Kvinne kroppsspråk: 15 ting jenter gjør og hva det egentlig betyr

Innholdsfortegnelse:

Kvinne kroppsspråk: 15 ting jenter gjør og hva det egentlig betyr
Kvinne kroppsspråk: 15 ting jenter gjør og hva det egentlig betyr

Video: Kvinne kroppsspråk: 15 ting jenter gjør og hva det egentlig betyr

Video: Kvinne kroppsspråk: 15 ting jenter gjør og hva det egentlig betyr
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Du vet hvorfor kvinner er så forvirrende? De sier en ting, men mener en annen. Hvis du lærer hva kvinners kroppsspråk forteller deg, slutter forvirringen.

Kvinner, kan ikke leve med dem, kan ikke leve uten dem. Til tider ser du ikke ut til å tilfredsstille dem. Bor du med en kvinne som sier en ting, men hva du hører kommer fra hennes munn, reflekteres ikke i hennes handlinger eller intensiteten hennes? Det er en sammenkobling med det hun forteller deg med hennes ord og hva hun sier med kvinners kroppsspråk.

Gutter, følg meg her … Hvis du noen gang hadde hatt en jente, si noe som "fint" eller "ingenting", forstår du helt hvor jeg går med dette. Hvis du spør en kvinne hva som er galt og de ikke sier noe, forteller slammingen av skapene og stempling av føttene og dype sukker deg noe annet.

15 kvinnelige kroppsspråk hemmeligheter og hva de forteller deg

Hvis du vil ha et harmonisk forhold til det andre kjønn, så tar du deg forbi hva hennes ord sier. Vær i stedet oppmerksom på hva hennes kroppsspråk forteller deg. Hvis du vil vite hvordan hun virkelig føler, så vær oppmerksom på kvinners kroppspråkstegn som sier enten lykkelig, trist eller rettferdig, for å unngå ytterligere konfrontasjon.

# 1 Hendene på hoftene hennes. Som Custers siste stand, hvis kvinnen din har hendene på hofter, sier det: "Jeg er ikke knusende." Tegner en linje i sanden, hvis du ser disse hendene på hoftene, det betyr at hun ikke vil forhandle og hun har fått nok

Når hendene går på hofter, fortsett med forsiktighet fremover. Hvis du tar feil feil, kommer det ikke til å vise seg pent. [Les: Hva en kvinne vil at du skal vite når hun trekker seg bort fra deg]

# 2 Hun snakker spenst. Hvis hun forteller deg at alt er bra eller greit, men hun snakker høyt eller spenst, så antar du sikkert at de egentlig ikke er det. Kvinner har en tendens til å få en høy stemme når de blir opprørt.

Deres hjertefrekvens stiger, noe som får dem til å virke mer opphisset og opphisset. Hvis du får det svaret, er det beste å gjøre igjen og ikke presse knappene sine. Selv om hun sier alt er greit, skriker intonasjonen av stemmen hennes og banen på forsiktighet. [Les: Hvordan fortell om en kvinnes ansikt forvirrer hennes sanne følelser]

# 3 Hun bølger hendene rundt. Hvis hun er veldig animert når hun snakker, betyr det at det er noe veldig viktig at hun vil at du skal høre eller at det er veldig viktig for henne.

Nesten som en "se på meg," vri på hendene rundt, er en underbevisst måte å sørge for at du tar hensyn. Så, hvis du ser denne kvinnelige kroppsspråkbevegelsen, så vær du best oppmerksom på hva det er som hun sier til deg.

# 4 Hun kommer ut til deg. Hvis hun når ut til deg, spør hun enten om tilgivelse eller for deg å komme tilbake for å la bygones være bygones. Selv om du er sur på deg, kan hun komme mot deg for å finne noe felles grunnlag og roe intensiteten til det du diskuterer.

En bevegelse om unnskyldning, hvis hun kommer til deg, kommer bare tilbake. Jeg lover deg hva problemet er, det kommer til å bli bra, og du vil se en umiddelbar endring i henne.

# 5 Hun gni ansiktet hennes eller børster opp mot deg. Hvis hun berører ansiktet hennes eller finner grunner til å røre eller pusse opp mot deg, betyr det at hun er i humør for litt sexy tid. Jenter som berører leppene sine, børster på kinnene, eller finner grunner til å sitte tett eller ved et uhell, børster opp mot deg, prøver å fortelle deg at de liker deg.

Hvis det ser ut som om hun flirter, er hun. Ikke bekymre deg hvis hun sier at hun ikke ser etter noen, hør på hva hennes kvinners kroppsspråk forteller deg. Selv om du alltid respekterer henne "nei" fordi det egentlig betyr "nei". [Les: Alle grunnene leppebitning er så sexy]

# 6 Hun slamer dører eller går høyt. Hvis du ikke får denne, får du virkelig ikke kvinner. Hvis du går i døren og hører høyt vandre på trappene, skaper slamming, og gryter og panner blir strødd sammen, er du best på din beste oppførsel.

Du gjorde noe for å pisse henne. Selv om det ikke var deg, kommer det til å komme deg. Trinn lett og sørg for å ha en "beklager, kjære" i lommen for å squash flammene.

# 7 Hennes øyne ser ut som de er i brann. Igjen, uansett hva hennes ord sier, hvis du ser et blink av sinne i øynene sine * som galne øyne * er det på. En kvinne med brede øyne, mer hvitt enn normalt, eller de er bare brede friggin 'åpne, forteller deg at hun lar den galne ut av skapet eller er i ferd med å.

Mitt forslag er å dukke og veve. Gjør det du kan for å sette monsteret tilbake. [Les: 21 ting du gjør som gjør en jente gal]

# 8 Hun klemmer seg med armer rundt skuldrene hennes. Hvis hun klemmer seg enten over brystet eller til og med rundt midjen, er hun selvsugende. Nei, det er ikke en seksuell ting.

Sjansene er gode at hennes følelser har blitt skadet, enten av deg eller noen andre. Hun prøver å gjøre det greit ved å berolige sin egen skade. Hvis du ser henne kramme seg, betyr det at hun føler seg sårbar.

# 9 Hun beveger seg rundt uten å sitte stille. Hvis hun fidgets mens du snakker til deg, er det en god sjanse at hun enten er redd for å fortelle deg sannheten eller bekymret for at du vil finne ut at hun lyver.

En person som ikke kan sitte stille mens han forteller noe, forteller deg vanligvis at det de sier er ikke sant, eller de tror ikke på seg selv.

# 10 Hennes lepper ser tette ut. Hvis hun puter hennes lepper eller kjeft strammer, holder hun tilbake det hun vil si eller er opprørt med det som blir sagt.

Kroppene våre gjør iblant ubevisste ting som utgjør hva som skjer i hodene våre. Hvis hennes lepper knytter seg, betyr det at hun synes ubehagelige ting. Det ville hjelpe deg godt med å stoppe og høre på det hun sier.

# 11 Hun nekter å få øyekontakt. Hvis hun nekter å få øyekontakt med deg, betyr det at hun enten er så sint at hun ikke kan se deg i øyet, eller at hun gjemmer seg noe.

Øynene er vinduene til sjelen. Hvis hun har en hemmelighet, ønsker hun å beholde eller en følelse av at hun ikke vil at du skal vite om, hindrer øynene hennes deg, slik at hun ikke kan bli oppdaget. [Les: De 12 hemmelighetene til å lese folk umiddelbart]

# 12 Ser deg rett i øynene. Hvis hun ser deg rett i øynene, så forteller hun sannheten. Og noe veldig viktig. Hvis hun ikke ser bort, er det hun sier egentlig og ekte. Hun ønsker å bli hørt og sannsynligvis ser ut til å sørge for at du hører.

Hun søker også sannsynligvis et svar hvis hun spør deg om noe.

# 13 Hun går vekk fra deg. Hvis hun går bort fra deg når du snakker med henne, betyr det at hun nekter å høre hva du må si. Å gå bort fra noen er en måte å stenge dem ut og ned.

# 14 Hun rister hennes hofter litt når hun går. Hvis hun gir litt shimmy når hun går, er det kvinnelige kroppsspråk et sikkert tegn hun graver din chili. Kvinner bruker kroppsspråket til å fange en manns oppmerksomhet.

Noen ganger helt ubevisst og noen ganger helt klar over det, alt avhenger av kvinnen. Men skokka av hofter er ment å tiltrekke deg og fortelle deg at hun er interessert. [Les: Kroppsspråkene som en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 15 Krysser armene foran henne. Hvis hun står med armene krysset foran henne, er det et signal at hun ikke godtar det du sier. Arms krysset betyr at jeg heller ikke tror på hva du sier, jeg er stubbelig, eller jeg skal ikke gi inn eller gi opp.

Når to personer argumenterer, betyr armene krysset at noen ikke er åpne for å lytte til hva du må si. De vil stenge alt ned. Beskytte seg mot det du forteller dem.

Folk har alle et kroppsspråk. Kjønn har et annet kroppsspråk enn hverandre. Hvis din dame forteller deg en ting, men du har en følelse av at den ikke er ekte eller oppriktig, så er det sannsynligvis ikke. Kvinner har en vanskelig tid å gjemme sine sanne følelser, spesielt når de er opprørt.

[Les: Jeg har det bra og andre dødelige vilkår brukt av en kvinne]

Hvis du vil vite hva hun virkelig prøver å fortelle deg, så lytt til hennes ord, selvfølgelig, men vær også oppmerksom på hva hennes kvinners kroppsspråk kommuniserer til deg.

Anbefalt: