Kvinne Supremacy: Er det et behov for det, eller er det bare en feil?

Kjønnene ble opprettet for overlevelse av den menneskelige arten, og den har fungert ganske bra. Hvorfor trenger det å være mannlig eller kvinnelig overherredømme?

Hver gang jeg sitter i en gruppe kvinner, og temaet blir til politikk eller verdenshendelser, forkynner noen uunngåelig: "Hvis kvinner hadde ansvaret for verden, ville det ikke være noe som krig." Det er ikke det jeg ikke abonnere på forestillingen om at kvinner er i naturen mer omsorgsfull, men hele begrepet kvinnelig overherredømme er tapt på meg.

6 grunner til at jeg ikke tror på kvinnelig overherredømme

Jo, jeg tror kvinner er fantastiske, spesielt meg, men vi har alle våre downfalls. Kunne multitask og få ting gjort, jeg er helt sikker på at verden virkelig ville falle til skit hvis vi ikke var rundt. Men jeg vet også at når bilen min er ødelagt, eller jeg ser "montering påkrevd", ser jeg meg rundt mannen i huset mitt. Å sette ting sammen og fokusere er to ting som ikke er mine styrker.

# 1 Hvorfor må noen være øverste? Det første spørsmålet jeg vil gjerne takle er hvorfor noen må være øverste? Kjønnene er åpenbart ikke det samme, uansett hvor mye noen feminister vil overbevise oss om at de er. Det betyr ikke at de ikke er lik, men lik på forskjellige måter.

Lige betyr ikke at to personer må være de samme. Det betyr at de begge har like sterke og svake sider. Så mye som du ikke liker det, tror en mann at de er øverste, de liker ikke deg å si at du er. Kan vi ikke alle bare finne en måte å møte i midten og stoppe den lumske konkurransen om mannlig eller kvinnelig overherredømme? Tross alt, konkurransen skal være en mannlig egenskap, nei? [Les: Kjønnsbenders, slutte å prøve å overbevise meg om at kjønn ikke eksisterer]

# 2 Kvinner er humørete. Jeg skal bare legge den der ute, kvinner er humørete skapninger. Hvis du tror du ikke er, er du sannsynligvis den mest storslåtte av oss alle. Når kvinner blir humør, gjør de ikke alltid de beste avgjørelsene.

Fordi vi er skapninger styrt av følelser, når vi lar dem overta vår grunn, oppfører vi oss ikke alltid, vel, rasjonelt. Så, for alle de som tror på at en kvinne var ansvarlig, ville det ikke være noen krig, jeg ber om å være forskjellig.

Det gir oss ikke det svakere kjønnet med noen strekk, men det betyr også at vi ikke alltid er de beste som er ansvarlige eller overlegen. [Les: Er det en boom eller byste til dato kvinnelige menn?]

# 3 Hvem ville gjøre jakt og samling? Det er ikke bare min oppfatning at menn og kvinner ble laget annerledes for artenes overlevelse. Det er fakta. Menn ble laget for jakt, samling og beskyttelse. Ikke misforstå, det er ikke at jeg ikke tror at jeg kan jakte, samle og beskytte hvis jeg måtte, men det er ikke det jeg er bygget for, og det er heller ikke min sterke drakt.

Jeg er en multi-tasker som kjører huset, får barna hvor de trenger å være, og kokker opp middag. Men det faktum at jeg ville satse ti til en om at en mann slaktet hva som helst jeg lagde mat på, forteller meg at jeg er lik i det jeg bidrar, men ikke alltid «øverste». [Les: 20 giftige mannlige egenskaper som er faktisk sunn]

# 4 Jeg er ganske sikker på at det fortsatt vil være krig hvis kvinner styrte verden. Det er en grunn til at de sier: "Helvete har ingen raseri som en kvinne som er foraktet." Det er fordi det er sant. Kvinner kan være like hengende og ekkel som menn. Faktisk, i min erfaring, kan vi til og med være mer så i den tiden av måneden. Det er noen kvinner jeg kunne se starter WWIII fordi lederen av et annet land sa at rumpa hennes var feit.

Beklager, det er bare sannheten. Selv om vi har en tendens til å bry seg mer og se menneskeheten i menneskene som er ute på slagmarken, når det kommer til å skyve, truer du mitt land, min familie, min verden, og jeg har en plikt til å streike.

Argumentet om at kvinner alltid vil være i stand til å finne fredelige oppløsninger virker bare ikke for meg. [Les: Ikke vær en av disse kvinnene, vær så snill!]

# 5 Menn er den store utjevningen. Når kvinner er i humør, og ting kommer vekk fra dem, er det mennene i sitt liv som enten går inn for å frigjøre presset eller til å utjevne dem.

Enten det er mannen som ser ut til å fikse lekkende vannvarmeren din, gjør mannen din som gjør noe som er en stor avtale, for øyeblikket forsvinner fordi han kommer inn og tar over, eller vennen som forteller deg sannheten uten at du blir tøff , menn har en måte å nøytralisere en situasjon før den går ut av kontroll.

Det er ikke at kvinner ikke kan snakke deg av broen. Det er bare at de kan føle inn i det litt for mye, si hva du vil høre i stedet for hva du trenger å høre, og det kan være, vel, kattig. Menn er vår yin til deres yang, noe som gjør oss like, ikke overlegen. [Les: Hvorfor det føles å være så god å date den dårlige gutten]

# 6 Enhver kvinne ligger hvis hun sier at hun kan leve helt uten menn. Jeg bryr meg ikke om du er singel, skilt, gift eller lesbisk, hvis du sier at du kan eksistere helt uten menn, glemmer du hvor verdifull de er.

Det er grunn til at barn oppvokst i familier der det er en mann og kvinne som er involvert i oppveksten, er bedre justert, har en høyere følelse av selvtillit, og er mer mentalt sunne. Det er igjen evolusjonen som tar tak i. Det er ikke at du trenger en mann.Det er at de er kritiske for familieenheten og samfunnet, like mye som du er.

Statistikk gang på gang, viser at barn trenger tilstedeværelse og oppmerksomhet fra både mor og far når det er mulig. Å ha en mannlig og kvinnelig rollemodell gjør bare for et bedre samfunn hele veien rundt. Det gjør oss like, ikke en overordnet over den andre.

Jeg vet som en kvinne at det noen ganger føles som om du blir behandlet som svakere sex. Jeg gjør det, men det er ikke svaret, men tilbakekalling ved å insistere på kvinnelig overherredømme. Vi hater alle å være "mansplained" til, gikk over for kampanjer rett og slett på grunn av våre kjønnsorganer, og tenkte på som for emosjonelle å bli tatt seriøst. Men så mye som du hater å føle deg dårligere, gjør det også menn. [Les: Mansplaining og 20 måter å oppdage en pikk når du snakker med en]

Det kommer alltid til å være menn der ute som får deg til å føle seg mindre enn, men det er deres henger opp og deres eget inferioritetskompleks skinner gjennom. Kvinner fortjener respekten for mennene rundt dem, ikke fordi de er overlegne, men fordi de er likeverdige. Ulike ja, lik, ja, overlegen, nei. Men hverken sex er.

[Les: Fordeler og ulemper ved å danse en kvinne i kontroll]

Hvert kjønn har sin rolle å spille, og uten dem ville vi sikkert ha dødd ut. Vær som du er og feire dine talenter og slutte å bekymre deg om kvinnelig overherredømme.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar