Første Kiss Stories â € "Memories of My First Kiss

Første kysshistorier blir alltid husket fondly, men de kan også bringe tilbake pinlige tåkrøllingsminner. Super Fella reagerer om sin første kysshistorie.

Mange mennesker har forskjellige minner om deres første kyss.

Første kysshistorier er nesten alltid kjærlige og mitt første kyss var ikke annerledes ... vel, nesten!

Noen husker det fondly, mens noen prøver sitt beste for å glemme alt om det.

[Les: 5 tips for å kyss en venn!]]

Min første kysshistorie

Jeg hadde mitt første kyss år siden, da jeg fortsatt var i videregående skole og fikk tillatelse til å ta ut min fars stilige sedan for første gang.

Jeg hadde en date med kjæresten min, som jeg ikke hadde kysset ennå.

Tilbake i disse dager var første kyss en stor avtale, og du kunne ikke bare kysse noen på første date som det er i disse dager.

[Les: Tips for å få noen fyr til å kysse deg når du vil at han skal!]

Jeg har aldri fått mulighet til å få mitt første kyss fordi alt vi gjorde var sittende i iskrembarer eller i kaffebarer og på noen måter med klapp på skulderen.

Uken av mitt første kyss

Det var en perfekt mandag.

Jeg spurte faren min til å la meg ta bilen ut neste lørdag og fortalte ham at jeg ønsket å ta med vennene mine, og overraskende var han enig.

Jeg snakket spenningen kjæresten min og fortalte henne at jeg vil se henne på lørdag, og jeg elsker å kjøre henne rundt i byen.

Hun var også opphisset. Men da jeg fortalte vennene mine, var alt de kunne snakke om muligheten for å få mitt første kyss av livet. Bilens vinduer var dypt tonet, og med tanke på at jeg hadde bilen for meg selv hele dagen, visste jeg at jeg bare kunne trekke av stuntet med å kysse kjæresten min. [Les: 10 tips for å få en jente vil kysse deg]

Jeg var ganske spent på å få mitt første kyss, og hevdet stedet i sidene med første kysshistorier. Hvilken fyr ville det ikke?

Læring fra andre første kysshistorier

Det var fortsatt begynnelsen av uken, og bare en dag siden faren min hadde gitt meg tillatelse til å ta bilen. Men tirsdag var veldig nært til D-dagen med tanke på dare-djevelens handling som jeg ønsket å trekke på lørdag. Jeg begynte å se på filmer og kyss på skjermen så altfor komplisert, det var nesten umulig. Måten begge skuespillerne flyttet sine lepper var rart og likevel så perfekt!

Jeg lurte på om kjæresten min ønsket å kysse meg. Jeg mener, selvfølgelig, jeg vil ikke sjokkere henne eller skremme henne med ideen om at jeg prøver å hindre henne fra å puste. Så jeg håpet at hun i det minste ville få en ide om det.

Men da jeg fortalte henne neste dag at lørdag kunne være spennende, trakk hun bare og sa: "Ja, antar jeg." Hun var en jente med få ord, og kanskje det var det som tiltok henne til meg. Jeg elsket å snakke, og hennes stille og rolige personlighet hadde meg over hælene over henne. [Les: 30 super sexy egenskaper av en jente som tiltrekker seg alle gutta]

Haunting av mitt første kyss

Det var ganske sikkert at hun hadde ingen anelse om at jeg ønsket å kysse henne. Nå var det bare altfor skummelt. Jeg hadde hørt at jentene hadde pepper spray. Og jeg hadde hørt at det brenner øynene virkelig dårlig. Og vennene mine fortalte meg at jenter sprayet det på gutta som prøvde å kysse dem. Onsdag avsluttet med stor tanke over kyss og pepper spray.

Torsdag ankom, etter en freakish skummel drøm om at jeg ble jaget av pepper sprayer. I to dager ville jeg kysse kjæresten min for første gang! Det var smertefullt spennende og nervøst samtidig. Men noe fortalte meg at jeg måtte fortelle henne at jeg ønsket å kysse henne. Teorien om jenter som bruker pepper spray på gutta som kysser dem, unnerved meg.

Under lunsjpausen ringte jeg henne til side og fortalte henne at jeg ønsket lørdag å være en spesiell dag i vårt forhold, og spurte henne om jeg kunne kysse henne på lørdag. Hun så på meg blankt og så etter et øyeblikk av torturert stillhet smilte hun og sa â € œSureâ € Â. Perfekt torsdag.

Fredag ​​fløy forbi på en merkelig måte. Det var tilfeller da tiden sto stille og andre, da det syntes å bløse døgnet rundt. Jeg smilte mye, og hun smilte også. Det var hyggelig og varmt, og jeg kunne ikke hjelpe med å snike av og til på hennes lepper. Jeg kunne ikke slutte å tenke på at jeg skulle røre de herlige leppene med meg. Fredag ​​avsluttet med mange smiler og et veldig høyt hjerte. [Les: 20 ting som setter en fyr på når han ser en jente]

Lørdag - Crescendo av min første kysshistorie

Jeg våknet tidlig på lørdag morgen med en start, alarmen hadde ikke rungt, men jeg trengte nakken ut av vinduet, og jeg kunne fortelle at dette skulle bli den beste dagen jeg noen gang hadde hatt. Jeg hadde et godt langt bad og brukte en god dose av pappaens eau-de-cologne.

Jeg møtte henne på den nærliggende iskremkammeret, etter å ha hatt noen tette barberinger med bilen. Hun så søt ut. Og hennes smil var fint! Jeg tok henne med til en av kinoene og vi så på en middelmådig film, sammen med masse popcorn og cola. Det var fortsatt tidlig, så hun sa at hun ønsket å handle.

Vi kjørte ned til noen få gater som var utmerket for shopping og gode kjøp. Da jeg så overhead, var solen på vestsiden av middagstid. Jeg kunne bokstavelig talt se mitt eget hjerte slå av brystet mitt! Noe skjedde med meg, og jeg følte meg veldig svak. Jeg hadde det bra, men plutselig ønsket jeg å kaste opp. Jeg håpet jeg kunne holde fast.

Hun syntes å ta det faktum at vi skulle kysse på mindre enn et par timer, ganske bra.Hun forhandlet seg ganske bra, og hun gjorde ikke svette eller oppfører seg på en måte som selv viste et snev av nervøsitet. En time senere, med massevis av vesker vi gikk til bilen. Jeg åpnet dørene, og vi satt inn. Hun holdt henne handbags nær føttene og så på meg. Jeg så tilbake i noen sekunder, og bare visste ikke hva jeg skulle si til henne. [Les: Perfekte ting å snakke om med datoen din]

Jeg følte meg varm og jeg kunne ikke hjelpe, men start tenningen og gå videre. Bare da visste jeg det. Hun hadde sett på meg med det rare utseendet. Hun ventet på meg å kysse henne!

Gosh, hvordan på jorden kan det være så lett for henne? Jeg kunne ikke forstå det!

Vi var femten minutter fra hennes sted, men på en eller annen måte kjørte føles som om det tok meg timer. Hun var humming til en popsang som spilte på høyttalerne. Jeg kunne ikke møte henne. Jeg kunne ikke slutte å tenke på hvordan jeg skulle kysse henne. Jeg var ganske sikker på at dampen skulle briste ut fra ørene mine hvis jeg så på henne.

Jeg konsentrert meg på veien for det som følte meg som evighet, og til slutt kom jeg til hennes sted. Jeg sier generelt farvel til henne et par hus for seg selv, fordi foreldrene hennes ikke er for kule med henne å gå ut alene med en fyr. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

Og så var det mitt første kyss!

Jeg trakk over til siden og slått av frontlysene. Det var forbi seks og gaten var ganske mørk. Jeg visste at det var nå eller aldri. Jeg måtte kysse henne. Og hun ventet! Hvorfor kunne hun ikke gjøre det første, tenkte jeg på meg selv. Hun smilte på meg og fortalte meg at hun hadde det bra. Jeg nikket bare, halsen min var tørr. Hun løftet sin store haug med poser og lagde den på fanget. Jeg sa ingenting. Jeg svømte veldig hardt nå. Hun lagde hånden på dørknappen og var ved å rive den opp. Jeg blurted outâ € |

â € œKan jeg kysse deg? â €

Jeg følte meg så svak og redd etter at jeg sa det. Visninger av pepper spray holdt kommer tilbake i tankene mine. Men da smilte hun bare og sa â € œSureâ € Â. Hun var virkelig en jente med få ord.

Jeg visste hva jeg måtte gjøre. Jeg hadde sett filmer som hadde kyssende scener i dem for å vite hvordan de skulle gjøre det. Jeg snudde seg mot henne og pakket min høyre hånd rundt henne så godt jeg kunne, og prøvde desperat å komme til en god posisjon for å kysse henne. Men hennes vesker holdt seg i veien.

Jeg beklager ikke å se nok filmer der kyssingen fant sted med handbags rundt. Et par øyeblikk senere panikket jeg. Jeg visste ikke hva som foregikk, jeg kunne ikke finne hennes lepper midt i alle disse handbagene. Jeg prøvde igjen, ikke flaks.

[Les: Forstå tanken til en altfor søt hyggelig fyr]

På en eller annen måte, med litt tussel med sine handbags og mye rustling og tåre av poser senere, fant jeg leppene på avstand og låste lepper med henne. Jeg kunne knapt bevege mine lepper, det var bare for mye avstand mellom oss. Hun satt tilbake og stirret ut av vinduet. Hun snudde seg for å møte meg, og med en veldig unenthusiastisk stemme sa hun: "Var det det?"

Det var vårt første kyss, vår siste kyss og vår siste dato. En uke senere dumpet hun meg. Jeg har ikke noe imot å miste jenta, jeg kom over det om noen dager. [Les: Stages of love for guys]

Men et sted på den gaten, i en søppel på førerens side av veien ligger all den maskuliniteten jeg hadde kjøpt i mine første 16 år av livet. Jeg har aldri vært i stand til å få det, men jeg er fortsatt sånn som å få det tilbake en dag.

[Les: En hjertevarmende søt ubetinget kjærlighetshistorie]

Forfatteren vil sterkt stemme til leserne at han er en bedre kisser nå, og har vært svært vellykket med sine andre første kysshistorier. Uansett hva du sier, Super Fella. Men vi setter pris på at du deler din delikate første kysshistorie likevel.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar