Fickle Venner: Skulle du overkompensere eller sparke dem ut?

Fickle-venner er de vennene i våre liv som er temperamentsfulle, humør og uforutsigbare. Hvis de er verdt det, la det gå, hvis ikke, la dem gå.

Vi er alle knyttet til dette emnet, ikke sant? I mine mange år her på jorden, har jeg kommet over mange en lunefull venn. Hva er ufattelige venner? De er folk som spretter inn og ut av livet ditt som en hoppekule. Ett minutt er du helt kult, de neste forsvinner uten advarsel.

Hva er en uklar venns motiver? Vel, for det meste er de egoistiske mennesker mer opptatt av hva som skjer i sitt eget liv enn det du har i ditt. En blanding av humør og ubesluttsom, de går uansett hvordan vinden blåser, noe som ikke alltid er til din fordel.

Hvis du har en skummel venn, begynner det å føle at du alltid gjør en innsats, lurer på hvorfor du er på outs, eller hva du gjorde som gjorde at de forsvant uten varsel.

7 musts når du arbeider med en uformell venn

Det er vanskelig å ikke ta det personlig når du har en venn som tilsynelatende ikke bryr seg om dine følelser eller egentlig ikke legger noen innsats i forholdet ditt, med mindre de føler det. Aldri kommer til å være din nødkontakt, du tar dem for det de er verdt, og enten godta dem eller flytte sammen.

# 1 Vær forsiktig med hva du sier. Fickle-venner gjør at du føler at du er deres "bestie". Du finner deg selv å fortelle dem et vell av kunnskap du kanskje ikke vil at alle skal vite.

Problemet er at de egentlig ikke er så lojale. Fordi de ikke er i stand til å danne en sann og varig bånd, vil du ikke fortelle dem dine innerste hemmeligheter. Som en generell regel, hvis du har en, ikke fortell dem mye om alt du bryr deg om. Det går sannsynligvis i ett øre og ut av munnen. [Les: Ensidige vennskap og når du skal kutte dem løs]

# 2 Ikke stole på dem. Fickle-venner er gode mennesker til å lage siste øyeblikksplaner med. Har du en kjedelig fredag ​​kveld uten noen planer? Det er på tide å nå ut til vennene dine.

Hvis favorittbandet ditt kommer til byen, og du bare må se dem, må du ikke spørre din ustabile venn å ri hagle. Fordi de ikke er pålitelige, vet du aldri om de kommer tilbake og lar deg holde to billetter med bare din rumpe for å sitte i dem. [Les: De 8 slags vennene alle trenger i livet]

# 3 Ikke ta det personlig. Når noen er vennen din ett minutt, og da kunne de ikke bryr seg mindre om deg neste, det er ikke bare forvirrende, det gjør vondt. Hvis du har en skummel venn, innser du at det ikke har noe å gjøre med deg eller noe du er eller ikke er.

De er ufattelige med alle og sannsynligvis blåser av noen andre til å være med deg. Hvis de avbryter, spøker deg for en stund, eller bare ser ut til å forsvinne, la den gå og fortsett. Du har andre venner, så fokus på de som får deg til å føle deg bra, ikke tapt.

# 4 Stopp å nå ut til dem. Fickle-venner pleier å fortsette sine svimlende måter fordi de i deres liv lar dem komme unna med det. Vi har alle den personen i vårt liv som behandler alle dårlig, er ikke så hyggelig, og gjør skitne ting som vi bare sier, "Å det er bare slik hun er."

Det er din feil hvis du fortsetter å nå ut til din ustabile venn og bli skuffet. Det første du må gjøre er å stoppe catering til deres oppførsel, sannsynligvis vil de endre det. Hvis du tillater noen å oppføre seg dårlig, fortsetter de å gjøre det, periode. [Les: 15 måter å få de vennene du vil ha]

# 5 Være svak tilbake. Hvis du vil lære din venn en leksjon om hvordan deres svake måter påvirker andre mennesker, så gjør hva de gjør for deg tilbake til dem. Hvis de avbryter siste minutt, gjør det til dem.

Hvis de forsvinner uten å svare, må du ikke svare dem når de kommer tilbake. Kanskje vet de ikke engang at de er svake. Men hvis du ikke viser dem hvordan det føles, kommer de aldri til å få det eller vet hva det betyr å være en venn.

# 6 Bare ignorere det. Hvis de er smerte i rumpa, krevende, eller bare snarky, ignorerer den. Fickle folk er bare hvem de er. Den eneste måten å fortsette et vennskap med noen som oppfører seg som de gjør, er bare å akseptere dem slik de er. Når de er i godt humør, ha det bra.

Hvis de ikke er eller de blåser deg av, la den rulle av ryggen. Bare ha alltid en reserveplan og la ting gå i stedet for å la det gjøre deg sur eller opprørt. [Les: 17 dårlige venner, du burde unfriend fra livet ditt]

# 7 Klipp dem løs. Hvis du ikke kan klare sine handlinger, moodiness, eller deres mangel på forpliktelse til dine følelser, planer og vennskap når de ikke føler det, kutte de seg løs.

En svak venn gjør at du hele tiden lurer på hva som skjer, hvis du gjorde noe, eller lar deg nede når du stole på dem, er egentlig ikke en uklar venn, de er egentlig ikke egentlig en venn i det hele tatt.

Hvis du har det bra med noen her i dag, gått i morgen, og kanskje tilbake neste uke, så kan du håndtere en ustabil venn. Bare vær sikker på ikke å stole på dem eller tror de kommer til å være der når du virkelig trenger hjelp fordi du bare aldri vet.

[Les: Her er grunnene til å dike flaky venner]

Hvis du er en ugjennomtrengelig venn, vil du kanskje undersøke hvordan du behandler mennesker i livet ditt og kanskje, kanskje kanskje, tenk at du ikke er sentrum av universet.Alle blir moody en gang imellom, men når du er voksen, kommer du over og forbi den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar