Første år av ekteskap: Overraskende sannheter Ingen snakker om

Har du hørt helt forskjellige meninger om gift liv? Her er seks sannheter om å knytte knuten som får deg gjennom ditt første ekteskapsår.

Å bli gift er et vanskelig spørsmål når det gjelder å få råd, og tro meg, folk er ikke sjenert om å gi ekteskapsråd når du nylig er engasjert. Dette første år av ekteskap, uønskede råd går enten på to måter:

"Ditt første år som nygifte kommer til å være det beste året noensinne!"

"Det første år av ekteskap kommer til å være det vanskeligste i livet ditt. Pass på."

Hvorfor slike polare meninger? Alt kommer ned til oppfatningen. Visst, ekteskap er en stor forandring, men knytter knuten virkelig det annerledes enn å være noen gutt / kjæreste?

Sannheter om ditt første ekteskapsår

Å gifte din beste venn er en av de mest tilfredsstillende tingene du kan gjøre. Ekteskapet er fullt av lykke, eventyr, moro og dampende sex. Så, hvorfor synes alle å ha slike horrorhistorier om deres første ekteskapsår? Vi ser på seks sannheter om ekteskap du må vite om før du setter en ring på den.

# 1 Ekteskap endrer ikke forholdet ditt. En av grunnene til at mange forhold snøball ned i kaninhøyden etter ekteskapet er nede på en ord-endring. Eller skal jeg si at det mangler det?

Etter å bli gift, tror noen menn at kvinner blir rene, omsorgsfulle og innenlandske. Omvendt føler noen kvinner at menn vil bli romantisk, beskyttende og følelsesmessig tilgjengelig. Selv om ingen av disse personlighetstrekkene eksisterte i forholdet før du knutte knuten.

La oss få en ting helt klart: å bli gift, endrer ikke partneren din. Eventuelle problemer du hadde før ekteskap eksisterer fortsatt etter at du har fått ekteskapslisensen. Selv om partneren din modnes og vokser disse kvaliteter over tid, kommer det sikkert ikke til å skje på bryllupsreisen. Så når du bestemmer deg for å slå deg ned med noen, er du best for å være sikker på at du liker dem akkurat som de er. [Les: 10 latterlige myter folk tror på ekteskap]

# 2 Ekteskap betyr ikke slutten på sexlivet ditt. Husk alltid disse ordene: Ditt sexliv kan bare være det du * gjør av det. Etter min erfaring har ekteskapet vært motsatt av sexless. Vei, veien motsatte.

Mitt første ekteskapsår forlot vi aldri soverommet, og jeg kan gjerne si at det etter år med ekteskap er det samme, er det fortsatt sant. Sex hver dag er et absolutt must, ikke bare fordi orgasmer er fantastiske, men fordi det forbinder oss som en enhet. * Um, og nevnte jeg orgasmene? *

Ulike faktorer påvirker ditt ønske om å komme seg ned og gjør det skittent med din kamerat etter ekteskapet. Graviditet, barn, økonomiske påkjenninger, levekår og vektøkning er alle vanlige grunner, men hvis noe er en prioritet, vil du gjøre tid for det. [Les: 10 måter å få gift sex føle seg som en natt)

Ditt første ekteskapsår bør være fullt av vill sex. Hvis det stopper, er det fordi du sluttet å gjøre tid for å binde mellom arkene en prioritet, ikke fordi du ble gift.

# 3 Pengeproblemer er en ting. Pengeproblemer er definitivt ikke en ryktet i 'første år av ekteskap' sirkler. Hvis du ikke har bodd sammen før du blir gift, kan det være litt vanskelig å slå sammen økonomien din. Nøkkelen? Vær helt åpen med hverandre om din økonomiske situasjon før du marsjerer ned midtgangen.

Vær klar over nøyaktig hvor mye hver av dere lager, så vel som hva regningene dine skal koste. Bestem på forhånd om du vil dele en bankkonto eller hvis hver skal ta vare på sin egen andel av regninger. Å snakke om penger er icky, spesielt hvis du ikke gjør så mye som din kompis, men det trenger ikke å være vanskelig! Bare vær åpen og ærlig, alltid. [Les: Hvordan administrere penger i ekteskap]

# 4 Lær hvordan du kjemper rettferdig. Som ektepar kan du ikke storm ut av huset etter et argument og stampe deg hjem. Du er hjemme! Det er tingen om å ta noen som din lovfestede partner - du bor sammen med dem. For alltid. Derfor, å lære å kjempe rettferdig, kommer til å spare deg for mye sorg i ekteskapet ditt. [Les: 8 ting å fortelle deg selv når du kjemper med din elsker]

Her er noen gode råd om klipping av klørne i det første år av ekteskap:

en. Argumenter med hensikt å løse dine problemer

b. Aldri gå i seng sint

c. Kom for å forstå at de fleste kampene ikke er verdt å ha

d. Bruk aldri den stille behandlingen

Et forhold som ikke har uenigheter er ikke et ekte forhold. Dette er en uttalelse som en kjæreste sa til meg tilbake på videregående skole, og jeg kunne ikke enig mer. Hvert par argumenterer, og for ektepar som flytter ut, kan problemene være terapeutiske. Du må bare sørge for at samtalen din er uenighet, ikke en kamp.

Forskjellen? Uenigheter innebærer rolige forklaringer på problemet ved hånden og deler dine følelser i saken på en gjensidig respekt. Et argument er bare en 50/50 blanding av roping og å være middel. [Les: Alt er rettferdig i kjærlighet og krig: Men hvorfor starte en krig i kjærlighet?]

# 5 Kan du fortsatt ha alene tid når du bor hos noen? En av de rareste delene av å være gift er å innse at du aldri har nedetid fra hverandre.Før ekteskap hadde du varm seksuell spenning, lange datoenetter, og endeløse timer med å snakke eller sms på telefonen. Så dro du hjem og spilte videospill eller vokset håret på leppen din, som han ikke vet om, og gjør alt det nerdige singelen du aldri vil ha din kompis å se.

Nå bor du hos dem. Hvordan deler du opp tiden din? Gjør denne samtalen en prioritet. Like viktig som å ha vanlige datoen netter og sexy tid sammen, er det like viktig at du fortsatt føler at du kan ha tid til deg selv mens du er under samme tak. Gjør det super enkelt ved å planlegge dine faux-selv-aktiviteter på samme natt. [Les: 8 måter å få din "meg tid" midt i en travel tidsplan]

For eksempel spiller han videospill med guttene på nettet i soverommet mens du har vennene dine over for en filmkveld i stuen. Eller han har guttene over for å se det store spillet, og du tilbringer natten med ansiktsmaske på, plukker pennene dine og ruller gjennom Pinterest til fingeren din blir nummen.

Uansett hva du liker, bare sørg for at du har nok tid til deg selv, slik at du fortsatt savner din kompis og setter pris på tiden du bruker sammen. [Les: Hvordan gi plass i et forhold og ikke skyve fra hverandre]

# 6 Bor sammen og livsmål. Det er tusen ting du skal elske om å gifte seg med din drømmepartner og bo sammen. Sex når du vil, snuggle i seng på en lat søndag morgen, konstant komfort og komplimenter, tilbringer morgenen sammen, edderkoppspiller på hånden, for ikke å snakke om å henge sammen med din beste venn hver eneste dag. Awesome, ikke sant? [Les: 8 praktiske ting å gjøre før du går sammen]

Imidlertid synes de minste tingene å overskride alle disse store aspektene av ditt første ekteskapsår. Dette er spesielt sant hvis du ikke har bodd sammen med din kompis før du er gift. Slike ting bringer hun ikke opp på kjøkkenet, forlater sine skitne sokker på gulvet ved siden av hammeren, hun tørker henne sminke på alt, han er vekk når han kommer hjem fra jobb, skal gjøre deg gal. Jeg mener, helt gal. [Les: 6 vanlige problemer møtt av par som bor sammen]

Løsne disse sammenlevende blues og andre problemer som er involvert i det første år av ekteskap ved å snakke om følgende før du går inn i sammen:

en. Hvem skal håndtere hvilke gjøremål?

b. Kjøp eller leie?

c. Hvem skal betale for hva?

d. Vil vi ha barn?

e. Hvor mye sex per uke kommer til å gjøre oss begge glade og fornøyd?

f. Vil vi ha kjæledyr?

g. Hvordan skal vi håndtere vår egen tid?

Hammering ut disse livsmålene før du går inn i ditt første ekteskapsår, er en smart ting å gjøre og hjelper deg med å unngå ekteskapsstopp underveis.

[Les: 20 grunner til å gifte seg og leve lykkelig etterpå]

Å være gift er ganske utrolig når du vet hva du gjør. Vi vet om du følger våre seks nygifte virkeligheter, vil du være på vei til det beste første ekteskapsåret noensinne.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar