16 Førstids tips for gutter å sjarmere din dato!

Innholdsfortegnelse:

16 Førstids tips for gutter å sjarmere din dato!
16 Førstids tips for gutter å sjarmere din dato!

Video: 16 Førstids tips for gutter å sjarmere din dato!

Video: 16 Førstids tips for gutter å sjarmere din dato!
Video: 5 Best First Date Tips For Men 2023, September
Anonim

Hvis du vil sjarme og beundre jenta på aller første datoen, sørg for at du husker disse 16 enkle, men likevel svært viktige, første date tips for gutter.

En første date handler om å gjøre et perfekt inntrykk.

Og for jenta du liker, er den første datoen en enkel måte å finne ut om du er en sjarmerende og karismatisk fyr, eller bare en annen vanlig fyr.

Du har kanskje tatt deg tid til å vente på denne jenta, og du kan ha imponert henne nok til å likte deg for fyren du er.

Men alt dette teller ingenting hvis du ikke kan være en ekte mann og imponere jenta på din første virkelige dato sammen.

Tross alt er en første date den virkelige testen av en fyr som dating potensial.

[Les: 18 subtile tegn for å finne ut om jenta liker deg på din første date]

To første date tips som virkelig betyr noe

Førsteinntrykket betyr mye i det virkelige liv.

Og akkurat slik spiller en første date en stor rolle i å sjarmerende en jente og gir et godt inntrykk hvis du prøver å woo henne.

[Les: 15 ting hver jente ser etter i en fyr å falle for ham]

For noen gutter blir det en god dato naturlig. Men selv om du ikke er naturlig når det gjelder sjarmerende kvinner, vær ikke redd.

Det er bare et par nøkkelregler bak å gjøre et godt førsteinntrykk på en første date.

# 1 Slapp av. For det første, lær å slappe av når du er på datoen. Datoen din vil imponere deg like mye som du vil imponere henne.

Så i stedet for å oppføre seg som om du går inn i en tapende kamp, mister du nervøsiteten og prøver å ha en fin tid i stedet.

# 2 Konversjon. Og for det andre, vær en god conversationalist. Ingen liker en fyr som ikke snakker, ikke engang din egen fyrvenner.

Hvis du ikke er en god conversationalist, vær oppmerksom på noen poengter for å snakke om i løpet av datoen. Så snart du føler deg mer komfortabel i løpet av datoen, kan du slappe av og kommunisere bedre med hverandre. [Les: Hvordan kikke rundt og velg interessante ting å snakke om på en dato]

16 første dages tips for gutta å sjarme en jente uten problemer

Datoer er et sjansespill. Noen ganger jobber de og noen ganger gjør de det ikke. Men hvis du vil sørge for at din første date er perfekt, er det 16 viktige tips for første gang for gutta som kan gjøre hele forskjellen mellom en drømmende første date og en tapt sak.

# 1 Velg riktig sted. Vanligvis er det fyren som plukker stedet. Så sørg for at du velger et sted som føles romantisk. Det skal være folk rundt, men likevel, det burde føles isolert og privat. Hvis det er en ettermiddag dato, skaper en innstilling med grønt en perfekt berøring av romantikk. Og hvis det er en kveldsdate, slår ingenting varmt lys som lys for å skape en perfekt setting. [Les: 15 tips for å huske å planlegge den perfekte første datoen og imponere henne]

# 2 Ikke vær sen. Punktlighet betyr mye på en første date, spesielt når du er fyren. Hvis du ikke plukker henne opp, kom du til stedet til tiden slik at du kan komme fram for henne. Hun ville føle seg mer avslappet og komfortabel når hun går inn og vet at du allerede er på den dagen som venter på henne.

# 3 Planlegg noe fint, og la henne få vite mesteparten av planene dine. Ikke la din dato stå i mørket mens du planlegger kvelden med henne. Fortell henne om hva du har i tankene, så hun kan være forberedt på anledningen.

En perfekt måte å planlegge en god dato på er å gjøre kvelden føles mer begivenhetsrik ved å gå til mer enn bare ett sted. For å vite mer om denne ideen, les Top 50 første date ideer og kombinasjoner for å wow jenta på din første date!

# 4 Vis din beskyttende strikke. En viktig første date tips som de fleste gutta glemmer er denne. Du trenger ikke å vente på flere datoer før de begge deler utelukkende for å få jenta til å føle seg som en prinsesse. Ta vare på henne og få henne til å føle at hun kan stole på deg når du er i nærheten. [Les: 12 Prins Sjarmerende trekk som gjør jenter swoon!]

# 5 kle deg for datoen. En jente tar mer enn en time å kle seg og se bra ut på datoen, bare for å imponere deg og se bra ut for deg. Tror du ikke du trenger å gjengjelde den favoritten for henne? Å kle seg i noe rent og skarpt er det minste du kan gjøre for å få jenta til å føle seg respektert på datoen. Og hun vil definitivt være imponert over at du har gjort en innsats for å se fint ut for henne også.

# 6 Forfør henne med duften. Luktende bra på en første date har definitivt mye fordeler. Hver gang du går nær henne for å si noe, vil hun få et snev av din mannlige duft. Og så lenge det lukter bra på deg, vil det sikkert gi et godt inntrykk på henne også. [Les: En idiotsikker guide for å lage en jente på første date]

# 7 Hygiene. Hvis du vil sjarme jenta på din dato, vær nøye med hygienen din, og det inkluderer ansiktshår, negler og pusten din. Dårlig ånde er et komplett ikke-nei, og kan ødelegge datoen før du selv innser det. Pop i et pustemynt eller en tyggegummi før du går inn i datoen.

# 8 Bragging. Mange gutter antar at bragging om jobben eller deres raffinerte smak i biler eller scotch ville imponere en jente på kort tid. Men i motsetning til populær tro er bragging en av de største svingene for kvinner. [Les: De 10 største dating turn offs for jenter]

Hvis du virkelig vil sette deg der ute og la henne få vite hvor fantastisk du er, snakk om deg selv uten å komme over som en arrogant braggart. Lytt til hennes synspunkt, spør henne om sine egne prestasjoner og hennes arbeidslinje, og når øyeblikket kommer for deg å snakke om dine prestasjoner, utarbeide bare på noe hvis hun ber deg om å fortelle henne mer om det. Ved å gjøre dette, vil du ikke bare komme så interessant ut, du vil også se klasserier.

# 9 Ikke bli full. Noen ganger er det lett å bli båret og ha en drink for mange uten å innse det. Dette er spesielt sannsynlig hvis du er nervøs eller overexcited å være med en slik fantastisk jente. Hvis du ender opp med tips og innser det, vil du ende opp med å bli panikk eller bli distrahert fordi du vil være for fokusert på å prøve å late som om du ikke er full. Sikrere innsats Bare ikke ha mer enn et par drinker, spesielt hvis du har dem på klippene. [Les: 20 gode måter å perfeksjonere din første date samtale og imponere henne!]

# 10 Ikke skjær synspunktet ditt ned i halsen. Du har kanskje bestemt deg for noen ting for å gjøre den kvelden, eller du vil kanskje ha datoen din for å prøve en bestemt tallerken på restauranten. Lag et forslag til det til din dato, og du vil virke som en fin fyr. Men hvis du prøver å tvinge henne til å gjøre noe eller prøve noe, så er det ganske enkelt irriterende.

Hvis din date føles som om du tvinger synspunktet ditt eller forsøker å få henne til å gjøre noe, ville hun definitivt føle seg ubehagelig om det som kunne ødelegge sjansene for å ha en andre date med henne. [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date og ikke engang vet det!]

# 11 Få tipset. Du kan nyte deg selv på datoen, men hold øye med datoen din kroppsspråk også. Ser hun ut til å være med deg? Når du snakker om noe, virker hun virkelig interessert i det? Hvis datoen begynner å se deg rundt, virker distrahert, eller spør deg ikke om å utdype noe du sier, få hint og snakk om noe annet.

Datoen din trenger ikke nødvendigvis å like alt du sier. Og så kult og dårlig som du tror samtalene dine om robotikk eller raske biler kan være, sjansene er, datoen bryr seg ikke om dem. Hvis du vil at din date skal gå bra, hold øye med skiltene og ta et hint når hun gir deg en!

Selvfølgelig trenger du ikke alltid å snakke bare om hva hun liker. For å få den perfekte datoen, prøv å finne ting til felles, slik at dere begge kan ha det hyggelig å snakke om felles interesser. [Les: Hvordan la en jente le og like deg umiddelbart på en første date]

# 12 Din tillit betyr noe. Tillit er egentlig en av de mest positive egenskapene hos en mann. Av alle de første tipsene som betyr noe, hvis du ikke kan drive tillit gjennom din holdning og holdning, kjemper du allerede en taper kamp. Sitt opp rett, snakk med en fast stemme, og utøve tillit til alt du gjør. Hva er en enkel måte å bygge selvtillit på? Lær å elske og respektere deg selv, og selvtillit vil følge. [Les: Hvordan elske deg selv og vær tryggere]

# 13 Se hva du snakker. Ikke bli båret bort og bli fanget med foten i munnen din. Det er alltid bedre å være trygg enn beklager på en første date. Vær forsiktig og unngå å snakke om ting som kan få henne til å føle seg ubehagelig. Unngå å snakke om foreldre, exes, forventninger fra potensielle partnere, og alt annet som kan få jenta til å cringe eller føle seg vanskelig.

Så hvordan definerer du et vanskelig spørsmål? Spør deg selv hva slags spørsmål du føler deg ubehagelig blir spurt når du er på en dato. Og sørg for at du unngår å stille disse svært spørsmålene. [Les: 40 perfekte første date spørsmål som vil gjøre henne åpne opp raskere for deg]

# 14 Behandle henne som en dame. Vise ridderlighet er en av de enkleste måtene å valse deg inn i en kvinnes hjerte. Hver jente liker å bli bortskjemt og tatt vare på, i hvert fall når hun er på en date med en fyr som prøver å imponere henne. [Les: Hvordan være ridderlig rundt jenta på en date]

# 15 Sjarm henne og kompliment henne. Smiger jobber alltid underverk på en dato. Nå trenger du ikke alltid å lyve for å imponere en jente. I stedet snakk om ting du liker om henne. Hvis det er noe om din date som fascinerer deg, kompliment henne om det.

Og et tips å huske her, sørg for at du komplimenterer datoen din på deg så snart du ser henne. Hun har brukt en ganske lang tid på å bestemme seg for den perfekte kjole til anledningen, og hun ville føle seg litt skuffet hvis du ikke har noe godt å si om det! [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 16 Farvel kysset. Dette er noe alle gutta ser frem til mest under en date, farvel eller godnatts kyss. Men ikke tving et kyss når det ikke er tilgjengelig for deg. Noen ganger kan en jente ikke være klar til å kysse deg farvel og andre ganger kan hun være for vanskelig å starte det.

Så hvordan går det med det? Vel, bare kyss kinnet hennes sakte og sov i omtrent et sekund, og gå sakte tilbake. Hvis øynene hennes fortsatt er stengt, eller hun fortsatt er veldig nær ansiktet ditt, selv etter at du går tilbake, er det et godt tegn på at hun vil at du skal kysse henne på leppene hennes. [Les: 10 flørtende tips for å vekke en jente og få henne til å kysse deg på datoen]

På den annen side, hvis hun rygger seg raskt eller går i en samtale, er det et klart tegn på at hun ikke er klar for det kysset ennå. Men ikke miste hjerte, så lenge du har brukt disse førstedagstipsene, er det en veldig god sjanse for at en andre dato er rett rundt hjørnet. Og kysset du venter på, vel, det vil ikke være for langt unna!

[Les: 12 ideer til å planlegge en ny dato hun vil elske!]

Hvis du tenker på det, er det små detaljer som ikke er for vanskelig å følge. Og de er veldig enkle å bruke på en dato. Så neste gang du planlegger en dato, behold disse 16 første datatipsene for gutta i tankene. De vil definitivt ikke la deg ned!

Anbefalt: