Gjennomgang: Finne Nemo Undersea Adventure Gym

Undervannsverdenen til Nemo kommer til liv med dette adventerous treningsstudioet, inkludert lyderlys og kobling av leker!

Ages: Fødsel - 18 måneder Kategori: Baby treningsapparater og lekematter

Natasha vurderer Disney Nemo Gym

Fisher-Price Disney Nemo Gym, priset rundt £ 65, underholder babyen med de fantastiske tegnene fra Oppdrag Nemo. Den komfortable matta har et speil for å oppmuntre mage-tid og bygge overkroppsstyrke mens musikk, leker og lys holder babyen underholdt mens hun ligger på ryggen. Vi spurte Natasha Ward, 20, fra Bournemouth for å se gjennom datteren Grace, fire måneder. Her er det hun trodde ...

Disney Nemo Gym er lyst og fargerikt. Så snart vi åpnet boksen var Grace fascinert og prøvde å ta tak i alt. Det var greit å sette opp, og det er veldig stabilt når det er satt sammen. Grace elsker speilet og trives på hennes refleksjon og gjør ansikter.

Hun er også på et stadium hvor hun elsker å være på magen, og dette treningsstudioet er perfekt for det. Hun kan nå for rattle som henger over henne fra baren, og elsker å strekke seg ut for å se på speilet. Gymet har også en pute nær føttene som er en skilpadde karakter og som utløser lys og lyder når sparket.

Ikke overraskende, Grace elsker absolutt å sparke det for å høre det spille musikk. Stemmen er så munter, og får alltid Grace fnise. Denne baby gym er fascinerende for Grace og gir timer med moro samt mage-tid lek for henne.

Sjekk ut mer Fisher Price playmat anmeldelser!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar