Første dato tips for menn

Innholdsfortegnelse:

Første dato tips for menn
Første dato tips for menn
Anonim

Vi ønsker alle at våre første datoer skal være perfekte. Men gjør du virkelig hvordan du imponerer en jente på en dato uten å overdrive den? Her er 8 tips for første datoer som alle skal vite for å få en vellykket første date.

Når du kobler deg på en første date med en nydelig jente, er det forståelig at du vil gå ut og vennligst henne, kanskje ved å vise henne at du er mannlig og kommandoen, eller ved å oppføre deg som en dørmatte.

Men det kan være noen ting som kan være overdone, og du kan bare få mulighet til å komme til neste dato.

Den Huggable Understanding Guy forteller deg hvor du skal tegne linjen mellom å gjøre de riktige tingene og overdrive dem. Her er noen tips for første datoer som kan hjelpe deg å gjøre forskjellen.

Tips for første datoer # 1 ER DU I KONTROLL?

Det er viktig å være i kontroll og ta de tøffe beslutningene, for eksempel å ringe servitøren, bestemme hvor du skal gå, etc. når du er med din dato.

Det er ikke lett når du får alt groggy og drool mens du stirrer på denne vakre kvinnen ved siden av deg.

Men det kan være ganger når oppførselen grenser uhøflighet og arroganse. Sverger, snapper fingrene for å ringe servitører og dårlig oppførsel er bare uakseptabelt. Så hvis du vil holde på håp om å få en ny dato, lær da å være høflig og mild, ikke bare med henne, men med alle rundt.

Tips for første datoer # 2 PRØV FOR HÅRT

Du har kanskje ventet siden du var i første klasse før begge dere kom sammen for denne datoen. Du har kanskje merket dette øyeblikket i din hemmelige dagbok og lagret den som en av de beste øyeblikkene i livet ditt. Men du vet hva? Hun trenger ikke å vite det!

Hun vurderer fortsatt og finner ut om hun har en god dato. Ikke ødelegge øyeblikket ved å droning på om hvor glad du er.

Hun vet at du er glad, men ikke blåse alt ut, hele tiden. Gjør henne lurer på om du har det bra. Ikke gi inn i jakten selv før det begynner!

Tips for første datoer # 3 VIS IKKE AV UAVHENGEN

Du elsker å henge ut og knytte sammen med vennens venner, og hver fredag i kalenderen din kan bli tildelt for å henge med guttene. Men å si det høyt på din første date kunne faktisk vise seg dårlig for deg.

Du kan kanskje tro at det viser uavhengighet og selvtillit, og at du også respekterer hennes plass og ikke kommer til å være en klossete kjæreste, men det fungerer faktisk ellers. Hun tror kanskje at livet ditt er for stivt.

Eller verre, det kan virke som om du prøver å sette grenseregler selv før dere begge blir jevne. Det er nesten som om du allerede pålegger henne en regel. Hva syntes du, at hun ville like det ?!

Husk alltid disse enkle tipsene for første datoer, og også disse tipsene om ting du aldri bør gjøre på en første date for å sørge for at du gir et varig inntrykk på din første date.

Populært emne