Hvor er studsene? Feminiserende menn dræper vårt samfunn

Kvinner vil fortsatt ha sin ridder i skinnende rustning, men på grunn av hvordan vi er feminiserende menn, er de som fortsatt bærer sin rustning sjeldne.

Det er ikke noe mer attraktivt for en kvinne enn en mann som vil kjempe for sin ære, være brash, eller bare lukter som svette. Hvis vi kan være ærlige med hverandre, så mye som vi vil ha like rettigheter, er det ingenting som gjør en kvinne til mer enn en mann som vil ta deg med hånden og lover å beskytte og ta vare på deg for resten av deg liv. Men det skjer ikke lenger. Og det er derfor kvinnelige menn ødelegger vårt samfunn.

Det er ikke som om vi vil ha noen demean oss, eller fortelle oss som mennesker, men det er noe å si for noen som kommer inn, tar kontroll og gjør deg trygg.

Problemet er at det var en bevegelse som fortalte menn at det var greit å gråte, vise svakhet, og at det var konkurransedyktig og autoritativt, var dårlig. Unnskyld meg hvis jeg er en av de eneste kvinnene * som jeg muligens ikke kan være * som vil at John Wayne skal komme forbi og slå meg av føttene mine og bekjempe alle som truer meg eller min ære.

Men jeg er lei av vår kultur feminiserende menn, og jeg er ganske sikker på at hver kvinne jeg vet er også.

Menn skal være sterke og konkurransedyktige; det er slik naturen gjorde dem, og det er hvordan våre arter har overlevd gjennom århundrene. Så når regjeringen begynner å snakke om et utkast for både menn og kvinner, må det gjøre oss alle undre hvem som skal være hjemme og ta vare på barna?

Det må være en jeger, men det må også være en samler. Jo mer vi forteller menn som de burde være, desto mindre vet de hvem de er.

Hvordan vår kultur begynte å feminisere menn

På 1960-tallet følte noen kvinner seg løs, og med rette, ved ikke å kunne ha like rettigheter på arbeidsplassen. Så ønsket de å utjevne lekeplassen i livet gjennom akademikere og endre kulturelle normer. [Les: Hvorfor menn finner en dame i nød helt uimotståelig]

Feminister bestemte seg for at det var på tide å lære barn forskjellig på skolen ved hjelp av en pedagogisk struktur som var mer bevegelig for jenter. Det er derfor at skolen handler om å sitte stille, være snill og tålmodig, og ikke komme seg ut av stolen din.

Det er svært få jenter som kommer i trøbbel på skolen fordi hele utdanningssystemet ble revurdert for å favorisere jenter og hjelpe dem med å lykkes.

Det er kjempebra for kvinner, men det forlot et stort hull for gutter. Det er ikke rart at det er flere gutter enn noen gang blir tatt på medisiner fordi de ikke kan sitte stille eller bli diagnostisert med ADD. Og det forklarer også hvorfor kvinner overgår menn på nesten alle områder av læring.

Menn og kvinner er iboende forskjellige fordi vi skal være. Problemet er at i stedet for å feire de individuelle forskjellene mellom dem, prøvde samfunnet å slå gutter til jenter. Det var ikke lenger akseptabelt for gutter og jenter å ha forskjellige leker, å like forskjellige ting, eller å være stereotypiske. Hvis du begrenser en gutt fra å ha en dukke, skam deg. Plutselig gjorde det deg en sexist. [Les: Ting du sier eller gjør som kan emasculate din mann]

Det er ingen tvil om at endringene gjorde underverk for kvinners selvtillit. Selv om noen er uenige, er menn og kvinner mer likeverdige på arbeidsplassen enn noen gang en gang drømt om før. Og glassloftet, hvis det er enda der, er godt over hodene våre nå.

Problemet? Våre gutter mislykkes, og mennene er usikre på hvor de passer inn og hvem de skal være. Ikke lenger akseptabelt å være konkurransedyktig, aggressiv, eller til og med mindre fokusert, samfunnet har forsøkt å forandre dem i jentene med muskler.

Hvilke feminiserende menn har gjort for forhold

Kvinner vil ha "eventyret." Vi vil ha den hvite hesten, ridderen i skinnende rustning og drageens slayer. Det vi får er de mennene som ikke tror det er nødvendig å åpne en dør for oss lenger, som er redd for å si noe gratis fordi det kan tolkes som "seksuell trakassering." [Les: Ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

Og menn forventer kvinner å lage et hjem og tjene alle sammen samtidig. Stress på kjønnsrolle har skapt stress mellom kjønnene. Det eneste som menn har blitt fortalt å ikke være og gjør, er de veldig tingene som kvinner finner sexy.

Vi liker det når du er konkurransedyktig og vinn. Vi liker det når menn er autoritative og sterke. Vi liker det når vi vet at hvis vi noen gang er i fare, har dere musklene for å redde oss. Men i disse dager blir menn fortalt at de ikke bør være hvem og hva vi vil ha dem til.

Å være fra 1970-tallet

Å vokse opp på slutten av 1970-tallet, var det greit for noen å være stereotypisk. Faktisk, å være i stand til å le av noen andre gjorde deg i stand til å le av deg selv. Ingen saksøkte noen andre fordi de ble kalt et navn, men de tenkte heller ikke at det var samfunnets problem å ta vare på dem.

Det er en voksende rettighet i USA som har katastrofale effekter på begge kjønn og tar en alvorlig toll på mannens maskulinitet. Selvfølgelig vil ingen ha krig, men i et forsøk på å gjøre unna med all aggresjon, ser vi ut til å ikke kunne stå noen steder.

Folk over hele verden er i ferd med å dø, og Amerika kan ha vært fulle av cowboys i de siste tiårene, men i det minste visste vi at når vi skulle si nok var nok og å ta vare på de svakeste i vårt samfunn - og de som ble gjort urettferdig verden. [Les: Hvordan være mannlig uten å være en rykk]

Feminiserende menn har vært et fall av Amerika. Ikke ønsker å handle, å vente på sidelinjen, ikke å utøve vår makt eller være konkurransedyktig, har spilt ut i våre hjem, våre skoler og våre politiske manøvrer. Det forlater oss alle ubeskyttede og føles sårbare, både menn og kvinner.

Hvilke roller har endret seg de siste fire tiårene

Hvis du har en sjanse, kan du leie en film fra slutten av 1970-tallet eller tidlig på 1980-tallet som er blitt omgjort.Du vil se førstehånds endringene som er gjort i vårt samfunn. Og du vil også se endringer i måten vi ikke bare tenker på, men hvordan vi behandler hverandre.

Det er ikke bare menn som har blitt feminisert. Vi har alle mistet vår evne til å rulle med den og å ha på seg et ytre skall. Jeg husker da jeg skulle komme hjem etter å ha blitt plaget av noen. Moren min ringte ikke til skolen eller den andre foreldre. Hun fortalte meg at "pinner og steiner kan ødelegge beinene dine, men navnene kan aldri skade deg."

Det er det som mangler i vårt samfunn. Du er aldri ment å kjempe mot dine egne kamper, for å stå opp for deg selv, eller bare la noen gjøre hva de gjør mens du gjør det du gjør.

Den største konsekvensen av feminiserende menn er at ingen vet hva de skal gjøre lenger. Kvinner som ønsker å bli hjemme blir fortalt at de er lat og bør være i arbeidsstyrken som konkurrerer om å være slektninger. Menn blir fortalt at de ikke skal konkurrere med andre mennesker, det er ikke "rettferdig." [Les: Hvorfor menn føler seg emasculated i disse dager, mer enn noensinne]

I vårt forsøk på å hjelpe kvinner å være mer maskulin, har vi gjort gutta våre mer feminine, og nå vet ingen hva deres roller er. Vi har en hel generasjon som forlenger å vokse opp fordi de ikke vet hva som vokser opp med.

Alt de vet er at hvis de ikke gjorde leksene sine, fikk foreldrene sine problemer. Og hvis de hadde et problem i skolen, rydde mamma og far det opp. Rommet som pleide å bli omdannet til syrummet da ungene gikk til college er fortsatt opptatt av voksne barn som burde ha flyttet ut.

Er feminiserende menn det eneste problemet?

Sannsynligvis ikke. Det er en systematisk revisjon av kjønnsroller. Du er ikke ment å "merke" noen; du er ikke ment å være stereotypisk ett kjønn eller det andre. Det er greit å elske noen, uansett hvilket sex du er eller de er. [Les: Definere ekte maskulinitet - hva betyr det å være en mann?]

Linjene mellom kjønnene fortsetter å bli uskarpe som gjør oss alle forvirret og føler seg ute av sted. Naturen ga oss kjønnsorganer av enten en mann eller en kvinne. Sammen med disse kjønnsegenskapene ga det oss indre følelser, stasjoner og ferdigheter.

Det vi alle prøver å gjøre, er å ignorere de tingene som vårt sinn og vår kropp føler og gir etter hva samfunnet forteller oss. Hvis det er forvirrende for meg, er jeg mer trist for mine sønner.

Det er en veldig forvirrende, usikker og ustabil tid i Amerika - og over hele verden. Svart og hvitt er noe alle kan finne ut av. Det er alt dette "gråområdet" at ingen synes å kunne få tak i håndtaket.

[Les: Dating kvinnelige menn - en bom eller en byste?]

Feminiserende menn gjør ikke bare menn mindre attraktive for kvinner, det er uskarpe kjønnsroller, samfunnsnormer og kjernen til hvem vi er. Målet bør være å la våre kjønnsforskjeller skinne i stedet for å prøve å fjerne dem helt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar