Finne fred: Hvordan berolige ditt sinn og gjøre fred en sinnstilstand

Gårsdagens religion er dagens selvhjelpsbok eller TED-snakk, men vi søker fortsatt. Så hvorfor er det å finne fred så vanskelig og unnvikende for oss?

Å finne fred er en ting, men å finne fred i den moderne verden er en annen historie. Vi vet alle at verden ikke er den samme som den en gang var. Det fortsetter å forvandle seg til noe langt mer enn den komforten vår kjennskap kan håndtere.

Etter hvert som samfunnet utvikler seg, så gjør stressorene: overbelastning av informasjon, endring av samfunnsnormer som går i generasjoner, den fryktede overgangen til voksenlivet, og den eksistensielle krisen som gir oss jabet nå og da. På grunn av disse forholdene, hvordan håndterer noen med alle disse og fortsatt fortsetter å fungere ordentlig i sitt daglige liv? Enkel. Gjør fred en sinnstilstand.

Gjør indre fred virkelig en forskjell?

Kort svar er ja. Alle opplever det ene øyeblikket der vi bare ønsker å komme vekk fra alt. Bare få ting over, uansett hva utfallet vil være. Hvorfor? Fordi vi ikke vil ha permanent stress i livet vårt. Ingen ønsker følelsen av å bli strukket for tynn fra alle sider.

Noen vil si at "alt liv er en vei med utfordringer", eller at det å finne fred, er rett og slett unnslippe virkeligheten. Den første er sant. Det er derfor vi trenger å ha en kort pause hver nå og da. Som for andre, egentlig ikke. Derfor må du være oppmerksom på å finne den indre fred. [Les: Hvordan stoppe overthinking - 11 strategier for mer fred]

Å finne fred gjør at du får tak i problemer bedre - akkurat som vi ikke kan fungere fysisk uten riktig hvile eller næring, forverres vår mentale tilstand hvis vi lever i en konstant tilstand av stress. Derfor er det viktig å finne fred i øyeblikk av stress for å løse de problemene som forårsaker stress.

Å lære å finne fred gir deg karakter - For å være nøyaktig, åpner den verdenssyn og perspektiv. Å lære å finne fred gjør deg moden og mer motstandsdyktig mot stress. Det betyr at problemer du har behandlet før, blir enklere å håndtere og ikke forårsaker samme mengde stress.

Å lære å finne fred gjør deg til en lykkeligere person - til slutt kokes det hele til et lykkeligere liv. Hvis du klarer å lære å finne din indre fred, vil du bli både fysisk og mentalt hunnet av dine erfaringer, og du vil ha en tendens til å se ting optimistisk. [Les: Slik blir du glad igjen: 20 måter å trekke lykke innfra]

Finne fred midt i kaoset

# 1 Husk et minne hvor du følte deg helt i fred. Dette blir ditt referanseindeks. Tross alt har folk forskjellige preferanser og definisjoner for en tilstand av fred. Noen husker en ferie i en fjern øy, andre forholder seg til en natt på et fjell under stjernene, og andre vil si at de finner travle kaffebarer fredelige. For noen er det bare å være alene i deres rom om natten.

Å vite den nøyaktige situasjonen der du følte deg mest fredelig, hjelper deg med å finne den rette situasjonen for å sette deg inn når stresset sparker inn.

# 2 Identifisering av stressorene. Er det løsbart? Eller et nagging personlig problem? Hvis din store stressor er et problem som kan løses, jobber du med å løse problemet i stedet for å bekymre deg for det. Visst, det vil være ubehagelig, men når du har eliminert hovedkilden til stress, jo raskere blir du i fred. [Les: 14 veldig raske stressbustere å lade opp tankene dine]

# 3 Reduser stressorene. Vi opplever alle stress på forskjellige nivåer på forskjellige tidspunkter. Det er den daglige stressen fra jobb eller husholdning og sesongmessige anfall av økt stress som følge av store livshendelser.

Tenk på deg selv som å ha en "stressmåler" der du når et punkt der du ikke kan håndtere alt på samme tid lenger. Når dette skjer, lær å kutte deg av ting eller til og med folk som forårsaker stress. Når dette skjer, ville det være lettere å finne fred.

# 4 Koble fra. Ta deg tid til å slå av fra internett, telefonen din og nyhetene. Vi er alle kjent med de dårlige vibene vi får fra å se online innlegg fra negative folk både berømte og de som er nær oss.

Det er også falske nyheter som sprer løgner og feilinformasjon, uansvarlige verdensledere, død og ødeleggelse. Ja, Internett kan være et fryktelig sted, så ta deg tid til å avverge øynene dine fra disse. [Les: Positive vibber - 17 måter å umiddelbart motta positiv energi i livet ditt]

# 5 Ta litt "meg tid". "Me Time" spenderer tid på å gjøre noe du liker alene uten forstyrrelser fra omverdenen. Det kan være noe så enkelt som å lese i roen på rommet ditt eller vandre og sette pris på det flotte ute.

Når du tar litt tid fra din daglige stress, slår du ut støyen du trenger for å huse inne i hodet ditt, slik at positive tanker sirkulerer fritt, og gir deg fred. [Les: 8 måter å få din "meg tid" midt i en hektisk tidsplan)

# 6 Hold deg unna negative mennesker. Det er et faktum at vi samhandler med alle slags mennesker hver dag. Mens vi holder oss til de vi foretrekker å være sammen med, er det øyeblikk når vi står fast for å håndtere de ubehagelige slagene som aldri unnlater å ødelegge dagen din. Betal dem ikke noe sinn og gå bort fra negativiteten deres. [Les: 12 måter å stoppe negative mennesker fra å sappe energien din]

# 7 Ta deg tid og ta det sakte. Når vi er opptatt, må alt gjøres på presis tid og på plan.Vi blir så fast i en tidsramme det er øyeblikk vi ikke klarer å sette pris på de vakre tingene rundt oss.

Noen ganger er veien å finne fred ta ting i et lavere tempo. For eksempel, i stedet for å skynde seg på jobb, våkner du tidlig for å ta en fin lang tur, eller kanskje ta lunsj ute i parken i stedet for et crammed kontorkafeteria.

# 8 Lytt til avslappende musikk. Tid til å følge den langsomme jazz og ambient musikk på streamingtjenesten. Avslappende musikk eller langsom musikk generelt bidrar til en fredelig sinnstilstand ved å synkronisere hjertefrekvensen og pusten din med sin takt. I tillegg vil det ikke skade dine ører. [Les: Hvordan fokusere på deg selv - 17 måter å lage ditt eget solskinn på]

# 9 Fullfør dine uferdige oppgaver. Noen ganger er stress bare aggregert angst fra å være oversvømt med ting som ikke er ferdige. Å fullføre alle disse kan ikke gi deg absolutt fred, men det lindrer byrden for å gjøre det mulig for deg å håndtere større utfordringer.

* Lag en sjekkliste - Legg opp alle de tingene du trenger, selv de enkleste. * Prioriter - Merk hvert element om det er høy eller lav prioritet slik at du får en ide om hvor du skal begynne. * Arbeid deg gjennom listen - Begynn med å fullføre de enkle først. Deretter jobber du med de harde. Å se en sjekkliste med mange elementer krysset ut, er veldig tilfredsstillende. [Les: Slutte å være lat - Hvordan konfrontere og overvinne unnskyldningene dine]

# 10 Meditere. Meditasjon er praksis for å oppnå en endret sinnstilstand der du er i fred og i full bevissthet om ditt fysiske og mentale vesen. Det er mange tilnærminger til dette og lærer riktig meditasjon gir deg det lille stykket stille fra kaoset. [Les: Hvordan ikke å være nervøs: 18 rolige måter å eliminere nerver umiddelbart]

# 11 Prøv et isolasjonskammer. Isolasjonskamre kommer i to typer: det stille rommet akustisk konstruert for å redusere ekstern støy og flotasjonstanken akkurat som du så i Stranger Ting. Hva disse forutsetningene gjør er å gi brukeren et kontrollert miljø som bidrar til en fredelig sinnstilstand.

[Les: Hvordan gjøre deg glad - 20 vaner med utrolig glade mennesker]

Å finne fred er en sinnstilstand. Det er også viktig for vårt velvære. Mens hver dag er en kamp med stress, problemer og ansvar, bør vi alltid få et øyeblikk til å lade opp og gjenopprette fra alt psykisk press.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar