Fisher-Price Dance & Move BeatBo gjennomgang

Hva de sier: "Dance & Move BeatBo er en morsom, underholdende følgesvenn som vokser med babyen din når de blir introdusert til bokstaver, tall og farger gjennom morsomme spill og musikk, mens lys og lyse farger bidrar til å stimulere sine sanser.

BeatBo har tre forskjellige moduser for å gi morsomme timer. I Dance 'n Move-modus spiller BeatBo energetisk musikk for å oppmuntre barnet til å bevege seg og ha det gøy. Læring og spill introduserer babyen din til alfabetet, farger og teller mens du er i Customized Sing- Langs modus kan du ta opp et uttrykk som BeatBo vil remixe til en sang. "

Testet av mamma Hannah Kenway for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er veldig slitesterk, datteren min droppet den på gulvet og i motsetning til andre leker det ikke ødela eller til og med bli skadet. Det er flott for et bredt spekter av aldre, jeg har en nyfødt som er fascinert av lysene og datteren min (nesten 4) virkelig forstått hva jeg skal gjøre og likte å spille spillene. Den har en enkel ren overflate også, så hvis rote fingre får tak i det, er det bare en rask tørke og det er rent igjen, det er en flott størrelse, mye større enn jeg hadde ventet, og det er fint at du kan endre volumkontrollen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det hjelper med å holde min pjokk underholdt og betyr at vi har leketøy som vi både kan bruke til å ha det gøy med, samtidig som vi lærer henne om ABC og 123, kjenner de dem, men fant det veldig gøy å synge og danse til dem! Hun elsket lysene og det faktum at det wiggled rundt når de danset akkurat som hun gjør!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville fordi det var et fantastisk produkt å bruke, datteren min elsket det og sørget for at hun fortalte alle vennene sine om det, og hun liker å vise sin nye bror lys og lyder. Jeg tenker på prisen og hva du får for det, det er et fantastisk produkt. Og en som kan bli elsket av hele familien uansett alder.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror en virkelig flott funksjon ville være hvis ansiktet også opplyst eller endret uttrykk kanskje fordi det er ganske stort stykke å ikke gjøre noe. Jeg fant også at de faktiske bevegelsene til leketøyet var ganske høye, så vi måtte ha volumet fullt for å kompensere, i fremtiden ville det være bedre hvis mekanikken var roligere.

Testet av mamma Stephanie Thomson for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, definitivt. Jeg vil anbefale BeatBo som han er en fantastisk interaktiv, morsom og pedagogisk leketøy. Den blinkende LED lyser på magen hans fascinerer min lille jente og hun elsker absolutt de forskjellige sangene han spiller. BeatBo er også flott for læring og har alfabetet, tallene og farger som er fantastisk for å hjelpe barnet ditt til å lære. Han får små opp på føttene og har en blast mens de danser med BeatBo. Hans trekk er fantastisk, og han er virkelig en søt liten fyr.

Den tredje knappen på foten er et veldig morsomt alternativ som lar deg spille inn en kort setning som BeatBo vil så remixe inn i en sang og synge og danse til det som kan være ganske morsomt. Det er et godt utvalg av sanger, og det er også spill å spille. En fantastisk all rounder og et flott interaktivt leketøy. Veldig morsomt å være med BeatBo, og han har siden blitt min døtre favoritt leketøy. Han er en solid, godt laget leke og designen er flott.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler at det ikke er noe annet som BeatBo på markedet, og det er ikke bare et leketøy som gir moro, men også pedagogisk. BeatBo har en rekke flotte funksjoner som jeg ikke tror noen andre leker kombinere. Jeg tror ikke noe annet sammenligner med Fisher Price BestBo, og det er et veldig morsomt, interaktivt leketøy. Stor verdi for pengene også.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Samlet jeg elsker BeatBo, men han sikkert går gjennom mange batterier, forventet jeg det skjønt. Hvis jeg kunne legge noe til leketøyet, ville jeg ha likt noen flere spill, men bortsett fra at jeg er veldig glad og imponert over dette leketøyet. Det er egentlig ingenting jeg føler at det mangler, eller at jeg føler meg definitivt bør legges til for å forbedre det på noen måte som det er mer enn overgikk mine forventninger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar