Feminine Guys: 50 Typiske egenskaper som gjør deg til en

Innholdsfortegnelse:

Feminine Guys: 50 Typiske egenskaper som gjør deg til en
Feminine Guys: 50 Typiske egenskaper som gjør deg til en
Anonim

En mann som viser sin følsomme side er flott. Men, hvis du er sett på som en av de kvinnelige gutta, men vil være attraktiv for jenter, må du stoppe disse tingene.

Jeg er helt ok med gutter som er sensitive og forståelse. Vi ønsker alle at de skal lytte og bryr seg når vi er syke eller opprørt, eller egentlig bare ønsker å lufte. Men kom inn litt nærmere her, hvis vi vil være ærlige, kommer det poenget hvor en fyr går litt over kjønnslinjen, og det gjør at du vil gå, ewwww! På grunn av det, er feminine gutter bare en stor tur til de fleste kvinner.

Det er ikke at det å ha noen feminine kvaliteter ikke er helt attraktivt for kvinner, det er bare at når de kombinerer for å gjøre deg mer "uansett" * feminin vis, * kan det være totalt slått av. Når det er krysset over i den feminine fyrens territorium, er det veldig vanskelig å jobbe deg tilbake.

50 ting som skriker du er en av de kvinnelige gutta

Hvis du lurer på om folk ser deg som en av de kvinnelige gutta, er det 50 tegn som kanskje ikke alltid skriker det, men hvisker dem til deg, at du ikke bare er ok med din kvinnelige side, men i stedet prøver du å stjele en kvinnes torden. Å være sensitiv er alt i orden, å være for feminin er definitivt ikke. [Les: Dating kvinnelige menn - Er det en boom eller en byste?]

# 1 Du gråter … foran folk. Selvfølgelig, når det skjer noe tragisk i livet ditt, eller hvis du mister noen, er vi i orden med å se deg gråte. Men hvis du gråter når ditt idrettslag ikke vinner, på Hallmark-reklame eller bare i sannhet, som signaliserer at du er en av de kvinnelige gutta hele veien.

# 2 Du holder vred. Gutter er ment for å slå det ut og komme over det. Hvis du er noen som holder vred, kan du enten slippe eller holde dem til deg selv. Grudges er så kvinnelige!

# 3 Du sitter i passasjerstolen. Jenter som en fyr som liker å ta kontroll! Åpenbart, hvis du har drukket og hun er DD, er det fornuftig * selv om hun sannsynligvis ikke setter pris på det, med mindre det er bestemt opp foran *. Men hvis du hopper i passasjerens sete og lar henne ta tømmene ALL tid … ikke mannlig, fyr. [Les: Slik kan du være mannlig uten å være en rykk]

# 4 Du tar selfies. Selfies er vei, vei feminin. Nok sagt.

# 5 Du bor og dør av sosiale medier liker. Menn egentlig ikke egentlig liker noe på sosiale medier, med mindre det involverer politikk eller en vits om strippere. Men selv de tingene du burde hemmelighet liker, men hold det til deg selv.

# 6 Du bryr deg om håret ditt mer enn jenter gjør. Hvis en fyr bryr seg mer om håret sitt enn jentene gjør, og det forhindrer ham i å være eventyrlystne eller utendørs, er det altfor feminint for vår smak. Glem din fade og bare la den gå!

# 7 Du har flere jente venner enn fyrvenner. Hvis du ser deg rundt og din beste venneliste handler om hår, sminke og emojis, vil du kanskje sjekke deg selv. [Les: Sensitive sider - Skal menn omfavne mannlig femininitet?]

# 8 Du har shorts som går over knærne dine. Menn skal dekke lårene, det er bare ikke noe de fleste kvinner vil se på. Pasty, hårete hud skriker ikke maskulin.

# 9 Du tar lengre tid for å gjøre deg klar enn en jente. Å måtte vente på en fyr er irriterende nok. Hvis vi gjør det fordi han bryr seg mer om hva han ser ut enn vi gjør, er det et stort avslag.

# 10 Du hopper over. Igjen sa nok … og hvis du selv vet hvordan, hold det til deg selv.

# 11 Du krysser bena dine. Jeg får det, å krysse bena føles bare bra noen ganger, men hvis du er en evig benkrysser, bør du nok google opprinnelsen til å krysse beina og avslutte det!

# 12 Du bruker emojis. Med mindre de er seksuelle emojis ment å snu kjæresten din, bør du ikke blåse kyss, gjøre triste ansikter eller vri på hendene dine. Vær en mann, vil du? [Les: Definere ekte maskulinitet - Hva betyr det å være en mann?]

# 13 Du har rosa og er ikke tøff. Bare tøffe menn kan ha på seg rosa. Hvis du ikke har en seks-pakke, la du Pepto-farget skjorte for muskelhodene.

# 14 Du spiser godt. Gutter bør spise som en jeger og samler, ikke som de har te med dronningen. Hvis tallerkenen din er penere enn noen andre, og du legger alt for mye vekt på hvordan du skal rulle din spaghetti, må du lære å rulle med den.

# 15 Du pynter. En plakat eller plateralbum som er sparsomt plassert, er greit. Hvis du er feng shui-ing, vil du kanskje ta en god titt rundt … det skriker feminint. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

# 16 Du gjør dine retter Johnny på stedet. Gutter skal ha en vask full av retter venter på at kvinner kommer til å redde. Visst, vi hater absolutt det og blir sur, men en ren og fin vask gjør oss spørsmål. Det er en ting som god irritasjon; de definerer våre kjønnsroller.

# 17 Din outfit passer til tilbehør og alt. Hvis skoene dine passer til din skjorte, belte, se, ascot, og du selv vet hva en ascot er, så er det på tide å undersøke din feminine side.

# 18 Du bærer dyrebilder. Aldri kult. Camouflage ok, dyrebilder, så ikke.

# 19 Du drikker cocktailer med paraplyer. Fru fru drinker har feminin skrevet over det. Hvis du vil ha en fancy cocktail, har bartenderen lagt den i en ølkrus. Det vil smake det samme, og ingen trenger å vite. [Les: Girly drikker i stor grad - 24 drinker bare jenter må bestille]

# 20 Du får vondt vondt når noen driller deg. Gutter er ikke ment å ta ting personlig. Hvis du kaller ham et navn, skal han skyte helt tilbake. Hvis du får dine følelser blåst på alt som er sagt, er det mer jente enn menns oppførsel.

# 21 Du er altfor følsom over alt. Tøft opp og ta det som en mann, eller du vil bare komme over som en sissy.

# 22 Du har på seg en jakke og v-hals. Noen ganger, kanskje, men hele tiden? Ikke for varmt.

# 23 Du er for kjærlig med din mor. Ikke bare en mommas gutt, hvis du klamrer seg til moren din, holder hånden hennes, eller til og med refererer til henne som "mor" som om hun er mor til alle mødre, det er ikke veldig mannlig.

# 24 Du har en mann veske * det er en satchel *.Nei, det er ikke en fettpakke, eller en satchel eller en mansekk, det er en veske. Periode. [Les: Hvordan være ridderlig - Koden for moderne ridderkunst]

# 25 Du sladrer mer enn jenter. Jo, alle gutta liker å snakke om, men hvis du sladrer om hvem som sover med hvem på jobb eller om hva noen sa til noen andre, så må du stoppe. Hvis ikke, er du definitivt en av de kvinnelige gutta.

# 26 Du vokser øyenbrynene dine. Ummm, egentlig? Må jeg til og med forklare denne?

# 27 Du legger merke til når noen har en fantastisk veske. Hvis du merker at en jente har en veldig kul veske og beundrer det stille, så er du sannsynligvis en av de kvinnelige gutta.

# 28 Du vil bare kjøpe navnemerker. Det viser ikke alle at du har penger. Det står at du har lest det siste modemagasinet, som ikke er så maskulin.

# 29 Du kjenner navnemerker. Igjen … [Les: Manscaping og hvilke jenter vil se på karens kropp]

# 30 Du er en vin "kjennere". Det er greit hvis du er veldig seriøs om vin og over 50, men hvis du er en "vin", så er det ikke veldig mannlig, bare pretensiøs og gjør deg til en av de kvinnelige gutta.

# 31 Du gråter på chick flicks. Det faktum at du selv går er tvilsomt. Men gråt … ikke tillatt.

# 32 Du har en mann bun. Ikke bry deg om det er "i", er boller kun for kvinner.

# 33 Du leser … som ikke Drudge Report … men romaner og dritt. Kan ikke holde tritt med den siste Danielle Steel-boken? Tenk på det.

# 34 Du har abonnement på et magasin, og det er ikke Maxim. Hvis du leser Folk, Us, eller noe i mellom, så er du altfor bekymret for verden, som er alle kvinner.

# 35 Du vil ha "forholdet snakkes", selv før hun gjør det. Vi vil at du er sensitiv, men ikke klamrende. Ikke hopp pistolen … det er ikke maskulin og igjen gjør deg en av de kvinnelige gutta.

# 36 Du har en visir. Ok, kanskje ikke alle ville være enige, men jeg holder det. [Les: Bor med en metrosexuell mann - 10 ting å vite]

# 37 Du har super skinny jeans. Skinny jeans er inne og dårlig nok, ikke ta det ett skritt for langt!

# 38 Du har en leketøyhund. Og du bærer den rundt i din "veske".

# 39 Du eier fuktighetskrem, og ikke av grunnen du tror. Hvis huden din er mykere enn en baby er bak, bør du virkelig tenke på signalene du sender … fordi du er en av de kvinnelige gutta.

# 40 Du elsker å se kattvideoer … eller bare katter generelt. Nok sagt. En gang til.

# 41 Du har supersiktig kursiv skriving og bruker det ofte på takk kort og "bare for å sjekke inn" kort.

# 42 Du bruker hagearbeidshansker til å plante blomster. Menn skal få hendene skitne … hva tenker du på?

# 43 Du elsker kjøpesentre. Kan ikke få nok av kjøpesenteret? Dårlige nyheter for din maskulin side. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 44 Du plante blomster for å legge til en fargefarge. Hvis du handler om å gjøre hjemmet ditt bra, kan det være for mye for kulhet.

# 45 Du vet hva en farge er. Å lage kommentarer om dekorasjon som "fargepopp" viser ikke noen at du ikke er en av de kvinnelige gutta.

# 46 Du ser HGTV, for ikke å finne ut hvordan du plasser en vegg, men for å finne ut hvilke farger som er i for høsten.

# 47 Du har aldri eid en actionfigur eller en plastpistol i livet ditt. To ting som er avgjørende for at menn vokser opp. Selv om det var foreldrenes skyld, ikke la noen få vite det. [Les: Slik kan du være mannlig uten å være en rykk]

# 48 Du forlater aldri huset uten solkrem. Jeg får det … hudkreft, men gutta skal leve på kanten. Ikke fuktighetsgivende med solkrem som en morgenrutine, i hvert fall når kjæresten din ser på, er sannsynligvis et godt trekk.

# 49 Du bretter tøyet ditt med hjørner og kanter. Det er ikke at vi ikke vil at gutta skal være ryddige, eller å lage eget vaskeri, det er bare at vi ikke vil at de skal bruke så mye tid på aktiviteter som primært er feminine.

# 50 Din treningsutstyr er finere enn kjæresten din. Når en fyr "jobber ut", skal han ha sin rippede Led Zeppelin-t-skjorte, ikke hans fancy ytelse slitasje.Se ut som en fyr når du jobber med de biceps, vær så snill.

Sexisme suger, ikke sant? Jeg forstår; begge kjønn gjør ting som er mer som det motsatte kjønn enn sine egne. Men hvis du gjør mer feminine ting enn mannlig, risikerer du å slå kvinner av fordi du er en av de kvinnelige gutta.

Hvis du er ok med å være en feminin fyr, så vær ikke bekymret for det. Jeg tror, hvis du var, ville du ikke lese dette.

[Les: Hva gjør en mann metrosexuell?]

Det er alltid viktig å være deg selv, men noen ganger må vi bare skjule litt av de galne fra omverdenen for å komme sammen i den. Så hvis du tror du er en av de kvinnelige gutta, så tenk på å endre noen av tingene vi snakket om her.

Populært emne