15 første tips for kvinner som egentlig ønsker å vinne ham over

Første datoer er viktige. Hvis du ødelegger det, kan du ødelegge sjansene dine til noe flott. Disse første datatipsene for kvinner vil hjelpe deg med å få tak i ham.

Vi vet alle hvor viktig første inntrykk er. Selv om vi alle har blitt fortalt om ikke å dømme for tidlig, kan vi bare ikke hjelpe det. Hvis en dato går dårlig, returnerer vi vanligvis aldri til den personen. Å vite noen gode første date tips for kvinner kan hjelpe deg å sikre at ting går jevnt og til din fordel.

Hvis du er utsatt for aldri å komme forbi den første datoen, vil du ha litt hjelp. Det er ikke noe galt med å trenge denne hjelpen heller. Mange kvinner bruker noen tips for å sikre at de får muligheten til å lande en fin mann.

Å være deg selv er det aller viktigste å huske

Selv med alle de tipsene du har til disposisjon, må du huske å være deg selv. Ikke skjul hvem du virkelig er. Den personen er ute med deg fordi de vil bli kjent med deg. Den virkelige du. Å forsøke å være noen andre, vil bare sørge for at du finner feil mann.

Fordi hvorfor vil du hente en flott fyr som ikke liker den virkelige du? Ved å være deg selv og være sann i forhold til hvem du er, øker du oddsen ved å lande deg selv en fyr som virkelig nyter deg for deg. [Les: 14 trinn for å være deg selv og begynn å elske livet]

Første date tips for kvinner som vil hjelpe natten gå jevnt

Noen ting kan fortsatt gå galt. Det er ok. Så lenge du følger disse tipsene, blir du mye bedre. Bare husk å fokusere på å ha en god tid og bli kjent med den andre personen også.

# 1 Har litt selvtillit. Tillit er super sexy. Du har sikkert hørt denne gangen, men det er en grunn. De som oser tillit trekker andre inn. Det er som en magnet. Derfor har du trygghet på datoen din bare for å hjelpe deg.

Men jeg vet hvor vanskelig det er å ha tillit når du er et nervøst vrak. Det beste du kan gjøre er falsk det til du gjør det. Du kan ikke føle deg veldig trygg, men selv om du late som om det begynner å bli naturlig. [Les: 16 måter å bygge selvtillit på og innse at du er verdt det]

# 2 Hold med dine meninger. Det er veldig enkelt for oss å endre våre meninger for å matche personen vi vil like oss. Men det er det verste å gjøre. Du vil ikke virke mer likable hvis du er enig med noe. I stedet vil du virke som om du ikke har ryggrad.

Vær ærlig med den personen. Hvis din mening ikke samsvarer med deres, si det uansett. Du vet aldri. De vil kanskje like at du holder deg til dine våpen, selv på første date.

# 3 Bruk noe som gjør at du føler deg bra. Legg merke til at dette ikke sier å ha på seg noe som gjør at du ser bra ut. Selvfølgelig vil du se bra ut for datoen din, men enda viktigere, bør du føle deg bra og komfortabel.

Ikke bruk en skinnkjole som renner opp. Du vil ikke være komfortabel, og den vil vise. Bruk et smigrende antrekk, men sørg for at det er noe du føler deg bra i. [Les: Hva skal jeg ha på en første date]

# 4 Vær oppmerksom. Ikke la tankene dine vandre. Nå er det på tide å være oppmerksom, slik at du faktisk kan delta i en god samtale. Mer enn noe, vil han se om de to er kompatible. Å være i stand til å holde en diskusjon og bidra til det bra, vil gjøre en stor forskjell.

# 5 Slapp av og nyt deg selv. Du er på en dato med noen du virkelig liker! Du burde ha det gøy. Slapp av og nyt hans selskap. Det er ikke nødvendig å være super nervøs. Du er på en dato. Han liker allerede klart deg. Chill out og ting vil gå mye jevnere.

# 6 Respekter deg selv og ikke stå for mindre. Viktigst av alt, respekterer du deg selv. Ikke la han disrespecte deg heller. Hold deg til høyere standarder og sørg for at du også føler deg trygg med ham. [Les: 14 hemmeligheter å respektere deg selv og realisere din verdi]

# 7 Hold deg unna telefonen. Det er ingen grunn til å være på telefonen din. Jo, hvis du vil vise ham noe morsomt, trekk det ut. Men hvis du er på telefonen og smser andre mennesker og ruller gjennom sosiale medier, ser det ut som det er galt, og du liker ikke å være der. Legg den vekk. Gjør ham hele fokuset ditt.

# 8 Ikke overshare. Det er flott å bli kjent med hverandre på et ganske dypt nivå på første date. Men du vil aldri slippe hele livshistorien din i en sittende. Først av alt bryr han seg ikke om ennå. For det andre, å vite hele din historie vil ikke hjelpe ham med å se om dere to har kjemi. Hold samtalen enkel.

# 9 Unngå å ha for mange alkoholholdige drikker. Ikke drikk for mye. Vennligst ikke drikk for mye. Det er et fryktelig utseende å bli full på første date. Ikke bare det, det vil også øke sannsynligheten for at du snakker om din ex eller hele livshistorien din. Hold den til to drinker, maks. De fleste sier tre, men hvis du er en lett, er to nok. [Les: 12 regler for dating etikette for den moderne kvinnen]

# 10 Flørt. Ikke vær redd for å være flørtende. Du vil ikke gå overbord og la ham tenke at du er lett og sleazy, men du vil heller ikke at han skal tro at du ikke er interessert. Vær litt flørtende. La din stygg side gjøre et utseende, bare ikke la det løpe showet.

# 11 Unngå å klage og ha en negativ holdning. Ingen liker noen som er altfor negative. Det er en veldig dårlig titt når du er på en første date. Du vil vise denne personen at du er fantastisk å være rundt, så de vil se deg mer, ikke sant? Så vær morsom og lyshjerte.

# 12 Snakk om dine lidenskaper. Noe som vil øke attraksjonen din med mye, er hvis du begynner å snakke om noe du er lidenskapelig om. Folk elsker lidenskapelige mennesker. Det betyr at hvis du går av med en tangent om noe du elsker, vil det vise. Det er også mye lettere for ham å tenke seg at han er lidenskapelig om ham hvis han ser din lidenskap for andre ting. [Les: 13 ting å snakke om med en fyr for å holde ham interessert]

# 13 Tillat deg å være betennende i en viss grad. Du kan røre ved ham og være intim uten å gå for langt. Vis ham du er interessert! Dette viser ikke bare at du har det bra, men det lindrer også noe av spenningen. Husk, han er også nervøs.

# 14 La seg fritt. Faktisk, le mye og le høyt. La ham se hvor morsomt du er. Hvis du tror han er morsom, så ler og fortell ham at han er. Det er ikke nødvendig å spille hardt for å få ham til å arbeide for å imponere deg. Hvis du virkelig liker ham og er virkelig imponert, vis den. [Les: 10 stykker dating råd for kvinner i 30-årene]

# 15 Fortell ham at du er nervøs. Fordi hvis du er, vil det vise uansett. I stedet for bare å virke ubehagelig og ubehagelig, gjør det til et kompliment. Fortell ham når han gjør deg nervøs. Du kan gjøre dette på en sjenert, bashful måte som faktisk kan få ham til å rødme.

Dette er perfekt for å få elefanten i rommet ut. Han kan til og med være like nervøs. Du kan binde over det faktum at du er begge nervøse vrak og det viser også hvordan du er i hverandre.

[Les: 18 registrerer datoen din, virkelig liker deg på den første datoen]

Det er greit å være nervøs på første datoer. Etter disse første datatipsene for kvinner vil det definitivt bidra til å berolige sansene dine, slik at han kan se den beste siden av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar