Fyll n klemme baby mat pose fyller gjennomgang

Innhold

2015 - Shortlisted for 'Best Feeding Product for Weaning' Award!

Fill n Squeeze Baby Food Pouch Filler er strålende for foreldre som liker å lage sin egen baby mat.

Posene holder klumpete mat samt puré og delene er sjenerøse. De kan også bli frosset, mikrobølgeovn og flott for "på farten" å spise. Posene er enkle å fylle, den eneste ulempen er at det tar tid å rengjøre produktet - det kan være vanskelig å komme til de siste biter av mat i bunnen av posen. Likevel, en god ide som kan revolusjonere måten mange mødre og dads gjør deres baby mat på.

2014 - Shortlisted for 'Best Feeding Product for Weaning' Award!

Fill n Squeeze Pouch Filler og Squeezee Pouches Starter Pack er et innovativt produkt som balanserer bekvemmeligheten med god gammeldags hjemmelaget mat - den er ideell for moderne mødre.

Kitet gjør det mulig for brukere å blande eller moske mat, som deretter kan kastes den inn i en gjenbrukbar pose som er spesielt flott for "på farten" å spise. Posene kan varmes opp i mikrobølgeovnen; de er også frittstående og oppvaskmaskin vennlig.

Visse ingredienser, som ost, kan gjøre posene vanskelig å rengjøre, og "max" -linjen er ikke helt klar, noe som gjør det enkelt å overfylle dem - det ville være nyttig å ha noen indikasjon på fyllekannen om hvor mange poser en Et visst beløp ville fylle.

Fylling av posene kan være rotete og mer poser i startpakken vil være en bonus. Noen oppskriftsforslag vil også være nyttige for foreldre som trenger litt inspirasjon.

Alt i alt, et fantastisk, allsidig produkt!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar