Finne Second Love: En leksjon på håp

Første gang du opplever hjertesorg, kan du føle deg håpløs om å finne den igjen. Din andre kjærlighet lærer deg imidlertid å ha håp. Av Danielle Anne Suleik

Den gjennomsnittlige personen blir forelsket fire ganger i livet. Mange vil attestere at de viktigste forekomstene er de første og de siste. Det folk som ikke klarer å innse, er at andre gang er like viktig, fordi dette er når smerten og tapet du følte første gang, begynner å gi mening.

Din første kjærlighet

Læring er en viktig del av veksten, spesielt når det gjelder relasjoner. Din første kjærlighet er din første leksjon. Dette er når du begynner å innse hva som kreves for å være i full harmoni med en annen person. Det kan også være når du begynner å lære å elske andre enn deg selv.

I en viss alder begynner vi å utvikle relasjoner med mennesker som ikke er vår familie. Vi begynner å lage vennskap selv i ung alder. Når vi blir eldre møter vi noen som får oss til å se verden gjennom et annet perspektiv. Du våkner en dag og begynner å tenke på den personen og spør, "Hva gjør de nå? Jeg burde gå og se og se.â € Â

Din første kjærlighet er den personen som introduserer deg til konseptet om å omsorg for noen på en romantisk måte. Den følelsen er noe du ikke kan definere ennå. Men det gode ved å bli forelsket for første gang er at uansett hvor ubeskrivelig det er, det gjør deg glad.

Noen ganger kan en person lykkes i sin første forgang til romantikk, men ofte opplever de fleste noen tilbakeslag. Du kan ende opp med å miste din første kjærlighet, men det er ikke så ille som det virker. Å miste noen gjør deg sårbar, men det gjør deg også sterkere. Når det skjer, gir du plass til en ny kjærlighet for å komme deg. [Les: Hvordan komme over din første kjærlighet med et lykkelig minne]

Din andre kjærlighet

Din andre kjærlighet fullfører leksjonene du kanskje har lært av din første kjærlighetsopplevelse. Denne personen er neste skritt i din reise for kjærlighet. På dette punktet må du lage to valg. Skal du gjøre de samme feilene eller skal du rette feilene?

Det er lett å anta at du kan håndtere et nytt forhold perfekt, fordi du lærte mye fra det siste. Det er ikke helt sant. Det beste du kan gjøre i et nytt forhold er å bruke det du lærte fra sist, for å avstå fra å få de samme resultatene.

Du kan fortelle deg selv at du ikke vil gjøre de samme feilene, men det er ikke sikkert. Dette gjelder spesielt når du ikke har inspisert deg selv og din tidligere erfaring. Lærte du virkelig fra det første hjerteslaget? Eller håper du bare at dating en annen person vil ikke produsere den samme situasjonen som forrige gang?

Dette er det som gjør oppleve kjærlighet for andre gang så viktig. Enten du lykkes eller ikke, er dette når du begynner å bruke leksjonene du lærte av ditt første forhold. Hvis du blir skadet igjen, vil det ikke være like vondt som det var siste gang. Hvis det samme skjedde, vil du ikke bli så ødelagt at du vil angre på å starte prosessen igjen fremover.

Dette er fordi du har blitt desensibilisert til realiteten i relasjoner. Du vet hvordan det går. Du vet hvordan det slutter. Viktigst, vet du endelig at det alltid er en mulighet for at det kan begynne igjen.

Hva er så bra med din andre kjærlighet?

Du kan ikke hevde en person den andre kjærligheten til livet ditt hvis du ikke elsker dem mer enn din første. Skjønnheten med å finne kjærlighet igjen er at det er uendelig bedre enn det siste. Følelsen forsterkes, fordi du vet at ingen andre kan fremkalle de samme følelsene i deg. Uansett kjærlighet du føler for noen nye er den største du vil føle deg for alle i det øyeblikket. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Hvis det viser seg at du ikke elsker dem så mye som du håpet, betyr det bare at du trenger tid til å begynne å føle den måten. Når det skjer, vil du se forskjellen, for det meste fordi det ikke er akkurat som første gang du ble forelsket. Så hva er fordelene med å bli forelsket andre gang?

# 1 Opplever noe nytt. Det er mulig at du kanskje går gjennom de samme datingsritualene som du opplevde med din første kjærlighet, men det blir et annet eventyr etter. Du er en annen person med forskjellige livserfaringer og en annen personlighet. Livet blir plutselig mer interessant fordi du ikke har noen anelse om hva som er i butikken for deg. Det er det du får med din andre kjærlighet og din tredje, og din fjerde, og til og med den siste. Hver dag er et nytt eventyr når du er forelsket.

# 2 Gjør ikke nøyaktig samme feil. Selv om noen mennesker pleier å gjøre de samme tingene igjen og igjen med sine relasjoner, har du nå fremsynet for ikke å la det skje. Hvis det noen gang skjer - det vil si at partneren din lurte eller du ikke kommuniserer veldig bra - du vet nå hvordan du skal håndtere det. Du kan til og med være intuitiv nok til å finne noen nye som ikke vil gjøre de samme feilene som din siste partner gjorde.

# 3 Smerte blir plutselig lettere å bære. Alle relasjoner går gjennom forsøkstider. Dette er det som gjør par sterkere. Det kan være noe lite eller det kan være noe signifikant. Uansett blir din reaksjon på smertefulle opplevelser mindre ødeleggende, fordi du lærte å håndtere dine følelser bedre.Tap er noe som aldri er lett å bære, men å komme over det blir så mye lettere fordi du allerede har gjort det før. [Les: Lære å elske igjen etter å ha blitt skadet]

# 4 Du setter pris på glade minner mer. Når du var med din første kjærlighet, virket alt som det beste i verden, fordi det var nytt for deg. Skjønnheten med å oppleve dette med din nye eller andre kjærlighet er at du har større forståelse for de gode øyeblikkene du deler. Når du har opplevd å miste en person som fikk deg til å føle deg ekstatisk om livet, begynner du å kreve den følelsen. Når det endelig kommer igjen, vet du at erfaringer som dette bør bli verdsatt.

# 5 Du skjønner at noe bedre alltid kommer med. Å få hjertet ditt ødelagt første gang kan virke som det verste som kunne skje med deg på det tidspunktet. Når du finner noen nye til å elske igjen, begynner du å se at ingenting er noe så dyster som det virker. Du oppdager bevis på at det å finne lykke med en annen person ikke er noe som skjer bare en gang i livet ditt. Det skjer igjen og igjen, til du finner personen som kan gjøre deg glad for resten av livet ditt.

[Les: 15 tegn på at din andre kjærlighet kan være en gjenoppretting]

For alle dere første gangs elskere og for alle de menneskene som har brutt hjertene deres for første gang, er det ikke slutten på kjærlighetslivene dine. Det er bare begynnelsen på et nytt kapittel med en ny karakter som kan vise deg mer takknemlighet, mer hengivenhet og mer kjærlighet enn den første.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar