Fisher-Price Rainforest Music & Lights Deluxe Gym Review

Innholdsfortegnelse:

Fisher-Price Rainforest Music & Lights Deluxe Gym Review
Fisher-Price Rainforest Music & Lights Deluxe Gym Review

Video: Fisher-Price Rainforest Music & Lights Deluxe Gym Review

Video: Fisher-Price Rainforest Music & Lights Deluxe Gym Review
Video: Rainforest Music & Lights Deluxe Gym from Fisher-Price 2023, September
Anonim

Et øyeblikk:

En smart, interaktiv spillmatte som hjelper til med å hjelpe barnets utvikling. Vi elsker hvor myk matten er, og hvor lett er dette å kaste opp og ta på farten. Stå ut funksjoner inkluderer avtagbare leker, som vårt panel av mum testere raved om!

Hva de sier:

"Ta regnskogen til liv med musikk, lyder og naturlyder som reagerer på bevegelsens bevegelse. Under lay & play-tid oppfordrer hengende aktivitetsleker og bevegelsesaktivert musikk teeny-små til å nå, bat og spill! Senk lekene eller flytt dem til den myke delmatten for å oppmuntre babyen til å presse opp for magetid, moro! Søte detaljer, inkludert en myk, satin matgrense og stor crinkle leaf, tilbyr sensorisk utvikling som den lille du spiller."

Testet av mamma Melissa selger for Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre, da det har mange forskjellige funksjoner, hvorav alle hjelper med barns utvikling, spesielt deres sanser. Produktet er også veldig enkelt å transportere, pakke opp og legge bort, og matten er virkelig behagelig for en babyens hode. Produktet er også veldig fargerikt og har mange flotte tilbehør med det som musikk, lys, speil, dangling leker (både myke og harde), så det er bra for en babys stimulering.

Hvordan gjorde produktet ditt enklere?

Datteren min er en spesielt klossete baby, så det er en ganske utfordring å få ting gjort. Imidlertid har bruk av dette produktet gjort livet enklere, da det forårsaker en distraksjon for henne, noe som betyr at jeg kan sette min datter nede og få ting gjort. Selv når hun begynner å oppstyr og beveger hendene rundt, aktiverer den musikken, så det virker som en distraksjon igjen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet over andre, hovedsakelig på grunn av de fantastiske funksjonene. For eksempel når babyen min treffer eller sparker en av de dangling lekene, aktiverer den musikken, noe som gjør det spesielt enkelt for meg som når jeg gjør noen ærend og babyen min begynner å oppstyrke og bevege hendene hennes, musikken aktiverer og distraherer henne.

Hvilke endringer vil du gjøre på produktet?

Det er ikke noe forferdelig jeg vil forandre, bortsett fra å kanskje lage matta litt lenger, slik at babyer som er spesielt lengre ikke vil vokse ut av det for fort. En annen endring ville muligens gjøre bue noensinne så litt høyere, som noen ganger er det litt vanskelig å plukke babyen uten at de dangling lekene støter på hodet.

Testet av mamma Nicola Souter for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale produktet til venner, da det var et øyeblikk med oss. Produktet er kompakt nok til å bli lagret og transportert i posen og er et høyverdig, godt produsert produkt. Jeg er ikke sikker på hvordan hygienisk stoffet på gulvmatten er, men heldigvis har jeg ikke hatt å bekymre meg for det for mye. Jeg tror venner med nyfødte babyer vil elske produktet, da det er mye moro, og tar ikke opp mye plass.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette har gjort livet mitt litt lettere som en mamma ved å engasjere datteren min fra den første dagen. Jeg elsker det faktum at dette produktet er lett tilgjengelig, slik at når det er satt opp; Det er lett for babyen å bli lagt ned på matten og automatisk forlovet med de lyse farger og mønstre. Den bærbare toucan er en fantastisk ide, og har gitt familien vår mulighet til å spise måltider mens babyen er opptatt av melodiene på høystolen. De avtakbare lekene har også gjort livet enklere ved å bli fjernet fra lekematten, så hun kan holde dem når de er i barnevognen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet for å vinne beste produkt for en nyfødt, da det dekker de mange spillbehovene til en baby. Den inneholder farger og lyder, avtagbare leker og skinnende stoff, og er bærbar nok til å bli pakket inn i en pose og tatt med deg til lekedager eller oppholdsoppgaver. Det er unisex i farger, så det er lett å gave til andre. Jeg er ikke sikker på hva som skiller seg ut, det er, siden det er mange lekematter på markedet, men jeg har grundig likte å se min lille en latter og nyte den magiske denne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den store endringen jeg ville gjøre med dette produktet, er å være litt mer kreativ med gulvmatten selv. Det er så mye som skjer over babyens hode med leker og mønstre som når de kommer til å nyte mage tid, er det svært lite "spenning". Det er et vakkert, lyst mønster av dyr og en jungel scene som jeg føler er litt kjedelig. Det kunne ha hatt et blått, skinnende eller glittende stoff for vannet eller teksturerte ører på noen av dyrene? Det er mitt eneste forslag til å forbedre det som til slutt er et herlig, morsomt produkt for både baby og foreldre.

Testet av mamma Michelle Slinn for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til alle med små barn på grunn av sine livlige farger og enkel å rengjøre design. Instruksjonene angir hvilke deler som er maskinvaskbare, noe som er flott for min lille jente da hun har reflux, så det kan være syk ganske ofte. Spillematten var så enkel å montere og er også lett å transportere i bærevesken som følger med. Det er et solid treningsstudio (jeg har jobbet i barnehage, så har sett mange leke treningssentre som ikke er av samme kvalitet bare faller ned).

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Lekeplassen er flott, og som en første mamma tror jeg ikke du noen gang helt skjønner hvor liten tid du kommer til deg selv når barnet ditt er her. Min lille jente vil ligge på lekematten og underholde seg lenge nok til at jeg får en varm drink, (som er en sjelden forekomst i huset vårt) som hun liker å bli underholdt. Selv enkle ting som å legge vaske på er gjort lettere å vite at hun er glad og innhold når de kommer til lekene på lekematten.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror absolutt dette produktet skal vinne. Da jeg var gravid, søkte jeg etter et lekemagasin noe jeg brukte litt tid på å gjøre. Jeg gjorde den store feilen ved å velge noe jeg trodde var pen, som til slutt ble blekrosa og hadde minimal lekre, som datteren min fortsatt ikke ville kunne nå, selv ved fire måneder gammel. Fisher-Price Rainforest spille treningsstudio overskrider alle mine forventninger. Det er iøynefallende (fargene er fengslende), og det er mange forskjellige sensoriske aspekter til spillehallet (lyd, syn, berøring etc.). Play-treningsstudioet var så enkelt å montere at jeg ikke faktisk trengte instruksjonene, selv om jeg ga dem en rask sjekk og selv da, de var lett å forstå, noe som bare er det du vil ha, virkelig. Jeg liker hvor lett treningsstudioet er å rengjøre, og elsker hvordan du kan ta av lekene og plassere dem andre steder eller på matta slik at babyen kan leke med.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville få den gule giraffbamseen til å ha mer av en sensorisk følelse for det, enten ved å legge til rattler i føttene eller gi det krøllete ører. Annet enn dette, ville jeg ikke endre noe annet om produktet.

Testet av mamma Samantha Sidaway for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det oppmuntret babyen min til å rulle og nå ut, som da hun gjorde det, spilte det ofte en sang og gjorde en lyd. Jeg vil anbefale dette produktet til yngre barn, da datteren min var fire måneder gammel, syntes det bare å være interessert i det i noen uker. Det er lett å vaske, og jeg elsket det faktum at toucan og de andre lekene var flyttbare, noe som betyr at jeg kunne ta de mindre elementene med oss. Det er ganske stor mat, så det kan være mer ideelt for to barn i motsetning til bare en.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en travel full mamma har dette produktet bidratt til å gjøre livet mitt lettere ved å gi meg selvtilliten til å forlate datteren min lykkelig på gulvet mens jeg jobber med å gjøre andre jobber. Jeg var i et annet rom og visste at hun var trygg, som da hun flyttet og rullet matten spilte musikk som kunne høre tydelig. Det var som å ha et ekstra par hender!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre, da det oppmuntret datteren min til å rulle når hun ønsket at musikken skulle spille. Kvaliteten på mat, leker og lydene de gjorde var fantastisk og klart. Sammenlignet med andre leketøymatter går denne utover. Jeg vil gjerne se denne matvinningen med hensyn til kvalitet, men jeg føler det er litt overpriset, da datteren min snart mistet interessen, hovedsakelig fordi de samme melodiene spilte igjen og igjen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg ville endre en ting om produktet, ville det være å legge til flere lyder og sanger for å holde datteren min underholdt lenger. Datteren min var en tidlig sitter, så jeg vil gjerne se mer oppreist leker på den. Hun elsket toucanet, for eksempel, og kunne leke med det enten å sitte eller legge seg ned.

Testet av mamma Fiona Singleton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ble opprinnelig gitt et lekemagasin som en gave, som var en blekrosa farge - jeg brukte det bare et par ganger og har faktisk kastet det ut som det var veldig dårlig kvalitet i forhold til denne. Fisher-Prices Rainforest treningsstudio er mye mer stimulerende, med de lyse farger og musikken, og babyen min likte det øyeblikkelig. Det er også mye kraftigere, og det er ikke nær så spinkel. Jeg føler at det er mindre sjanse for at denne bryter, på grunn av at den er så god kvalitet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker dette og på grunn av de lyse farger, er min baby lykkelig til å ligge på den i årevis uten å bli kjedelig. Den bretter seg og smetter seg lett i form når du trekker den ut, og jeg elsker de avtakbare lekene, som du kan bruke dem hvis det ikke finnes andre leker i det rommet å gi til babyen, selv om de ikke er på matten. Musikken på toucan er flott, og kan spille når baby sparker og genererer bevegelse.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil absolutt anbefale dette, og har sett på andre Fisher-Price leker på grunn av hvor bra denne er. De lyse farger skiller seg virkelig ut, og matten selv vil bli brukt i lang tid. Du kan snakke om dyrene - spør hvor frosken har gått eller hvor mange fisk det er, for eksempel. Jeg har også løsnet lekene nå og igjen for å sitte med og sebra er et flott leketøy for å tygge og for å flytte perlene på den. Det er en avtakbar giraffe som babyen kan kose med, som faktisk er ganske stor, og den musikalske toucan som sitter i toppen, kan fjernes for en musikkleke - flott!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Du må sørge for at avtagbar toucan er festet riktig, da det er ganske tykt stykke plast, og kan falle på babyens hode hvis det ikke er riktig. Jeg ville ikke betale den anbefalte prisen på £ 69.99 - dette er for dyrt for meg for et treningsstudio.

Anbefalt: