20 måter å perfeksere din første datasamtale

Innholdsfortegnelse:

20 måter å perfeksere din første datasamtale - FLøRTE-SLENGER 2023
20 måter å perfeksere din første datasamtale - FLøRTE-SLENGER 2023
Anonim

Vil du imponere datoen din innen de første minuttene av møtet? Bruk disse 20 perfekte første date samtale tips for å gjøre akkurat det og mer!

Hva gjør en samtale hyggelig?

Og hva gjør det til en boring?

Når det gjelder første datoer, er det ingenting som kan imponere datoen bedre enn de første minuttene av sjarmerende samtale.

Den perfekte første date samtale forretter kan gjøre eller ødelegge din første date, og oftere enn ikke, kan du ikke engang innse det.

[Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date uten å innse det!]

Slik fullfører du din første date samtale

En første date hjelper deg med å dømme personen du møter, og vurdere dem som et datapotensial på lang sikt.

Det er noen få mennesker som alltid finner det veldig enkelt å imponere alle sine datoer, hele tiden.

På den annen side er det noen andre mennesker som alltid ser ut til å mislykkes i å gjøre et godt førsteinntrykk, uansett hvor hardt de prøver.

Noen gang lurt på hva det tar å imponere noen innen de første minuttene?

[Les: De perfekte tingene å snakke om innen de første minuttene av datoen]

20 første date samtale tips for å sjarmere din dato

Imponere en dato tar mer enn bare ord. Måten du oppfører deg på og behandler personen du er med på en dato, kan også spille en stor rolle.

Bruk disse 20 måtene for å bedre samtalen din, og du vil definitivt la din date føles varm og glad.

# 1 Start datoen godt. Velg et datapunkt som dere begge vil, og sørg for at du kommer fram til tiden. Vær varm og høflig mens du snakker, og sørg for at du adresserer datoen etter navnet et par ganger i løpet av de første ti minuttene for å få datoen til å føle seg personlig. [Les: 15 ting du definitivt må gjøre på en dato for å gjøre det perfekt]

# 2 Smil. Smilende er en fin måte å kutte ut av den første datoen. Smil ofte, og din dato vil føles mer avslappet og komfortabel rundt deg umiddelbart.

# 3 Som din dato. Hvis du er ivrig etter å møte deg dato eller er spent på å se dem, sørg for at den viser. Føl deg positiv om datoen, og personen du møter vil føle deg positiv også. Husk at positiv energi alltid tiltrekker positiv energi.

# 4 Husk dine oppførsel. Behandle datoen med respekt og husk å være høflig og snill i løpet av dagen. Det er helt akseptabelt å gå opp eller slippe opp en gang i mellom, bare så lenge du rykker ulykken av med en latter i stedet for å virke nervøs eller vanskelig. Faktisk kan en dumt glidning faktisk gjøre kvelden morsommere og minneverdigere. [Les: 12 viktige datingsregler for stilige menn og kvinner]

# 5 Ting å snakke om. Under den første samtalen, unngå å spørre om deres tidligere forhold eller deres fremtidige planer. Begge dere er ikke datert ennå, så spør spørsmål som er for personlige for tidlig inn i datoen, kan få deg til å virke nosete eller påtrengende.

Still de riktige spørsmålene skjønt, og datoen din vil åpne opp for deg og kan til og med falle for deg før slutten av datoen. [Les: 40 perfekte første date spørsmål for å varme opp datoen din]

# 6 Flattere i moderasjon. Vær sjenerøs med dine komplimenter. Når du setter pris på innsatsen din dato tok for å kle seg og se bra ut for deg, ville de varme opp bedre mot deg. Men lær alltid å være ekte om komplimenter, uten å gå over bord eller altfor personlig.

# 7 Positive ord. Vær positiv når du møter din dato og bruk positive ord i løpet av datoen. Se deg rundt i restauranten og fortell datoen din hva du liker om stedet, eller fortell datoen hvor glad du skal tilbringe tid med dem. Når du ser den positive siden i alt rundt deg, vil din optimisme få deg til å virke mer attraktiv.

# 8 Vanlige grunner. Mens du snakker med datoen din, kan du prøve å finne noe du liker eller misliker i løpet av de første femten minuttene. Tispe om noe dere begge hater, eller snakk spennende om noe dere begge elsker. Å finne lidenskapelig felles grunn vil hjelpe dere begge til å innse hvor vanlig både dine liker og misliker er. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 9 Berør riktig. Legg hånden på bordet og lene deg mot datoen din nesten hele dagen. Det er et subtilt tegn på at du prøver å komme nærmere dem. Hvis din dato liker deg tilbake, kan de også lene seg fremover mens du snakker med deg.

Med mindre datoen hviler på eller prøver å komme nærmere deg, unngå å komme ut og røre dem unødvendig. Men hvis datoen din leter seg mot deg nå og da, legg håndflaten din på håndflaten av og til mens du prøver å understreke et punkt. Det er den perfekte måten å starte spillet med beroligende flørting. [Les: Den subtile kunsten å diskret flørt ved berøring]

# 10 Øyekontakt. Hvis du har det bra med din date, kan du ikke hjelpe, men åpne øynene dine med spenning. Mens du snakker med datoen din, hold et sterkt blikk og nikker uformelt når de sier noe. Det viser at du er helt fokusert på dem, og blir ikke distrahert i løpet av datoen.

# 11 Kroppsspråk. Vær oppmerksom på kroppen din når du sitter over bordet eller ved siden av datoen din. Ikke fidget eller rock kroppen din frem og tilbake, og nikk ikke hodet ditt for alltid som om du har en fjær for nakken din.Sett deg tilbake komfortabelt og beveg deg grasiøst, enten du går bort fra bordet eller når du kommer over bordet. [Les: 10 måter å være mer grasiøs og elegant på en date]

# 12 Vær avgjørende. Obsessivitet er et klart avslag for alle. Det kan være søt nå og da, men på en første dato tar det for lang tid å bestille mat, bestemme vinen eller tenke høyt om hva man skal bestille i flere minutter, et klart tegn på irritasjon. [Les: Topp 10 største sving for alle jenter på en dato]

# 13 Snakk tydelig. En kvinnes stemme er naturlig høyere pitched enn en mann, men uavhengig av kjønn, ikke høy eller brash. Snakk jevnt og tydelig på en avslappet måte uten å mumle. Jo mykere du snakker, desto roligere og mer avslappet vil datoen din føle deg. Og en behagelig myk stemme vil få deg til å virke romantisk og omsorgsfull.

# 14 Se reaksjonene. Hold øye med datoen din. Du kan anta at du har en interessant samtale, men datoen din kan føle deg ellers. Hvis din dato ser ut til å se deg rundt i rommet, blander føttene dine, stirrer blankt på deg eller på noen måte distrahert, snakk om noe annet, eller vikle opp uttalelsen raskt og diskret, le det ubehagelig og bruk tidsprøvd linje. œJeg snakker for mye, hvorfor sier du ikke noe til meg? â € |?

# 15 Gesticulate. Gester er en fin måte å vise spenningen i en samtale. Og de trekker også subtly personen du har en samtale med rett inn i samtalen. Bare unngå å være altfor dramatisk mens du svinger hendene rundt, skjønt, og begrenser håndbevegelsene til innen en halv meter på hver side av kroppen din i løpet av den første datoen.

# 16 Don? T hog samtalen. Ikke avbryt eller snakk om det samme emnet, med mindre datoen din legger til synspunkt om det samme emnet ofte. Hold setningene dine kort, så datoen din kommer til å svare eller legge til et eget synspunkt ofte. Jo kortere linjene * rundt et minutt på en strekning er godt nok med mindre du forteller en anekdote *, jo mer interaktiv vil kvelden føle seg. [Les: 20 sikre tegn på tiltrekning i en første samtale]

# 17 Uenig respekt. I hver samtale er det nødvendig å være forskjeller i meninger. Hvis din dato er uenig i noe, prøver du ikke å bevise et poeng med en knust knyttneve på bordet. La deg om det, uttrykk visningen din lyst og prøv å styre samtalen i en annen retning. Og hvis uenigheten varer i over et minutt, har du allerede tatt det for langt.

# 18 Ikke vær redd for stillhet. Hvis du føler deg komfortabel i stedet for å føle deg vanskelig i et stille øyeblikk, vil din date føles avslappet også. Bare smil og se deg rundt, eller kom tilbake for å fullføre ditt måltid i stedet for å mumle nervøst bare for å fylle hullene i samtalen. Du må huske at stillheten også er en del av samtalen.

# 19 Tør og vær leken. En lekfull natur er en av de mest attraktive egenskapene hos en person, spesielt på en dato. La, dele en morsom opplevelse i livet, og vær ikke redd for å le av deg nå og da. En god sans for humor kan definitivt hjelpe deg med å imponere på datoen din under din første date samtale og gjøre kvelden mer morsomt og interessant. [Les: Hvordan være morsom og få din date til å elske din bedrift]

# 20 Slutt datoen vel. Å avslutte datoen hjertelig og minneverdig er like viktig som de første minuttene av datoen. Så lenge du avslutter kvelden på en minneverdig måte, vil du la din date tenke kjærlig av deg.

Bytt hyggelig, mens du klemmer eller kysser farvel, og fortell datoen hvor fantastisk datoen din var, og at du vil elske å se dem igjen en gang snart. [Les: Hvordan avslutte en dato â € "den gode, dårlige og stygge veien]

En romantisk eller minneverdig kveld er ikke skapt ut av tynn luft. Det er opprettet gjennom samtalene du har, og de minneverdige øyeblikkene du lager med hverandre.

[Les: 13 fysiske tiltrekningstips for å få deg til å se seg varmere på din dato]

Neste gang du er på en dato med en spesiell person du vil imponere, bruk disse 20 første datatale-tipsene, og du vil kunne lage en kveld som er romantisk, morsom og absolutt minneverdig.

Populært emne