ha lansert Ionic og Versa smartwatches og Ace for kids i det siste året, har Fitbit returnert til treningsbandrøtter ved å kunngjøre den neste versjonen av Charge Tracker. Fitbit Charge 3 tilbyr en oppdatert design og flere nye funksjoner som en oppgradering til den overmåte populære Charge 2, med stjernen attraktivitet er muligheten til å spore svømming.

Den vil ikke ha de samme vannmulighetene som ionisk eller versa, med sanntidssporing begrenset til stoppeklokkefunksjonalitet, men runder og tempo vil være tilgjengelige i appen når du har towelled av og synkronisert enheten.

Batterilevetiden har også hatt en stor oppgradering, fra fem dager på Charge 2 til 7 dager, en spesielt imponerende forbedring gitt at berøringsskjermen er 40% større på Charge 3.

En annen endring er fjerning av alle fysiske knapper, med en "induktiv knapp" i stedet. Dette utløser vibrasjoner for å fortelle deg at kontakten din har registrert deg. Charge vil nå også tilby smarte varsler som ligner dem på Fitbits smartwatches.

Ladningen er også utstyrt med en relativ SpO2-sensor, som er tilstede i ionisk og versa, men ikke brukes ennå. Fitbit-utgivelsen sier at dette i år vil brenne den for å "teste sporing av pusteforstyrrelser, som kan være indikatorer på helseproblemer som allergi, astma eller søvnapné". Spennende ting, men på dette tidlige stadiet er det sannsynligvis ikke verdt å kjøpe en med forventning om at det blir søvnapnødetektor.

Se relaterte The Best Fitness Trackers av 2018The Best Waterproof Fitness Trackers For Pool SwimmersFitbit Charge 2 Fitness Tracker Review

Fitbit har holdt mange ting som gjorde Charge 2 så populær, som en hjertefrekvensmåler og tilhørende kardio treningspoeng og søvnsporingsfunksjoner, automatisk aktivitetssporing og guidet pust.

Fitbit har også fastslått at ladestrømmen ikke trenger innebygd GPS, med Charge 3 trenger å koble til telefonen for å få nøyaktig rutesporing (og dermed avstands- og taktstatistikk) når du kjører eller sykler. Siden de fleste kjører og sykler med telefonen, er det ikke en urimelig beslutning, men mens vi ikke hadde problemer med å bruke tilkoblet GPS på ladning 2, har rutesporing på Fitbit Versa - som også er avhengig av tilkoblet GPS - vært mer mistenkt. Det er noe vi vil undersøke tett når vi vurderer ladning 3.

Charge 3 er tilgjengelig for forhåndsbestilling på nettet for £ 130 og vil være i butikker i oktober. Selv uten GPS er det en attraktiv pris, og tilbyr en lignende pakke til £ 200 smartwatches i en slankere og mer stilig design. Og selvfølgelig vil det være en rekke lustverdige tilbehør som vi har kommet til å forvente fra Fitbit.

Det er også en spesialutgave Charge 3 (£ 150) som er utstyrt med en NFC-chip, slik at du kan bruke Fitbit Pay, selv om dette ikke forventes å levere til november og så langt den eneste high street banken som jobber med Fitbit Pay er Santander.

Forhåndsbestilling fra Fitbit | £ 130 £ 150

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar